Şimdi Ara

Monster'ın yeni kasa modeli ne olacak? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

quote:

Orijinalden alıntı: recoda

quote:

bende merak ettim 1 saat arayla girip baktım bugun yok malesef ve neden bu kadar bekliyorsam kesin okuduktan sonra eskisine göre mutsuz olacam Bizim için pek iyi şeyler yazmayacak gibi hissediyorum

yazsalar iyi bnce.. Ben beklıyorum tık yok smdılık.

daha iyi haber gelecekse geç olsun güç olmasın
    bakarsın sizinde görüşleriniz üzere gelecek model fiyatlarını pahalı bulduk indiriyoz derler

pek zannetmiyorum

bende sanmyorum .. Yeni alternatiflere bakıyorum artık :) ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende merak ettim 1 saat arayla girip baktım bugun yok malesef ve neden bu kadar bekliyorsam kesin okuduktan sonra eskisine göre mutsuz olacam Bizim için pek iyi şeyler yazmayacak gibi hissediyorum

bakarsın sizinde görüşleriniz üzere gelecek model fiyatlarını pahalı bulduk indiriyoz derler

pek zannetmiyorum

diğer laptoplar da çok pahalı ya xbox mı alsak napsak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pek zannetmiyorum

diğer laptoplar da çok pahalı ya xbox mı alsak napsak

öyle bende sanmıyorum da bi umut öyle yazdım
    dediğin gibi diğerleride pahalı benim sabit bir yerde durma olanagım olsa konsol alırdım birde güzel bir tv şahane olurdu hiç uraşmazdım. Şuan üniversitede okuyom şu zamana kadar izmirdeydim mesela şuan finaller bitti memlekete dönecem 1 aydan fazla tatil var sona gene izmir yazında memlekette dururum ondan sonra 1 aylık tatile giderim derken bir yıl içinde 4-5 defa şehir değiştirmek zorunda kalıyorum ki bunlarda kısa süreler değil mecbur monster tarzı ürünlere bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 11 Ocak 2012; 18:28:46 >

• hala bir açıklama yok değil mi?
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

11 - 12 Ocak tarihlerindeki yoğun programım nedeni ile foruma yazacağımı söylediğim mesajı maalesef ancak 13 Ocak Cuma günü öğleden sonra yazabileceğim. Gecikme için özür diliyorum, kusura bakmayın lütfen.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

11 - 12 Ocak tarihlerindeki yoğun programım nedeni ile foruma yazacağımı söylediğim mesajı maalesef ancak 13 Ocak Cuma günü öğleden sonra yazabileceğim. Gecikme için özür diliyorum, kusura bakmayın lütfen.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

:) yazın da önemli değil.
  • quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ

Vakit bulabilirseniz bugün yapsanız iyi olurdu.Çok merak ettim de acaba ne diyeceksiniz

• quote:

quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ

Vakit bulabilirseniz bugün yapsanız iyi olurdu.Çok merak ettim de acaba ne diyeceksiniz

ben alternatifi buldum ztn hazirana kdr brz daha duser gıder alırım vatan bilgisayardan.. :) İşte şu :
    Lenovo Y570 59-319789
    ztn bu kdr seyden sonra bnm monster hevesim gitti ya .s

• İlhan bey
    bu yeni model kasalar sanırım mart ayında seri üretimine geçilecek peki görselleri ne zaman netleşir bildiğiniz bir tarih varmı acaba?
  • acaba MSI GT780DXR deki gibi bır kasa modelı gelır mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

acaba MSI GT780DXR deki gibi bır kasa modelı gelır mı :)

daha önceden msi kasası kullanmışlar facebook sayfalarında var ama şuan clevo dan başka marka kullanmıyorlar daha önce açıklamışlardı konulardan birinde
    msi kasası da şuanki kasaya çok benziyordu çok güzel kasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

acaba MSI GT780DXR deki gibi bır kasa modelı gelır mı :)

daha önceden msi kasası kullanmışlar facebook sayfalarında var ama şuan clevo dan başka marka kullanmıyorlar daha önce açıklamışlardı konulardan birinde
    msi kasası da şuanki kasaya çok benziyordu çok güzel kasaydı

bende ondan vardı ama satmak zorunda kaldım yenı kasası eger yıne o dedıgım gıbı olursa ve uygun olursa alıcam ınsallah. beklemedeyım:)
  • keşke her yıl bir model olacağına en azından iki firma ile anlaşılsa bizimde bi tercih hakkımız olsa öyle daha iyi olurdu
  • aslında msi kasa getirteceklermiş, anlaşma da yapılmış fakat msi türkiye ofisi engellemiş sanırım...
    ilhan bey'in bu şekilde bir açıklaması vardı forum konularında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

aslında msi kasa getirteceklermiş, anlaşma da yapılmış fakat msi türkiye ofisi engellemiş sanırım...
    ilhan bey'in bu şekilde bir açıklaması vardı forum konularında...

sımdı yenı kasa yok mu yanı :(
  • şu an görünen p150em modeli aydınlatmalı klavye ve optimus eklenmiş şekilde aynı kasa yapısı...
    fakat forum genelinde çok sayıda arkadaştan farklı kasa yapısı talebi olduğu için eminim fokus bilgisayar bunu gözardı etmeyecektir...
    ama msi olur ama başka bir marka, muhtemelen albenili bir oyuncu kasası belirli bir zaman içerisinde ve yüksek konfigürasyon seçenekleriyle monster adı altında görülecektir...
  • İlhan bey 1 haftadır (yaklaşık) bekliyoruz açıklama yapcaksınız diye .Bu açıklamayı yapmadığınıza göre herhalde bir karar veremediniz
    ve ya çok yoğunsunuz
    Neyse benim mayısa kadar vaktim var
    Tabi ki lise öğrencisi olduğumuz için bu tarih karneye göre değişiyor
    Neyse mayısa kadar bir açıklama gelir umarım

• Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Mayıs - Haziran aylarında inşallah satışa sunmayı hedeflediğimiz MONSTER P150EM ve P170EM serisi modellerimizde kullanmayı planladığımız ekran kartı yol haritasını aşağıda bulabilirsiniz.

Ivy Bridge işlemciler ile ilgili yayınlanan özellikler ve fiyatlar hakkında yapılan yorumların çoğu fiyatların çok yüksek olduğu ve özelliklerin istenilen düzeyde olmadığı yönünde idi. Bu konuda ürün görselleri dahil birçok detayın henüz netlik kazanmamış olduğunu özellikle belirtmek istiyorum arkadaşlar. İşlemciler ile ilgili detaylar bir oranda belli olmuş olmasına rağmen halen ekran kartları ile ilgili ayrıntılar ve barebone kasalarla ilgili detaylar, ürün özellikleri, ürün görselleri, fiyatlar, teslimat zamanı vs. hiç bir konu kesinlik kazanmamış durumda. Ayrıca bugünden Mayıs veya Haziran dönemi için bir kur tahmininde bulunmakda çok mümkün değil.

Bu belirsizlikler ışığında yayınlanmış özellik ve fiyatlar sizlere fikir vermesi içindir arkadaşlar. Ivy bridge işlemci ve Nvidia Kepler teknolojisi nedeniyle daha üstün özelliklerde 17.3" MONSTER P170EM serisi ve 15.6" P150EM serisi modellerimizde fiyatların bugün satışta olan modellerimizden " Eylül ayı sonuna kadar " % 25 kadar daha yüksek olabileceğini ancak 2013 yılının ilk çeyreğinde şu an satışta olan modellerimizle aynı seviyelere yine kademeli olarak ulaşacağını düşünüyorum.

Şu an için duyurusunu yaptığımız özellik ve fiyatlar değişebilecek olmakla birlikte indirim fırsatları değişmeyecektir arkadaşlar. Yani Ocak ayı sonuna kadar Ivy Bridge modellerimiz için verilecek siparişler için uygulayacağımız % 20' lik indirim kademeli olarak düşerek devam edecektir. Buradaki en önemli fırsat yayınlanan fiyat ve özellikler ne olursa olsun % 20 indirim avantajından yararlanabilecek olmaktır arkadaşlar. Ürüne ait özellikler ve fiyatlar kesinleştiğinde fiyatı ve / veya özellikleri beğenmezseniz ödemenizi aynen geri alabilirsiniz. Tercihi ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz.

Yayınlayacağımız modellere ait özelliklerin ve teslimat zamanı ile desteklenmiş kampanyaların piyasadaki bütün markalar karşısında oldukça iddaalı ve rekabetçi olacağını yine göreceksiniz inşallah arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

• quote:

Mayıs - Haziran aylarında inşallah satışa sunmayı hedeflediğimiz MONSTER P150EM ve P170EM serisi modellerimizde kullanmayı planladığımız ekran kartı yol haritasını aşağıda bulabilirsiniz.

Ivy Bridge işlemciler ile ilgili yayınlanan özellikler ve fiyatlar hakkında yapılan yorumların çoğu fiyatların çok yüksek olduğu ve özelliklerin istenilen düzeyde olmadığı yönünde idi. Bu konuda ürün görselleri dahil birçok detayın henüz netlik kazanmamış olduğunu özellikle belirtmek istiyorum arkadaşlar. İşlemciler ile ilgili detaylar bir oranda belli olmuş olmasına rağmen halen ekran kartları ile ilgili ayrıntılar ve barebone kasalarla ilgili detaylar, ürün özellikleri, ürün görselleri, fiyatlar, teslimat zamanı vs. hiç bir konu kesinlik kazanmamış durumda. Ayrıca bugünden Mayıs veya Haziran dönemi için bir kur tahmininde bulunmakda çok mümkün değil.

Bu belirsizlikler ışığında yayınlanmış özellik ve fiyatlar sizlere fikir vermesi içindir arkadaşlar. Ivy bridge işlemci ve Nvidia Kepler teknolojisi nedeniyle daha üstün özelliklerde 17.3" MONSTER P170EM serisi ve 15.6" P150EM serisi modellerimizde fiyatların bugün satışta olan modellerimizden " Eylül ayı sonuna kadar " % 25 kadar daha yüksek olabileceğini ancak 2013 yılının ilk çeyreğinde şu an satışta olan modellerimizle aynı seviyelere yine kademeli olarak ulaşacağını düşünüyorum.

Şu an için duyurusunu yaptığımız özellik ve fiyatlar değişebilecek olmakla birlikte indirim fırsatları değişmeyecektir arkadaşlar. Yani Ocak ayı sonuna kadar Ivy Bridge modellerimiz için verilecek siparişler için uygulayacağımız % 20' lik indirim kademeli olarak düşerek devam edecektir. Buradaki en önemli fırsat yayınlanan fiyat ve özellikler ne olursa olsun % 20 indirim avantajından yararlanabilecek olmaktır arkadaşlar. Ürüne ait özellikler ve fiyatlar kesinleştiğinde fiyatı ve / veya özellikleri beğenmezseniz ödemenizi aynen geri alabilirsiniz. Tercihi ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz.

Yayınlayacağımız modellere ait özelliklerin ve teslimat zamanı ile desteklenmiş kampanyaların piyasadaki bütün markalar karşısında oldukça iddaalı ve rekabetçi olacağını yine göreceksiniz inşallah arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

Monster kesinlikle Harika Bir Marka
    ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok. O yüzden ben ve bir sürü müşteriyi kaybediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

Monster kesinlikle Harika Bir Marka
    ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok. O yüzden ben ve bir sürü müşteriyi kaybediyorsunuz.

nasıl ''ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok'' anlayamadım, ben çünkü gittim gördüm inceledım ve aldım...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.