Şimdi Ara

MONSTER Mİ? ASUS MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman siparişi verdim hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginöz E kullanıcısına yanıt
    İnşallah severek kullanacağınız, sizi üzmeyen bir ürün olur.

Ürün elinize geçer geçmez ölü piksel testi yapın.
    Asus Türkiye Garantisinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanın.
    Kutu açılımını başlık altında paylaşabilirsiniz.

Hayırlısı ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

1.maddede haklisiniz.Peki bu mhz farki oyunlarda kac fps fark eder acaba ?( en fazla 2-3)
    2-ekran karti veri yolu genisligi onemli bir parametre degildir 2gb yerine 4gb olmasi oyunlarda fps farki olusturmaz onemli olan ekran karti chipset modelidir.
    3-isletim sistemi zaten bedavaya bulunacak bisey

Ayrica arada kucuk bir donanim farki olsa bile plastik kasali asus msi markasi yaninda çöptür bana asusu bedava verseler kullanmam.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara güzel bir örneksiniz.

1) Asus'un ilgili ürünü plastik kasa değildir! Madem ki arkadaşa yardımcı olamk istiyorsunuz, bir zahmet sormuş olduğu ürün özelliklerini inceleyin derim.

2) DDR4 ile DDR3 farkı bahsettiğiniz 2-3 frame frame per secondlık fark ile bağdaştırabilirmisiniz? Alakasız bilgi kirliliği yaratmaktansa okumayı tercih edelim..

http://www.anandtech.com/show/8959/ddr4-haswell-e-scaling-review-2133-to-3200-with-gskill-corsair-adata-and-crucial/8

3) Bedavaya bulabileceğiniz işletim sistemi ile güncellemeleri yasal olarak sürekli edinebileceğiniz bir sistemi aynı keyefe koyuyor olmanız da taktire şayan.

4) "asusu bedava verseler kullanmam." demişsiniz neyse o konuya hiç girmeyeceğim

Klasik bir çöp asus kullanıcısınız heralde söylediklerim zorunuza gitmis ve careyi gelip burda hakaret etmekte bulmuşsunuz.Öncelikle söylediklerinizin hiçbiri benim söylediklerimin tersini kanıtlamıyor ve cevap olarak sayılamaz kendi yorumunuzu yazmışsınız ben genede cevap vereyim:

1-Sorunumuz plastik kasa olup olmadığı değil kasanın şıklığı ve güzelliği.ben iki modeli gözümle görüp incelediğim için msi kasası asus ta çok çok daha iyi bunu belirtmek istedim.

2- Bu konuda sizden daha çok makale okuyup inceleme yaptığım kesin zaten 2-3 fps yi ona göre söyledim.Mesajımda ddr4 ün ddr3 e göre daha iyi olduğunu zaten belirtim.Ama OYUNLARDAKİ performansının neredeyse ihmal edilebileceğini söylemek istedim tabiki ddr4 bellek render,edit gibi islemlerde cok daha iyi performans saglayacaktır.Ama arkadasın bilgisayarı ne amacla kullanacağını bilemeyiz.

3- Bedavaya kullandığım windows 8.1 işletim sisteminin bütün güncellemeleri alıyorum ve YASAL.Galiba dreamspark tan haberiniz yok bunu cahilliğinize veriyorum.(ki yasal olmayan işletim sistemleri artık bütün güncellemeleri yapıyor haberiniz yok heralde.

4-Bu konu benim yorumumdur zaten bişey diyemezsiniz.

• HideBound kullanıcısına yanıt
    Dandirik olduğunu nereden anladınız? Vatan bilgisayar'a 500 lira daha fazla vermek daha mı mantıklı? Ben de ucuzuburada diye bir siteden aldım. Asus garantili bir şekilde tertemiz geldi.
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Kutu açılımı paylaşıcam tecrübe olsun millete ölü pixel tespiti nasıl yapılıyor

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    1-Birisinde ddr4 ram var diğerinde ddr3 ama hala msi daha iyi diyorsunuz.
    2-Ekran kartı birisinde 4gb diğerinde 2 gb olması pek fark yaratmaz ama hala msi daha iyi diyorsunuz.
    3-Birisinde orjinal Windows 10 var diğerinde yok ama hala işletim sistemi bedava zaten msi daha iyi diyorsunuz.
    4-Plastik kasalı asus, msi markası yanında çöptür diyorsunuz. Asus'un metal kasalı olduğu söylenince de "sorunumuz kasanın plastik olması değil güzelliği, msi kasası çok çok daha güzel" diyorsunuz. Bence de metal kasalı Asus daha kaliteli ve güzel duruyor.
    5-Ayrıca kimse MSI markasına laf etmemişken siz çıkıp Asus'a çöp diyorsunuz. MSI ve ASUS bilgisayar alanında Tayvanlı iki dev firmadır. Birbirlerinden hiçbir farkları yoktur. Bariz bir şekilde fanboyluk yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

2-Ekran kartı birisinde 4gb diğerinde 2 gb olması pek fark yaratmaz ama hala msi daha iyi diyorsunuz.
    3-Birisinde orjinal Windows 10 var diğerinde yok ama hala işletim sistemi bedava zaten msi daha iyi diyorsunuz.
    4-Plastik kasalı asus, msi markası yanında çöptür diyorsunuz. Asus'un metal kasalı olduğu söylenince de "sorunumuz kasanın plastik olması değil güzelliği, msi kasası çok çok daha güzel" diyorsunuz. Bence de metal kasalı Asus daha kaliteli ve güzel duruyor.
    5-Ayrıca kimse MSI markasına laf etmemişken siz çıkıp Asus'a çöp diyorsunuz. MSI ve ASUS bilgisayar alanında Tayvanlı iki dev firmadır. Birbirlerinden hiçbir farkları yoktur. Bariz bir şekilde fanboyluk yapıyorsunuz.

Öncelikle benim genel mesajlarımı incelerseniz fanboy olmadığımı anlarsanız asusun bu modelini daha önce forumda birçok kez farklı kişilere tavsiye ettim isterseniz bazılarının linklerini atarım.Forumda acerden tutun macbook a kadar notebook modeli önerdim.Bu konudada aklıma bu model geldi ve yazdım herkes saygı cercevesinde tartısırsa sorun olmaz sonuçta biz sadece tavsiye veriyoruz kararı alacak olan veriyor.Daha önceki mesajınızda asusun bu modelini kullandığınızı yazmışsınız bu durumda en büyük fanboy SİZ oluyorsunuz

• quote:

quote:

Öncelikle benim genel mesajlarımı incelerseniz fanboy olmadığımı anlarsanız asusun bu modelini daha önce forumda birçok kez farklı kişilere tavsiye ettim isterseniz bazılarının linklerini atarım.Forumda acerden tutun macbook a kadar notebook modeli önerdim.Bu konudada aklıma bu model geldi ve yazdım herkes saygı cercevesinde tartısırsa sorun olmaz sonuçta biz sadece tavsiye veriyoruz kararı alacak olan veriyor.Daha önceki mesajınızda asusun bu modelini kullandığınızı yazmışsınız bu durumda en büyük fanboy SİZ oluyorsunuz

Asus kullanıp memnun kalıp başkalarına tavsiye etmek fanboyluk mudur? Asıl hiç kullanmadan bir markaya çöp demek fanboyluk olur bana göre. Ayrıca ben kimseye o marka çöp onu alma demedim. Artıları eksileri neyse onu söylerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

quote:

1.maddede haklisiniz.Peki bu mhz farki oyunlarda kac fps fark eder acaba ?( en fazla 2-3)
    2-ekran karti veri yolu genisligi onemli bir parametre degildir 2gb yerine 4gb olmasi oyunlarda fps farki olusturmaz onemli olan ekran karti chipset modelidir.
    3-isletim sistemi zaten bedavaya bulunacak bisey

Ayrica arada kucuk bir donanim farki olsa bile plastik kasali asus msi markasi yaninda çöptür bana asusu bedava verseler kullanmam.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara güzel bir örneksiniz.

1) Asus'un ilgili ürünü plastik kasa değildir! Madem ki arkadaşa yardımcı olamk istiyorsunuz, bir zahmet sormuş olduğu ürün özelliklerini inceleyin derim.

2) DDR4 ile DDR3 farkı bahsettiğiniz 2-3 frame frame per secondlık fark ile bağdaştırabilirmisiniz? Alakasız bilgi kirliliği yaratmaktansa okumayı tercih edelim..

http://www.anandtech.com/show/8959/ddr4-haswell-e-scaling-review-2133-to-3200-with-gskill-corsair-adata-and-crucial/8

3) Bedavaya bulabileceğiniz işletim sistemi ile güncellemeleri yasal olarak sürekli edinebileceğiniz bir sistemi aynı keyefe koyuyor olmanız da taktire şayan.

4) "asusu bedava verseler kullanmam." demişsiniz neyse o konuya hiç girmeyeceğim

Klasik bir çöp asus kullanıcısınız heralde söylediklerim zorunuza gitmis ve careyi gelip burda hakaret etmekte bulmuşsunuz.Öncelikle söylediklerinizin hiçbiri benim söylediklerimin tersini kanıtlamıyor ve cevap olarak sayılamaz kendi yorumunuzu yazmışsınız ben genede cevap vereyim:

1-Sorunumuz plastik kasa olup olmadığı değil kasanın şıklığı ve güzelliği.ben iki modeli gözümle görüp incelediğim için msi kasası asus ta çok çok daha iyi bunu belirtmek istedim.

2- Bu konuda sizden daha çok makale okuyup inceleme yaptığım kesin zaten 2-3 fps yi ona göre söyledim.Mesajımda ddr4 ün ddr3 e göre daha iyi olduğunu zaten belirtim.Ama OYUNLARDAKİ performansının neredeyse ihmal edilebileceğini söylemek istedim tabiki ddr4 bellek render,edit gibi islemlerde cok daha iyi performans saglayacaktır.Ama arkadasın bilgisayarı ne amacla kullanacağını bilemeyiz.

3- Bedavaya kullandığım windows 8.1 işletim sisteminin bütün güncellemeleri alıyorum ve YASAL.Galiba dreamspark tan haberiniz yok bunu cahilliğinize veriyorum.(ki yasal olmayan işletim sistemleri artık bütün güncellemeleri yapıyor haberiniz yok heralde.

4-Bu konu benim yorumumdur zaten bişey diyemezsiniz.

Abicim!

Sen sen ol,
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma...

• enginöz E kullanıcısına yanıt
    İstersen kendin siyah ve beyaz ekran kullanarak manuel olarak gözlemleyebilirsin.

İstersende uygun küçük programlar aracılığı ile test edebilirsin.

Hatta Bunun GİBİ online test etmende mümkün.
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim dedigim gibi bir problem çıkmaz makineyi alırsam kutu açılışı ve ilk deneyimi sizinle paylaşacağım.

• quote:

quote:

quote:

Asus kullanıp memnun kalıp başkalarına tavsiye etmek fanboyluk mudur? Asıl hiç kullanmadan bir markaya çöp demek fanboyluk olur bana göre. Ayrıca ben kimseye o marka çöp onu alma demedim. Artıları eksileri neyse onu söylerim.

Daha önce iki modelilide incelediğimi söyledim ama neyse....Bizde çöpe çöp denir kardes o ayrı mesele

• Notebook'u aldıysanız yorumlarınızı bekliyorum.
  • YACHIRU kullanıcısına yanıt
    Vatanda inceledim gayet performanslı ve saglam dizayn edilmis güzel bi gamebook bütlerle ugrasiyorum su an 1 haftaya almis olurum diye umut ediyorum kutu acilisini paylasmayi dusunuyorum

• Şu laptop (asus n551vw) 3.000 e falan düşsse bi yerlerde de hemen yapışssak şuan en düşük fiyat netsipariş.com da 3.470 tl
  • Ben olsam msi alırdım ama alınmış heralde hayırlı olsun sebebini sorarsan ;

İleriye dönük düşünüyoruz o sebeble ddr4 olsun demişsin ve 4gb gtx960m

Gtx960m zaten güçlü bir kart değil oyun için alıyorsan 2gb üstüne çıkacak vrame gelene kadar ekran kartın göçmüş olacak mühendislikte fln iş görür vram ayrı şey ama amaç oyun muhtemelen

Aynı şekilde ddr4 fps arttırmaz gtx960m 2 sene sonra useless olacak biraz hızlı kullanacaksın ama ekran kartı bir süre sonra upgrade edilemediği için her türlü elinde patlayacak makine (kendim 4720hq gtx970m kullanıyorum)

Msi kullanım için bir sürü tasarım olsun oyuncuya özel programlar , steelseries gibi çokca kullanım artısı var demem o ki ;

Adam gibi en kaliteli tasarım programlarla 2-3 sene kullanmak varken kullanışlılıktan şıklıktan esirgeyip aleti şişirip gene 2-3 sene kullanacaksın bence msi daha makul bir seçim... (Oyun odaklı bakıyorum olaya)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabırsızlıkla bekliyorum. Bende bu modeli almayı düşünüyorum ama ısınma sorunu var mı diye merak ediyorum.
  • YACHIRU kullanıcısına yanıt
    Çift fan sogutması var anormal ve ısınma olmaz normal ısınma düzeyinde olur

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hocam pek anlayamadım anlatmak istediginizi biraz daha halk diliyle anlatabilir misin

• coskuksk kullanıcısına yanıt
    Ebrar veya nova bilgisayar diye siteler var guvenilir mi bu siteler oralardan almayı dusunuyorumda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.