Şimdi Ara

[SATILDI] Monster Notebook 0 Faizle taksit fırsatlı ! SSD Takaslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Monster Notebook 0 Faizle taksit fırsatlı ! SSD Takaslı

Her 6 ayda 1 monster servise bakıma götürdüm.. Notebookların uzun süre gitmesi için 6 ayda bir servis bakıma getirilmesini istiyor.. Sizde bu yolu izlerseniz iyi olur :) Çünkü 6 ayda bir işlemciye termal macun atılması lazım..

Servis bunu ömür boyu ücretsiz bir şekilde atıyor bakımları temizliği servis tarafından yeni yapılmıştır onunda resmini ekliyorum.. Ekran ve klavyesi hiç kullanılmadı hep harici kullanıldı.. 256 m2 ssd 2 adet vardır içerisinde kozmetik olarak bu kadar temizini bulamazsınız servis bile abi hiç mi kullanmıyorsun bunu dedi :)

Ürünün Linki :

Extra olarak : 16 GB GSKILL Ram vardır..

8 gb x2: G Skill RipjawsV F4-2400C16-8GRS   8 GB DDR4-2400 DDR4 SDRAM

2 ADet 256 SSD 1 adet 160gb HDD

İzmir elden teslim!

[SATILDI] Monster Notebook 0 Faizle taksit fırsatlı ! SSD Takaslıwww.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V10.2 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v10-2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelelim Taksit kısmına :

[SATILDI] Monster Notebook 0 Faizle taksit fırsatlı ! SSD Takaslıwww.vatanbilgisayar.com
    Samsung 4TB 990 PRO PCIE GEN 4.0 X4 NVME 2.0 (Okuma 7450MB/Yazma 6900MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-4tb-990-pro-pcie-gen-4-0-x4-nvme-2-0-okuma-7450mb-yazma-6900mb-ssd.html

İzmir içi sipariş geldikten sonra buluşma sağlanıyor

il dışı ise benim adresime sipariş verip ürün gelince kargolamasını yapıyorum..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• ekran 60 hz değilde 120-144 filan olsa mis gibi olurdu.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Dostum zaten 120 144 filan isteyenleri 4070tiden aşağısı kurtarmaz :D ufacık ssd fiyatına notebook veriyorum ne hale geldik :D

• istenildiği gibi ram ve ssd yerlerinden resim eklenmiştir..

Ürünü gördüğünüz üzere komple açmıyorsunuz vidalardan sadece o kısmı açıp yükseltme yapabilirsiniz!

• Hocam elimde kutulu faturalı 2 ay önce alınıp neredeyse kullanılmamış gibi istediğiniz ssd var takas düşünür müsünüz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PabloNeruda7222 P kullanıcısına yanıt

Pm attım ss iletirseniz ona göre dönüş yaparım

• Taksit fırsatına son 1 hafta diyelim ihtiyacım var olmadı ben taksitle alacağım :)

• Taksit olayı bitti ürünün fiyatı son 11.500 bin tl ye indirdim ihtiyacı olan kaçırmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.