Şimdi Ara

Monster'in Core Duo makinaları hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski makinaları hakkında bir sürü şikayet/rivayet vardı.. kasası eğri büğrü vs..
    Ama makinalar hem ucuzdu hem de birebir değişim vs gibi çok alışılmadık yönleri de vardı firmanın (fokusshop)

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp

adresindeki core duolu modellerin kasaları değişmiş ve powered by asus yazıyor ayrıntılarında:
    MONSTER T24S96J1 Notebook ( T-rex )
    MONSTER T25S96J1 Notebook ( T-rex )
    modelleri uçuk özelliklerde piyasadaki diğer makinalara göre..

http://store.agearnotebooks.com/asuss96j.html
    adresinde de bu monster modelleri "ASUS S96J" olarak bulunuyor.. (monsterın model isimlerinde de S96J yazıyor dikkat ederseniz...)

bu makinalardan herhangi birini almayı düşünen var mı?

Düşüncelerinizi alabilir miyim?

• walla arkadaşm bende kısa süre önce monster ı farkettim fiyatına göre konfigürasyonu oldukça iyi yalnız bi kaç yerde çok aşırı ısındığı fln yazıyodu. O konu bi açıklığa kavuşsa bayağı alan olacak galiba
  • Ayrıntılı Asus S96J incelemesi:
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 5 Ağustos 2006; 17:21:55 >

• kasası sağlam değil ve ısınıyor
  • Mainalar 18 Ağustos'ta geliyor. gelmeden görmeden kasası sağlam değil ve ısınıyor demek yanlış değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

kasası sağlam değil ve ısınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar,

Monster ın modellerine baktığım da, çok yakın fiyata ve özelliklere HP 5198 ve Toshiba A 100-192 modeli var...

Bence sağlam bilindik markaları seçmek daha mantıklı....

Şahsen ben (sizlerinde tavsiyesiyle de ) öyle yaptım...
  • hyr ben eski kasaları için diyorum kullanan arkadaşım var onların şikayetlerini yazıyorum(tek çekirdeklisi)muhtemelin yeni geleninki tek çekirdek kasalarınkiyle benzer yada aynı olur diye düşünüyorum
  • İyide arkadaşım Sena23'ün sormuş olduğu makinalar tek çekirdekli olanlar değil ki. 18 Ağustos'ta gelecek olanlar. Yeni gelecek kasalar eskilerinden farklıymış. Görmeden, bilmeden yorum yapmak yanlış (Bu arada zaten şahsen bende Monster'lara sıcak bakmıyorum ama çok ön yargılıda olmamak lazım)

quote:

hyr ben eski kasaları için diyorum kullanan arkadaşım var onların şikayetlerini yazıyorum(tek çekirdeklisi)muhtemelin yeni geleninki tek çekirdek kasalarınkiyle benzer yada aynı olur diye düşünüyorum

• şikayetler tek çekirdek makinalar içindi, bu yeni kasaya sahip core duo makinalar gümrüğü bekliyormuş 18 ağustos yazıyor sitelerinde, geldiği gibi bitecekmiş...

kızılejder...
    verdiğim adreslere girip baksaydın kasalarının farklı olduğunu görürdün.

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

İyide arkadaşım Sena23'ün sormuş olduğu makinalar tek çekirdekli olanlar değil ki. 18 Ağustos'ta gelecek olanlar. Yeni gelecek kasalar eskilerinden farklıymış. Görmeden, bilmeden yorum yapmak yanlış (Bu arada zaten şahsen bende Monster'lara sıcak bakmıyorum ama çok ön yargılıda olmamak lazım)

quote:

hyr ben eski kasaları için diyorum kullanan arkadaşım var onların şikayetlerini yazıyorum(tek çekirdeklisi)muhtemelin yeni geleninki tek çekirdek kasalarınkiyle benzer yada aynı olur diye düşünüyorum

• 3000 tlye? 2GB 667mhz bellek, 2ghz işlemci, 100 gb 7200 rpm, 1,3mp kamera?
    sağlam bilindik marka dediklerinle ilgili de türlü sorunlar çıkarıyorlar....
    toşiba 192 ve 237 de benim aklımda zaten...

bakalım... alan olursa fikirlerini paylaşacaktır umarım...

quote:

Orjinalden alıntı: thebestcin

arkadaşlar,

Monster ın modellerine baktığım da, çok yakın fiyata ve özelliklere HP 5198 ve Toshiba A 100-192 modeli var...

Bence sağlam bilindik markaları seçmek daha mantıklı....

Şahsen ben (sizlerinde tavsiyesiyle de ) öyle yaptım...

• ben birkaç gün içinde almayı düşünüyorum bence markaya binlerce dolar para vermek mantıksız hem garanti diyorsan asus ve intelin garantisinde ayrıca ilk 15 gün birebir değişim kampanyası var ayrıca sürekli garanti bence o fiyatın yakınlarında onun özelliklerine benzer başka makineler yok kısaca ben almayı düşünüyorum
  • Merhaba Arkadaşlar;

İlk ürünler geldi ve ilk teslimatlar yapıldı. Ön sipariş vererek ürünlerini öncelikli olarak alan müşterilerimizin ürünü çok beğendiğini ve oldukça memnun olarak ayrıldıklarını söyleyebilirim. Yakında internette, forumlarda yorumları okumaya başlarsınız... Bu arada, ürünü biz bile henüz fiziki olarak görmemişken ısındığı, klavyesi ile ilgili sorunlar olduğu vb. yorumları foruma yazan arkadaşlarımızı bu süreç içerisinde sadece şaşkınlıkla ve gülümseyerek izlediğimizi söylemek zorundayım. Ürün şimdiye kadar satışa sunduğumuz tüm ürünler içerisinde en iyi görsel tasarıma ve dizayna sahip gerçekten oturaklı ve şık bir ürün. Kesinlikle ısınma vb. bir sorun yada klavye vs. ile ilgili herhangi bir sorun yok. Ayrıca bu ürünün yine forumda bazı arkadaşlarımızın bir veriye dayanmadan yazdıkları gibi PRO2000 yada DATRON markaları ile kesinlikle ve kesinlikle alakası yok. MONSTER T-rex serisi ürünlerimiz daha öncede forumda yazdığım gibi ASUS firması tarafından üretilen ve INTEL tarafından Verify By INTEL programı kapsamında uluslararası garantisi verilen bir ürün. Türkiye' de ilk defa satışa sunuluyor ve kasasının sağlam olmadığı, sorunlar olduğu vs. gibi ifadelerin hiçbiri bir temele dayanmıyor. Ürünü mutlaka görmenizi ve incelemenizi tavsiye ediyorum. Yakında tüm donanım sitelerine ve dergilere bağımsız inceleme yaparak yorumlarını yapmaları amacı ile ürünümüzü göndereceğiz. Oldukça iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum.

Sizlerin daha fazla memnun olacağını düşündüğüm ve daha önce duyurmadığımız özellikler var üründe. Eminim beğeneceksiniz... Detaylarını aşağıya yazdım.

1. Ürün 512 MB ATI® X1600 Mobility Radeon ekran kartlı olarak geldi. ( 256 MB bağımsız + Max.256 MB ATI Hyper Memory teknolojisi ile sistem belleğinden performans ihtiyacına göre kullanır. Ekran kartı belleğinin 512 MB olabilmesi için sistem belleğinin min. 1 GB olması gerekmektedir. )

2. Ürün Dahili Bluetooth özelliği ile geldi. Üstelik Ver. 2.0

3. Dahili 1.3 Mpixel Web camera' nın hem sağında hem solunda dahili mikrofonlar var.

MONSTER T25S96J1 modelinin güncel özellikleri aşağıdaki gibidir.

* Intel Core DUO T2500(2x2.0 Ghz,667Mhz,2MB Cache)
    * 512 MB ATI Mobility Radeon X1600
    * 15.4" WXGA(1280X800) TFT LCD Panel"Crystal Bright Parlak Ekran"
    * 2 GB Dual DDRII 667 Mhz
    * 100 GB 7200RPM SATA 8MB Cache
    * 1.3 Mpixel dahili Web Camera
    * 8X DVD +/- RW Dual
    * Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g
    * 3 in 1(SD/MMC/MS Pro)
    * Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi
    * 56k V90 Modem
    * 10/100/1000 Gigabit Ethernet
    * 4xUSB2.0 +1xIEEE1394+1xS-Video TVOut+1xHarici VGA çıkış
    * Dahili Bluetooth
    * MONSTER Çanta HEDİYE
    * ASUS Tarafından üretilmiştir.
    * Verify by INTEL programı ile 2 YIL uluslarası INTEL garantisi.

Şu an Kadıköy' deki mağazamızda demo ürünümüz mevcut. İsteyen herkes ürünü inceleyebilir ve istediği tüm program ve uygulamaları notebook üzerinde çalıştırarak test edebilir. Maalesef İstanbul dışındaki satış noktalarımızda çok sınırlı sayıda ürün geldiği ve gelir gelmez teslimatlar yapıldığı için DEMO ürün bulunmamaktadır. Yeni ürünlerimiz 10 - 15 Eylül tarihleri arasında stoklarımızda olacaktır.

Sorularınız olursa lütfen bana direkt olarak mail atın yada foruma yazın. Elimden geldiğince hızlı biçimde yanıtlamaya çalışayım.

Saygılarımla,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

• oh iyi.. bir ara gidip çıplak gözle görmek lazım...
    bakalım forumdan alan olacak mı...
  • Merhaba Arkadaşlar;

Intel® Core™2 Duo işlemcili ilk notebook modelimizi Türkiye' deki tüm markalardan önce satışa sunduk. İstediğiniz zaman DEMO ürünümüzü Kadıköy' deki mağazamızda inceleyebilir ve her tür program yada Oyunla test edebilirsiniz. Ürünlerimiz şu an yolda ve Ekim ayının ilk günlerinde stoklarımızda olmasını bekliyoruz. Daha fazla detayı ve güncel bilgileri Web sitemizden takip edebilirsiniz. Yakın zamanda Donanım sitelerinde ve dergilerde de test sonuçlarını bulabilirsiniz. Bizde istediğiniz testleri yapıp yakın zamanda web sitemize koyacağız.

Ürünün linki :http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72S96J1

MONSTER T2-Rex T72S96J1 Core™2 Duo Notebook

Intel® Core™2 Duo(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)+512 MB ATI Mobility Radeon X1600+15.4" WXGA(1280X800) "Crystal Bright Parlak Ekran"+2GB Dual DDRII 667 Mhz+80 GB 7200RPM SATA 8MB Cache+1.3 Mpixel dahili Web Camera+8X DVD +/- RW Dual+Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g+3 in 1(SD/MMC/MS Pro)+Azalia 7.1 kanal SPDIF ses çıkışı ve Mikrofon girişi+56k V90 Modem+10/100/1000 Gigabit Ethernet + 4xUSB2.0 +1xIEEE1394+1xS-Video TVOut+1xHarici VGA çıkış+ Dahili Bluetooth + MONSTER Çanta HEDİYE

Fiyatı : 1699 $ + KDV ( Kredi kartınıza 6 taksit yada Nakit Ödemede % 2 indirim !!! )

Saygılarımızla,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

• bu ne hız! aynı fiyata Core 2 Duo!

Peki Core 2 Dou'larla anakartlarda yeni çipset kullanılamayacak mıydı acep? Benim bir bilgim yok bu konuda. Bilenler bir zahmet söylesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sena23

bu ne hız! aynı fiyata Core 2 Duo!

Peki Core 2 Dou'larla anakartlarda yeni çipset kullanılamayacak mıydı acep? Benim bir bilgim yok bu konuda. Bilenler bir zahmet söylesin..

eet arkadaşım haklısın... bende yeni chipset var die biliodum ama ...
  • Dikkat işletim sistemi linux. XP için istenen fark ise 89 $
  • Demo ürünün sadece istanbul kadıköyde olması da insanı rahatsız eden bir durumdur.Ürünü inceleyemeden almak biraz gıcıklayıcı bir durum..

Bir diğer olay ise bu durumun teknik servis hakkında bir öngörüye sahip olmamızı sağlayıp sağlayamayacağı. Eğer teknik servis olayı da böyleyse alan yandı.

Ayrıca kaporada yatırılan miktara göre teslimatlar yapılacakmış. Şu anda ellerinde olmayan bir ürüne kapora istemek normal ancak miktar olayı geçmişi olmayan bir sistemin ürünüdür.Dağıtım kesinlikle başvuru sırasına göre yapılmalıdır. Bunun ismi ise iş ahlakıdır.

1 aydan daha sonra mağazaya gelecek(ele geçmeme ihtimali bile olabilir belki hani daha yüksek kapora veren olursa diye dedim bunu)bir ürün için bu parayı vermeyi doğru bulmuyorum.O gün bu makine ya daha ucuz olacak ise???Verdiğimiz parayı geri alabiliyo muyuz bana onu söyleyin siz???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.