Şimdi Ara

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ || (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
7
Favori
60.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TRibLy*

@TheRecruit abi senin canavar daha bi canavarr :D :))

valla öyle oldu çok emek sarfettim ama değdi. seninki daha iyi olur umarım.şimdi problem şu 3. bakır ısı borusu.eğer bi sonuç alamazsak vga ram soğutucu ile bi şeyler yapmayı düşünüyorum.
  • ya bizim ramler dual kanal calisiyor da hangi ikili dual peki arkadaki ikili mi?

3 ram takili 2 si ayni ayni olanlari dual yapmak istiyorum cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

ya bizim ramler dual kanal calisiyor da hangi ikili dual peki arkadaki ikili mi?

3 ram takili 2 si ayni ayni olanlari dual yapmak istiyorum cunku

kapağın altındaki ikili dual. kalvyenin altındaki normal
  • @TRibLy* senin driverı buldum. Bendeki driverı her yerden kaldırdım registry vs. Şimdi kurdum seni driverı birde öyle deneyeceğim. Grafikler ve Oyun Grafikleri 7.3 olmazsa kafayı yicem :)

Benim gibi 7.2 puan alan arkadaşlara driverın linkini veriyorum denemek isterseniz. :)
    AMD Catalyst Mobility 11.9 Win 7 | Vista (64-bit)

AMD Media Codec Mobility 11.9 Win 7 | Vista (32-bit & 64-bit)
    AMD HydraVision Mobility 11.9 Win 7 | Vista (32-bit & 64-bit)

@TheRecruit bak senin de Grafikler ve Oyun Grafikleri 7.3 olmuş. Bu arada emek sarfettim demişsin ya ne yaptın makineye bizede söylede bizde yapalım :)

@TheRecruit @TRibLy* Allah aşkına ne yaptınız makinelere bana niye 7.2 veriyor bu :) Gavur muyum ben :)))))) Deli olacağım ha.

Ekleme: 11.9 sürüm için media codec ve hydravision.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 21 Kasım 2011; 22:16:19 >

• @bana da 7.2veriyo niye takılıyosunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran88

@bana da 7.2veriyo niye takılıyosunki

Aynı kart farklı olsa neyse. Ben @TRibLy*'nin driverı buldum sıfırdan yükledim. Birazdan deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Senin driver versiyonu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Orijinalden alıntı: baran88

@bana da 7.2veriyo niye takılıyosunki

Aynı kart farklı olsa neyse. Ben @TRibLy*'nin driverı buldum sıfırdan yükledim. Birazdan deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Senin driver versiyonu ne?

Geçen format attım elimin altında ilk gelen driverı yükledim o anda en sonu yüklerim büyük ihtimal bir iki güne..
  • Şimdi yaptım derecelendirmeyi, yine aynı 7.2 @TRibLy*'nin driverın da değilmiş keramet. Vallahi taktım ben buna. Ama durun bakayım birde directx güncellemesi yapayım.

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ ||

@TheRecruit ayrıca ben dediğin gibi MAXON CINEBENCH R11.5, PCMark Vantage ve 3DMark 11 testlerini de yapıp ilk aldığım zaman yaptığım değer ile de kıyaslayacağım. Burada yayınlarım ya da MONSTER® MS-16F11 ve MS-16F12 15.6" Kullanıcı Testleri sayfasında yayınlarım.

Ekleme: DirectX Nisan Güncelemesi-18 Nisan 2011 yükelmek isterseniz diye ekleyim dedim ben yüklüyorum şimdi. Daha sonra bunları da ilk mesaja taşıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 21 Kasım 2011; 22:53:00 >

• BENİM DRİVER DA 11.10
    Bİ ARA BENİMKİDE 7.2 OLUYODU. O YÜZDEN BAŞTA 7.2 OLMALI DİYE YAZMIŞTIM AMA 7.3 ÇIKTI. BUNUN SEBEBİ DİRECTX TE OLABİLİR WİNDOWS GÜNCELLEMELERİDE OLABİLİR. SANIRSAM 7.3 E ÇOK YAKIN DEĞERLER O YÜZDEN BAZEN 7.2 BAZENDE 7.3 VERİYO.
    SEN ÖNCE DRİCT X YÜKLE DENE. OLMADI WİNDOWS GÜNCELMİ? UPDATE İ KONTROL ET.
    GENE OLMADI ORTAK Bİ TEST PROGRAMI BELİRLER TEST YAPAR KARŞILAŞTIRIRIZ.
    BU ARADA BENDE DE DİRECTX JUNE 2010 YÜKLÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

BENİM DRİVER DA 11.10
    Bİ ARA BENİMKİDE 7.2 OLUYODU. O YÜZDEN BAŞTA 7.2 OLMALI DİYE YAZMIŞTIM AMA 7.3 ÇIKTI. BUNUN SEBEBİ DİRECTX TE OLABİLİR WİNDOWS GÜNCELLEMELERİDE OLABİLİR. SANIRSAM 7.3 E ÇOK YAKIN DEĞERLER O YÜZDEN BAZEN 7.2 BAZENDE 7.3 VERİYO.
    SEN ÖNCE DRİCT X YÜKLE DENE. OLMADI WİNDOWS GÜNCELMİ? UPDATE İ KONTROL ET.
    GENE OLMADI ORTAK Bİ TEST PROGRAMI BELİRLER TEST YAPAR KARŞILAŞTIRIRIZ.
    BU ARADA BENDE DE DİRECTX JUNE 2010 YÜKLÜ

Ben yukarıda verdiğim linkten 18 Nisan 2011'de yayınlanan directx yükledim. Güncellemeleri şimdi tekrar denetledim sadece microsoft security essential güncellemesi çıktı. Burda sorun yok. Benim ekran kartı driverı 11.9 geri döndüm @TRibLy*'den özendim
    Şimdi bir daha derecelendirme yapıyorum bakalım ne olacak

Bu arada formattan önceki akşam Call of Duty - Black Ops oynamıştım. HWMonitor'de sıcaklık 83'ü buluyordu turbo fan açıkken. Şimdi max. 60 olmuş. Fan temizliği işe yaramış :) Tabi HWiNFO64'te değerler farklı. Diode 70, DispIO 61, MemIO 70,5, Shader 67,5 derece.
    Birde macun da tazelense eminim daha düşer.

• işlemci ve ram değeri ne yaptıysam 7.1 çıkartamadım i7 720qm ve 4gb kendi ramı var
    ekran kartıda 11.10 sürücülü gpu700 bellek saati 1000 ile değer 7.2di
    biraz overclock yaptım ve değerleri 800 ve 1100 çıkarttım şimdi 7.3 oldular
  • sıcaklıklar güzel.baya işe yaramış.
    laptop a ne yaptığımı sormuştun.anlatayım :)

1-kasaya modifikasyon yaptım (yeni intel i7 çıkartması-msi çıkartması-1080p çıkartması-5870 çıkartması-intel ssd çıkartması vs vs güzel ve renkli oldu )
    2-termal macunu ic diamond ile değiştirdim baya farketti sıcaklık malum oc yi çok yapıyorum ben
    3-3 tane ssd eskittim.çok şükür bu intel 320 serisi problemsiz çıktı
    4- ekran kartına bios mod yaptım
    5-işlemciyi set fsb ile 3.6 ya çıkardım
    daha ne olsun
  • yapacakalrıma gelince
    1- i7 940xm bulabilirsem :)---->ileride
    2-6970m ekran kartı değişimi----->ileride
    3-180watt adapter ----> en yakın zamanda
    4-ekran kartı ram üzerine heatsink----> en kısa zamanda.

ah ben batıda olcamki neler yaparım neler. yaşadığınız yerlerin kıymetini bilin

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecruit -- 22 Kasım 2011; 0:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

işlemci ve ram değeri ne yaptıysam 7.1 çıkartamadım i7 720qm ve 4gb kendi ramı var

800 değeri normalde. 1100 ram i tavsiye etmem. malum aşırı ısınır.soğutucu üstünde ram bölgesinin sıcaklığını emen bloklar yok.işlemci 7.1 üstüne zaten çıkamaz benim 840 bile 7.2 alıyo.ram i bi tane daha ekleyerek dual kanal yaparsan güzel olur.7.3 e falan çıkar
  • quote:

quote:

işlemci ve ram değeri ne yaptıysam 7.1 çıkartamadım i7 720qm ve 4gb kendi ramı var

800 değeri normalde. 1100 ram i tavsiye etmem. malum aşırı ısınır.soğutucu üstünde ram bölgesinin sıcaklığını emen bloklar yok.işlemci 7.1 üstüne zaten çıkamaz benim 840 bile 7.2 alıyo.ram i bi tane daha ekleyerek dual kanal yaparsan güzel olur.7.3 e falan çıkar

hocam 1000 düşürdüm bellek saatini
    sizin şu i7 çıkartmaların nereden bulabilirim benim ati readon yazısı biraz çıktı kenarından kötü duruyor
    birde işlemciyimi 3.6 çıkarttıgınz ? işlemciniz nedir ?

• quote:

quote:

quote:

hocam 1000 düşürdüm bellek saatini
    sizin şu i7 çıkartmaların nereden bulabilirim benim ati readon yazısı biraz çıktı kenarından kötü duruyor
    birde işlemciyimi 3.6 çıkarttıgınz ? işlemciniz nedir ?

yurtdışından geitrttim bi arkadaşa.çıkartmalar ve ic diamond termal macun türkiyede yoktu malesef ki hala yok sanırsam.evet işlemciyi çıkardım.imzada yazıyo zaten 840qm

• quote:

@MysticDesign hoşgeldin, seni de ekliyorum listeye.

Düzeltme: MysticArt sen kullanıc adını mı değiştirdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 22 Kasım 2011; 1:08:47 >
  • quote:

sıcaklıklar güzel.baya işe yaramış.
    laptop a ne yaptığımı sormuştun.anlatayım :)

1-kasaya modifikasyon yaptım (yeni intel i7 çıkartması-msi çıkartması-1080p çıkartması-5870 çıkartması-intel ssd çıkartması vs vs güzel ve renkli oldu )
    2-termal macunu ic diamond ile değiştirdim baya farketti sıcaklık malum oc yi çok yapıyorum ben
    3-3 tane ssd eskittim.çok şükür bu intel 320 serisi problemsiz çıktı
    4- ekran kartına bios mod yaptım
    5-işlemciyi set fsb ile 3.6 ya çıkardım
    daha ne olsun

Sırayla cevap vereyim ve sorayım o zaman sana

1- makinenin renkli çıkartmalı halinin bir resmini ekle de görelim nasıl olmuş :)
    2- dediğin termal macun olmasa bile değiştirmek şart ama onu kendim yapmam :)
    3- SSD konusu benim için uzunca bir zaman hayal, hiç değilse iş bulana kadar. Bu arada SSD konusunda ki tavsiyelerini ilk mesaja yazdım zaten.
    4- Ekran kartına bios mod'dan kastın nedir? Bios güncellemesi yaptım bende ama dediğim gibi versiyon numarası hala aşağıdaki gibi değişiklik yok orada. Hatta olmadı diye 2 kez yaptım vbios güncellemesini.
    || MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ ||

5- işlemciye oc felan düşünmüyorum. Ancak senden bunların anlatımlarını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 22 Kasım 2011; 1:18:32 >

• quote:

yapacakalrıma gelince
    1- i7 940xm bulabilirsem :)---->ileride
    2-6970m ekran kartı değişimi----->ileride
    3-180watt adapter ----> en yakın zamanda
    4-ekran kartı ram üzerine heatsink----> en kısa zamanda.

ah ben batıda olcamki neler yaparım neler. yaşadığınız yerlerin kıymetini bilin

Edit:İmla

Parayı yani işi bulursam bu dediklerini bende yapacağım Allah izin verirse.

Ekleme: Bu arada hiç aklıma gelmedi chipset driverını yüklerken yeni çıkan versiyonu yüklemek. Acaba aygıtlardan vs. kaldırsam tekrar yenisini mi kursam. Üstüne güncelleme yapmıyor çünkü.

Ekleme 2: Aklıma gelmişken ben birde aşağıda MSI GT780dxr 'daki gibi ışıklı klavye istiyorum @TheRecruit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 22 Kasım 2011; 2:42:03 >

• Arkadaşlar Q63P150HM03 modelinne ait sayfada soğutucu resimleri eklemiş Özgür bey, o sistemlerde 3 tane bakır var. Bizim soğutucuda bir bakır eksik, zaten yeri var. Benim bugün çektiğim resimde farketmişsinizdir zaten. Yine ekliyorum aşağıya.

Aşağıdaki resimde internette GX660R modeline ait resim.
    Daha fazla resim bu adresteki mesajda var. ==>>http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1621161&view=findpost&p=42051767

Aşağıda ki resimlerde Özgür beyin eklediği resimler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.