Şimdi Ara

Monster MS16GC Wireless Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler bende Monster MS16GC serisi laptop var ve şu ana kadar performansta bi sıkıntı yaşamadım fakat sadece wireless sıkıntım var online oyunlarda düzenli bi lag sorunu yaşıyorum fakat kablo takınca tüm sıkıntım bitiyor aslında Realtek WlAN driverini yüklerken CİSCO-EAP FAST yükleniyor ekranında setup kilitleniyor ve kesinlikle ilerlemiyor nerden yüklediysem driveri olmadı bi yardım edin lütfen işletim sistemim win8.1

• quote:

Orijinalden alıntı: karakatre

İyi günler bende Monster MS16GC serisi laptop var ve şu ana kadar performansta bi sıkıntı yaşamadım fakat sadece wireless sıkıntım var online oyunlarda düzenli bi lag sorunu yaşıyorum fakat kablo takınca tüm sıkıntım bitiyor aslında Realtek WlAN driverini yüklerken CİSCO-EAP FAST yükleniyor ekranında setup kilitleniyor ve kesinlikle ilerlemiyor nerden yüklediysem driveri olmadı bi yardım edin lütfen işletim sistemim win8.1

http://www.msi.com/product/nb/GE60_2OE.html#download

Buradan drivere tıklayıp win8.1 için driverleri indirip bir daha dene

• Kardeşim denedim aynı yerde tekrar aynı yerde takılıp kalıyor sende öyle bi sorun olmadı mı
  •  Monster MS16GC Wireless Driver sorunu
    bundan bahsediyorsanız bendede bu sorun var.bilgisayar hp cihaz alfa awus036nhr.cihaz sürekli devredışı kalıyor.lütfen yardım.
     Monster MS16GC Wireless Driver sorunu

• crack12 kardeşim aynı sorundan bahsediyorum tam üstüne bastın eğer bir yardımcı olan olursa çok mutlu olurum .
  • http://www.driverscape.com/download/realtek-rtl8188ru-wireless-lan-802.11n-usb-high-power-dongle
    bu adresteki 38mb olan driver ı kullanıyorum.alfanın kullanıcı arayüzüne giremezsiniz ama devre dışı kalma sorunu yok.
  • Ben de bu sorunla karşı karşıyayım. Bu cisco EAP fast ne işe yarar bileniniz var mı.

Windows 7 de sürücü sıkıntısı yok bunalr yükleniyor. Win 8 de son zamanlarda hata almaya başladım.

İşin kötü tarafı bazen görmediğinde aygıt yöneticisinden Donanım Değişikliklerini Tara dediğimde taranıyor diyor ve öyle kalıyor. SOnra bilgisayar da kapanmıyor.

Durmadan devredışı kalması bi yana. Sİnyal de durmadan azalıp çoğalıyor :(

Sizin verdiğinizi bi yünleyip deneyeyim
  • Sizin verdiğinizi normalde windows kendisi yüklüyormuş. Pek değişen bir durum olmadı. Arada Adaptör hiç bir ağı görmüyor.

Daha doğrusu net durma noktasına geliyor, Sorun gider dediğimde bağdaştıcıyı sıfırlıyor ama tabi bu uzun sürüyor biraz.

Sonrasında da hiç bi ağ görmüyor.

Adaptörün kablosunu çıkarıp taktığımda kendi düzeliyor.

Cisco Eap Fast v.s. neyse, neden yüklenmiyor olabilir arkadaşlar. Tüm kullanıcı hesap denetimlerini de en alta çektim :S
  • Bu sorunu cozene madalya takmak lazim.. hicbiryerde cevap yok hicbir forumda cevap yok bilen yok ilginc...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.