Şimdi Ara

Monster'ın yeni kasa modeli ne olacak? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: secy

quote:

Orijinalden alıntı: recoda

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Mayıs - Haziran aylarında inşallah satışa sunmayı hedeflediğimiz MONSTER P150EM ve P170EM serisi modellerimizde kullanmayı planladığımız ekran kartı yol haritasını aşağıda bulabilirsiniz.

Ivy Bridge işlemciler ile ilgili yayınlanan özellikler ve fiyatlar hakkında yapılan yorumların çoğu fiyatların çok yüksek olduğu ve özelliklerin istenilen düzeyde olmadığı yönünde idi. Bu konuda ürün görselleri dahil birçok detayın henüz netlik kazanmamış olduğunu özellikle belirtmek istiyorum arkadaşlar. İşlemciler ile ilgili detaylar bir oranda belli olmuş olmasına rağmen halen ekran kartları ile ilgili ayrıntılar ve barebone kasalarla ilgili detaylar, ürün özellikleri, ürün görselleri, fiyatlar, teslimat zamanı vs. hiç bir konu kesinlik kazanmamış durumda. Ayrıca bugünden Mayıs veya Haziran dönemi için bir kur tahmininde bulunmakda çok mümkün değil.

Bu belirsizlikler ışığında yayınlanmış özellik ve fiyatlar sizlere fikir vermesi içindir arkadaşlar. Ivy bridge işlemci ve Nvidia Kepler teknolojisi nedeniyle daha üstün özelliklerde 17.3" MONSTER P170EM serisi ve 15.6" P150EM serisi modellerimizde fiyatların bugün satışta olan modellerimizden " Eylül ayı sonuna kadar " % 25 kadar daha yüksek olabileceğini ancak 2013 yılının ilk çeyreğinde şu an satışta olan modellerimizle aynı seviyelere yine kademeli olarak ulaşacağını düşünüyorum.

Şu an için duyurusunu yaptığımız özellik ve fiyatlar değişebilecek olmakla birlikte indirim fırsatları değişmeyecektir arkadaşlar. Yani Ocak ayı sonuna kadar Ivy Bridge modellerimiz için verilecek siparişler için uygulayacağımız % 20' lik indirim kademeli olarak düşerek devam edecektir. Buradaki en önemli fırsat yayınlanan fiyat ve özellikler ne olursa olsun % 20 indirim avantajından yararlanabilecek olmaktır arkadaşlar. Ürüne ait özellikler ve fiyatlar kesinleştiğinde fiyatı ve / veya özellikleri beğenmezseniz ödemenizi aynen geri alabilirsiniz. Tercihi ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz.

Yayınlayacağımız modellere ait özelliklerin ve teslimat zamanı ile desteklenmiş kampanyaların piyasadaki bütün markalar karşısında oldukça iddaalı ve rekabetçi olacağını yine göreceksiniz inşallah arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

Monster kesinlikle Harika Bir Marka
    ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok. O yüzden ben ve bir sürü müşteriyi kaybediyorsunuz.

nasıl ''ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok'' anlayamadım, ben çünkü gittim gördüm inceledım ve aldım...

Afyon Dinar da oturuyorum.. afyon çevresinde nerde inceleyebilirim???? antalyaya da gidebilirim almak için ora da var?? madem inceledim diyorsun söylermisin bakalım? Nerde inceleyebilirim=??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbulda olanların gidip görme şansları var ama diğer şehirdekiler için şuan onlarında fazla birşey yapabileceğini zannetmiyorum

İlhan beyin mesajında fiyatlar henüz kesinlik kazanmamış diyor ve şuanki modellerimize göre %25 kadar yüksek olabilir diyor %25 yüksek olacaksa oda 3125 TL ediyor %20 indirimden yararlanmak için önsiparişi verecem ama şuan 3750 gözüküyor oda %50 kadar yüksek fiyatlar netlik kazanınca şuanki fiyat da olma ihtimali varsa 6 ay önceden hiç 3000 tl veremem açıkçası
    sonuç olarak kafam iyice karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

istanbulda olanların gidip görme şansları var ama diğer şehirdekiler için şuan onlarında fazla birşey yapabileceğini zannetmiyorum

İlhan beyin mesajında fiyatlar henüz kesinlik kazanmamış diyor ve şuanki modellerimize göre %25 kadar yüksek olabilir diyor %25 yüksek olacaksa oda 3125 TL ediyor %20 indirimden yararlanmak için önsiparişi verecem ama şuan 3750 gözüküyor oda %50 kadar yüksek fiyatlar netlik kazanınca şuanki fiyat da olma ihtimali varsa 6 ay önceden hiç 3000 tl veremem açıkçası

monster ın 2 3 hafta önceki tüm imajı kafamdan silindi artık.. Onlar da iyi olanı ucuza satmaktan vaz geçti heralde

• quote:

quote:

istanbulda olanların gidip görme şansları var ama diğer şehirdekiler için şuan onlarında fazla birşey yapabileceğini zannetmiyorum

monster ın 2 3 hafta önceki tüm imajı kafamdan silindi artık.. Onlar da iyi olanı ucuza satmaktan vaz geçti heralde

Aynen de ,İlhan beyin dediği de doğru seneye bu zamanlar p150hm'lerle aynı fiyata düşer dedi. Çünkü p170 hm ilk çıktığında 3500 iken 2750ye düştü. Politika böyledir yeni çıkan ürün pahalı olur , daha yenisi çıkınca ucuzlar

• quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

quote:

Aynen de ,İlhan beyin dediği de doğru seneye bu zamanlar p150hm'lerle aynı fiyata düşer dedi. Çünkü p170 hm ilk çıktığında 3500 iken 2750ye düştü. Politika böyledir yeni çıkan ürün pahalı olur , daha yenisi çıkınca ucuzlar

walla seni bilmem de ben monster alıcam diye 1 sene daha bekliyeceğim karnede takdir gelmedi babam bu sene bılgısayar fln yok dedi.. Ben seneye paramı bırıktırır.. 4000 TL ye adam gibi bsy alırım artık :) monster almıycam ama.. Gidip gördüğüm bsy alırım.. Monsterı gorme şansım yok :(
    Büyük ihtimak 4000 TL biriktireblrsm toshiba alırım.. Onların da paraya kıydık mı adam gibi bilgisayarları war ;)..

• quote:

quote:

quote:

mantıklısı da öyle zaten pahalıdan çıkıp ucuzlar. ben ürünü ilk çıktığı gibi almak istiyorum ama bu yıl p170em li model 4000 den çıkarsa o kötü geçen yıl ki gibi 3500 olursa yine en azından daha alınabilir olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

walla seni bilmem de ben monster alıcam diye 1 sene daha bekliyeceğim karnede takdir gelmedi babam bu sene bılgısayar fln yok dedi.. Ben seneye paramı bırıktırır.. 4000 TL ye adam gibi bsy alırım artık :) monster almıycam ama.. Gidip gördüğüm bsy alırım.. Monsterı gorme şansım yok :(
    Büyük ihtimak 4000 TL biriktireblrsm toshiba alırım.. Onların da paraya kıydık mı adam gibi bilgisayarları war ;)..

Msi gt780dxr hatta seneye alinacaksa gt783dxr oneririm.

• Nvidia kepler ciktiginda sb islemci + nvidia gtx 660/670/675m ile alabilir miyiz? P150hm veya p150em kasa ile. Aynisini hd 7000 serisi icin de yapabilir miyiz?

Bir de resmi olmayan kaynaklara gore gtx660m 128 bit 670-675 192 bit ve 680 ise 256 bit olacakmis. Siz bunu 192 bit diye satiyorsunuz eger gtx 660m 128 bit cikarsa o zaman nasil bir yol izleyeceksiniz?
  • Kepler ne? :) (Cahillik zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

quote:

quote:

quote:

Msi gt780dxr hatta seneye alinacaksa gt783dxr oneririm.

Zamanı gelince karar veririm zaten daha çok var , yinede teşekkürler ilgilendiğiniz için

• değerli recoda,
    imkanınız dahilindeyse eğer, istanbul veya ankara'da yaşayan, fikirlerine ve beğenisine güvendiğiniz bir arkadaşınızdan veya akrabanızdan rica ederek firma mağazasına gidip iyi bir şekilde inceleyip size fikir vermesini sağlayabilirsiniz...hatta bunu fotoğraflarla da destekleyebilir...
    youtube videolarını inceleyip siz de fikir sahibi olabilirsiniz ayrıyeten...
    fokus bilgisayar'ın sizin afyon'da bulunmanızdan dolayı ne yapabileceğini ben de merak ediyorum açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 17 Ocak 2012; 23:42:50 >
  • bir sorum olacak bende bu model p150hm var ...ekran kartı hd6990m peki ekran kartını güncelleyebilirmiyiz diyelim hd7000m seri çıktı 1-2 sene sonra bu kasaya yeni ekran kartını takma şansımız varmı aynı şey işlemci içinde geçerli oluyormu böyle degişim yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrukan -- 18 Ocak 2012; 10:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crower74

değerli recoda,
    imkanınız dahilindeyse eğer, istanbul veya ankara'da yaşayan, fikirlerine ve beğenisine güvendiğiniz bir arkadaşınızdan veya akrabanızdan rica ederek firma mağazasına gidip iyi bir şekilde inceleyip size fikir vermesini sağlayabilirsiniz...hatta bunu fotoğraflarla da destekleyebilir...
    youtube videolarını inceleyip siz de fikir sahibi olabilirsiniz ayrıyeten...
    fokus bilgisayar'ın sizin afyon'da bulunmanızdan dolayı ne yapabileceğini ben de merak ediyorum açıkçası...

hıcbırsey yapmalarına gerek yok çünkü monster almayacağım ? Neden sürekli aynı konu uzerinde bnmle tartısıyorsunuz? almayacağım , bitti ya bu kadar basit. Lütfen daha fazla uzatmamak için cevap yazmayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mayıs - Haziran aylarında inşallah satışa sunmayı hedeflediğimiz MONSTER P150EM ve P170EM serisi modellerimizde kullanmayı planladığımız ekran kartı yol haritasını aşağıda bulabilirsiniz.

Ivy Bridge işlemciler ile ilgili yayınlanan özellikler ve fiyatlar hakkında yapılan yorumların çoğu fiyatların çok yüksek olduğu ve özelliklerin istenilen düzeyde olmadığı yönünde idi. Bu konuda ürün görselleri dahil birçok detayın henüz netlik kazanmamış olduğunu özellikle belirtmek istiyorum arkadaşlar. İşlemciler ile ilgili detaylar bir oranda belli olmuş olmasına rağmen halen ekran kartları ile ilgili ayrıntılar ve barebone kasalarla ilgili detaylar, ürün özellikleri, ürün görselleri, fiyatlar, teslimat zamanı vs. hiç bir konu kesinlik kazanmamış durumda. Ayrıca bugünden Mayıs veya Haziran dönemi için bir kur tahmininde bulunmakda çok mümkün değil.

Bu belirsizlikler ışığında yayınlanmış özellik ve fiyatlar sizlere fikir vermesi içindir arkadaşlar. Ivy bridge işlemci ve Nvidia Kepler teknolojisi nedeniyle daha üstün özelliklerde 17.3" MONSTER P170EM serisi ve 15.6" P150EM serisi modellerimizde fiyatların bugün satışta olan modellerimizden " Eylül ayı sonuna kadar " % 25 kadar daha yüksek olabileceğini ancak 2013 yılının ilk çeyreğinde şu an satışta olan modellerimizle aynı seviyelere yine kademeli olarak ulaşacağını düşünüyorum.

Şu an için duyurusunu yaptığımız özellik ve fiyatlar değişebilecek olmakla birlikte indirim fırsatları değişmeyecektir arkadaşlar. Yani Ocak ayı sonuna kadar Ivy Bridge modellerimiz için verilecek siparişler için uygulayacağımız % 20' lik indirim kademeli olarak düşerek devam edecektir. Buradaki en önemli fırsat yayınlanan fiyat ve özellikler ne olursa olsun % 20 indirim avantajından yararlanabilecek olmaktır arkadaşlar. Ürüne ait özellikler ve fiyatlar kesinleştiğinde fiyatı ve / veya özellikleri beğenmezseniz ödemenizi aynen geri alabilirsiniz. Tercihi ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyoruz.

Yayınlayacağımız modellere ait özelliklerin ve teslimat zamanı ile desteklenmiş kampanyaların piyasadaki bütün markalar karşısında oldukça iddaalı ve rekabetçi olacağını yine göreceksiniz inşallah arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok. O yüzden ben ve bir sürü müşteriyi kaybediyorsunuz.

nasıl ''ama yerinde görme , gidip inceleme şansımız yok'' anlayamadım, ben çünkü gittim gördüm inceledım ve aldım...

Afyon Dinar da oturuyorum.. afyon çevresinde nerde inceleyebilirim???? antalyaya da gidebilirim almak için ora da var?? madem inceledim diyorsun söylermisin bakalım? Nerde inceleyebilirim=??

Değerli recoda,
    Mali durumunuzu yada zaman durumunuzu bilmeden yazıyorum yanlış anlaşılırsam şimdiden özür dilerim.

Ben Bursada yaşıyorum bende bir bilgisayara 2500 TL vereceğimi düşünerek hem gezmek hemde özellikle ürünü görmek maksatlı olarak günübirlik İstanbula gittim geldim. Bursa-İstanbul arası toplam 780 km ve toplamda 7 saat bir zaman ayırdım. Gördüm öyle aldım içim rahat mali durumunuz vede zamanınız uygunsa gidip ürünü görmenizi tavsiye ederim. İleriki zamanda pişman olmamanız için

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrukan

bir sorum olacak bende bu model p150hm var ...ekran kartı hd6990m peki ekran kartını güncelleyebilirmiyiz diyelim hd7000m seri çıktı 1-2 sene sonra bu kasaya yeni ekran kartını takma şansımız varmı aynı şey işlemci içinde geçerli oluyormu böyle degişim yardımcı olursanız sevinirim...

p150hm ekran kartları mxm3.0b slot uyumludur, ileriki yıllarda tüm bu slot yapısına ve güç sarfiyatına uygun ekran kartlarını kullanabileceksiniz...
    aynı şekilde anakartın desteklediği tüm işlemciler için de geçerli olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgiant

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

Değerli recoda,
    Mali durumunuzu yada zaman durumunuzu bilmeden yazıyorum yanlış anlaşılırsam şimdiden özür dilerim.

Ben Bursada yaşıyorum bende bir bilgisayara 2500 TL vereceğimi düşünerek hem gezmek hemde özellikle ürünü görmek maksatlı olarak günübirlik İstanbula gittim geldim. Bursa-İstanbul arası toplam 780 km ve toplamda 7 saat bir zaman ayırdım. Gördüm öyle aldım içim rahat mali durumunuz vede zamanınız uygunsa gidip ürünü görmenizi tavsiye ederim. İleriki zamanda pişman olmamanız için

evet bncede görerek almak lazım.. :) mali durumum iyi fakat babamın işinden dolayı istanbula gidemeyiz ve ben de lise 1 oldugumdan beni de tek basıma yollamazlar :) yorumunuz içln teşekkürler.. Siz gibi saygılı insanlar için hala bu forumdayım.. Bazıları forumdan soğutmustu, gecenlerde. Nyse onemsiz iyi bir gün geçirmenizi dilerim :)

• Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Intel Ivy Bridge teknolojili 15.6" P150EM ve 17.3" P170EM serisi modellerimizde sadece 30 ve 31 Ocak tarihleri için geçerli % 25 ERKEN REZERVASYON indirimi fırsatını mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

MONSTER® Q72P170EM01 17.3" >>> 4.000 TL yerine 3.000 TL KDV Dahil

Ivy Bridge, Nvida GTX670M, Nvidia Optimus, Intel Smart Response, Işıklı klavye !.. ( Sadece 30 - 31 Ocak için geçerli % 25 indirim fırsatı !.. )

Intel Core™ i7-3720QM, 8GB DDR3-1333Mhz, 500 GB 7200 RPM, 2GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX670M, Linux, %25 İndirimli fiyat için ürünü lütfen sepete atın !..

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=405982&secenek&secenek2&adet=1&lang=tr-TR

MONSTER® Q72P150EM01 15.6" >>> 3.750 TL yerine 2.812,50 TL KDV Dahil

Ivy Bridge, Nvida GTX670M, Nvidia Optimus, Intel Smart Response, Işıklı klavye !.. ( Sadece 30 - 31 Ocak için geçerli % 25 indirim fırsatı !.. )

Intel Core™ i7-3720QM, 8GB DDR3-1333Mhz, 500 GB 7200 RPM, 2GB GDDR5 192Bit nVIDIA® GTX670M, Linux, %25 İndirimli fiyat için ürünü lütfen sepete atın !..

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=386162&secenek&secenek2&adet=1&lang=tr-TR

Selamlar,

İlhan YILMAZ

• Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Ivy Bridge işlemcili modellerimizde %25 ERKEN REZERVASYON kampanyası sizlerden gelen öneriler değerlendirilerek 06 Şubat tarihine kadar uzatılmıştır !.. 06 Şubat tarihinden sonra indirim oranı %25'den %15' e düşecektir. ERKEN REZERVASYON fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ediyorum !..

IVY Bridge teknolojili modellerimizi incelemek için lütfen TIKLAYIN !..

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

ERKEN REZERVASYON KOŞULLARI

1.) Sipariş verilen model üzerinde istenildiği zaman indirim hakkı saklı kalarak değişiklik ( yükseltme / düşürme ) yapılabilir. Yapılmak istenen değişiklik modele ait özelleştirme seçenekleri ile sınırlıdır. Örneğin konfigüratörde önerilen min. bellek 8 GB ise bu ürünün 4 GB olarak indirimli satın alınabilmesi mümkün değildir.

2.) İndirim avantajının geçerli olabilmesi için siparişin kampanya tarihleri içinde web sitemizden geçilerek ödemesinin tamamının yapılması gerekmektedir.

3.) Yapılan ödemeler kapora niteliğinde olmayıp ürün alımından herhangi bir nedenle vazgeçilmesi halinde ödeme tutarı hiçbir kesintiye uğramadan ödeme yapılan biçimde aynen iade edilir. İade işlemi ortalama 7 gün içinde gerçekleşmektedir.

4.) Farklı modellerde gerçekleştirilen herhangi bir kampanyaya istenildiği anda mevcut sipariş iptal edilip yeni sipariş verilerek geçiş yapılabilir. Mevcut siparişin iptali ile birlikte yeni siparişe ait özellik, fiyat ve teslimat zamanı gibi özellikler aktif olacaktır.

5.) Ürünü teslim aldıktan sonra 15 gün içinde koşulsuz olarak iade edebilir ve ödemenizi aynen geri alabilirsiniz. 15 günlük iade süreci içinde ürün üzerinde istediğiniz program, oyun veya uygulamayı isterseniz hiç kapatmadan çalıştırabilir ve performansından memnun kalmazsanız anında iade edebilirsiniz.

• İlhan bey p150eEM modeline 3d seçeneği eklenecek mi yoksa sadece p170EM modeline mi eklenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi1855

İlhan bey p150eEM modeline 3d seçeneği eklenecek mi yoksa sadece p170EM modeline mi eklenecek?

Sn. erdi1855 ve Değerli Arkadaşlar;

IVY Bridge işlemcili modellerimizde 3D ekran seçeneği sadece 17.3" ve üzeri modellerde yer alacaktır. Bu modelleri ve tahmini olarak satışa sunabileceğimiz tarihleri aşağıda bulabilirsiniz.

17.3" P170EM3 : Temmuz - Ağustos 2012
    17.3" P370EM3 : Kasım - Aralık 2012

Ayrıca şu an satışta olan X7200 modelinin yerine gelecek, X79 chipsetli ve Intel Waimea Bay platformu üzerinde çalışacak yeni modelimizi de 3D özellikli olarak aşağıdaki tarihte satışa sunabileceğimizi düşünüyorum.

17.3" P270WM3 : Mayıs - Haziran 2012

Selamlar,

İlhan YILMAZ

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.