Şimdi Ara

Monster'ın yeni kasa modeli ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçoğumuz monster'ın yeni model notebooklarında hangi tür kasa kullanacağını merak etmekteyiz. Acaba nasıl bir kasa olacak? klavyesi ışıklımı olacak? artık yeni notebookların çoğunda klavye ışıklandırması var ve gerçekten karanlıkta kullanımda çok avantaj sağlamakta.. soğutma sistemi nasıl olacak? bence şu andaki notebook modellerinde olduğu gibi çift fan olmalı. Performans açısından çift fan gerçekten gerekli..
    Sizlerde nasıl bir model istediğinize dair düşüncelerinizi burda belirtebilirsiniz. Böylece monster yetkilileri yeni notebook kasasını seçerken bizim isteklerimizide gözönünde bulundurabilirler..

• Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

2012 yılının ilk çeyreğinde Ivy Bridge kod adlı, 22 nm üretim teknolojisi ile hazırlanmış, 3.nesil Core işlemci ailesinin Intel® tarafından duyurulmasını takiben inşallah satışa sunmayı hedeflediğimiz Yeni, MONSTER® Notebook modellerini ( P150EM, P170EM, P170EM3 ve P270WM3 ) IŞIKLI KLAVYE özelliği ile satışa sunmayı planlıyoruz.

3D özellikli modellerimizin MONSTER® Notebook modelleri içindeki etkinliğini 2012 yılında baskın biçimde arttırmayı ve ilk çeyrekden itibaren gelecek modellerde aşağıdaki ekran kartı seçeneklerinin tercihen tümünü modele bağlı olarak sunmayı hedeflediğimizi özellikle belirtmek istiyorum. İnşallah tabi...

* SLI NVIDIA GTX680M
    * NVIDIA GTX680M
    * NVIDIA GTX675M
    * NVIDIA GTX670M
    * NVIDIA GTX660M
    * NVIDIA GT660M

* NVIDIA QUADRO FX5010M
    * NVIDIA QUADRO FX4000M
    * NVIDIA QUADRO FX3000M

2012 yılının ilk çeyreğinde ( Tahminen Mart - Nisan 2012 civarında ) satışa sunmayı hedeflediğimiz modeller ile ilgili detaylar netleştikçe sizlerle forum aracılığı ile paylaşmaya devam edeceğiz inşallah...

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

• bu süper olmuş acaba fiyatlarda çok uçukluk olur mu ? (tam 3d ekranlı bir p170hm almayı düşünürken birde ışıklısı çıktı :D )
  • bence 17.3" modellerinizde gt 555m ekran kartı seçeneği olmalı film tutkunlarını da düşünmek gerek değil mi?
  • 3d olmasada olur Ekran kartlarıyla ışıklı klavye tam benlik. Merakla Bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_54054338/mpage_1/f_/key_satilik%2Csamsung%2C102%2Cekran//tm.htm#54054338

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmuzip -- 31 Ekim 2011; 10:20:33 >
  • Gerçekten çok güzel bir haber. yeni ekran kartları ve 3D ekran birde yanında ışıklı klavye... artık tadından yenmez :D
    Nisan ayını iple çekiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voleren

Gerçekten çok güzel bir haber. yeni ekran kartları ve 3D ekran birde yanında ışıklı klavye... artık tadından yenmez :D

aynen yalnız 3500 tl civarı olursa süper olur (gelmez şimdi mart ayı :D )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

2012 yılının ilk çeyreğinde Ivy Bridge kod adlı, 22 nm üretim teknolojisi ile hazırlanmış, 3.nesil Core işlemci ailesinin Intel® tarafından duyurulmasını takiben inşallah satışa sunmayı hedeflediğimiz Yeni, MONSTER® Notebook modellerini ( P150EM, P170EM, P170EM3 ve P270WM3 ) IŞIKLI KLAVYE özelliği ile satışa sunmayı planlıyoruz.

3D özellikli modellerimizin MONSTER® Notebook modelleri içindeki etkinliğini 2012 yılında baskın biçimde arttırmayı ve ilk çeyrekden itibaren gelecek modellerde aşağıdaki ekran kartı seçeneklerinin tercihen tümünü modele bağlı olarak sunmayı hedeflediğimizi özellikle belirtmek istiyorum. İnşallah tabi...

* SLI NVIDIA GTX680M
    * NVIDIA GTX680M
    * NVIDIA GTX675M
    * NVIDIA GTX670M
    * NVIDIA GTX660M
    * NVIDIA GT660M

* NVIDIA QUADRO FX5010M
    * NVIDIA QUADRO FX4000M
    * NVIDIA QUADRO FX3000M

2012 yılının ilk çeyreğinde ( Tahminen Mart - Nisan 2012 civarında ) satışa sunmayı hedeflediğimiz modeller ile ilgili detaylar netleştikçe sizlerle forum aracılığı ile paylaşmaya devam edeceğiz inşallah...

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

ilhan bey merhaba,
    diğer konuda bahsi geçmiş, ben de şu şekilde size sormak isterim...
    yeni gelecek ekran kartı modellerinin slot yapısı (örneğin gtx680m veya muadili) mxm 3.0b mı olacak bilginiz var mı?
    nvidia'nın sitesine baktım ama göremedim...
    eğer bu şekildeyse p150hm serisi notebooklarımızda ekran kartı upgrade seçeneğimiz olacağı anlamına geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi1855

quote:

Gerçekten çok güzel bir haber. yeni ekran kartları ve 3D ekran birde yanında ışıklı klavye... artık tadından yenmez :D

3500 cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmuzip

quote:

Orijinalden alıntı: erdi1855

quote:

3500 cok

daha aşağısı olacağını sanmıyorum

• fiyatlarınıda p150h gibi de yapsanız dadından yinmez :D
  • Gerçekten mart nisan gelmez simdi siz ocak subat yapın sunu anlasalım

Ha bide lütfen görsellik olsun birazcık ya çok şey istemiyoruz :(((( Daha önce sadece bir döneme ait MSI kasaları gibi kasalarla gelseniz karşımıza dadından yenmez :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeysut -- 8 Kasım 2011; 2:43:24 >
  • gelecek olan notebooklarda 30/60 gün sonra teslim gibi seçenekler olacak mı?
    bir de ekran kartlarında optimus olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

gelecek olan notebooklarda 30/60 gün sonra teslim gibi seçenekler olacak mı?

+1
    birde yeni kasa modeli tam olarak belliyse bir resmini paylaşsanız süper olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

quote:

+1
    birde yeni kasa modeli tam olarak belliyse bir resmini paylaşsanız süper olur :)

İlhan beyin yukarıda söylediği model bu ;http://odmshowcase.com/product/notebook/p150em
    ama farklı bir model de olabilir kendisinin cevap vermesi lazım

• quote:

quote:

quote:

+1

İlhan beyin yukarıda söylediği model bu ;http://odmshowcase.com/product/notebook/p150em

eger yeni model bu olacaksa kasa yapisi ayni olmasina ragmen isikli klavye ve optimus teknolojisi ile gelecek...
    gayet guzel bir model olur....

• quote:

quote:

quote:

+1

bu olacaksa optimusu desteklemesi çok iyi olur pil süresi artar en azından normal kullanımda ama çok sade umarım daha farklı model olur gtx 460m oldugu zamanki kasa çok iyiydi mesela o tarz birşeyler bekliyorum

• quote:

Muhtemelen 30 - 60 gün sonra teslimat seçenekleri yine bu modelde yer alacaktır diye düşünüyorum. Bu modelde kullanılan ekran kartlarını optimus özellikli olarak getirmeyi hedefliyoruz inşallah.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

arkadaşlar aynı soruyu mesaj olarak da atmıştım İlhan beye.Cevabını yukarıya yapıştırdım :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

bu olacaksa optimusu desteklemesi çok iyi olur pil süresi artar en azından normal kullanımda ama çok sade umarım daha farklı model olur gtx 460m oldugu zamanki kasa çok iyiydi mesela o tarz birşeyler bekliyorum

pil suresinin yaninda ozellikle dusuk guclu uygulamalarda rahatsiz edici fan sesinin olmamasi anlamina gelecegi icin onemli bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

pil suresinin yaninda ozellikle dusuk guclu uygulamalarda rahatsiz edici fan sesinin olmamasi anlamina gelecegi icin onemli bence...

galiba şuanki modellerde sürekli çalışıyor fan ama eğer optimus olursa normal kullanımda ekran kartı aktif olmayacağı için fan sesi azalıcaksa o zaman kasa nasıl görünürse görünsün yeni kartlarla birlikte monsterdan şaşmam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.