Monster notebook abra a5 v16.6.5 82 derece sıcaklık

-
-
Gayet normal, giriş seviyesi oyuncu dizüstü bilgisayarları genel olarak 80-90 derecelerde çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki şey diyen vardı bu sıcaklıkta çalışırsa ekran kartının ömrü kısalır diyorlar o doğru mu
95 dereceye kadar dayanır. Monster zaten 6 ayda bir ücretsiz bakım yapıyor. En fazla termal macunun katılaşır 1-2 yıla onu da ücretsiz değiştiriyorlar.
-
Ama daha 3 ay kullandım
Ama daha 3 ay kullandım
normal 82 derece oyunda herhangi bir anormallik yok
-
Peki ekran kartının ömrü kısalır diyorlar o doğru mu
hemen hemen tüm ekran kartları ful yük altında o sıcaklıklarda çalışır. ekran kartının ömrü kısalması gibi bir şey olmaz. sadece termal macun bir süre sonra katılaşır ve sıcaklık iletimini tam yapamadığından performansı düşer. bunun olması da en az 1-2 yıl alır. Monster zaten termal macunu ücretsiz değiştiriyor.
-
Peki sizin bu oyuncu laptoplarında bir deneyiminiz oldu mu
evet tulpar t5 21.5 kullanıyorum
-
bir de unutmadan şunu söyleyim, benim laptop 74-75 derecede dolaşıyordu, monster kontrol merkezinin son sürümünü yükledim ve 68 dereceye düştü. son sürüm kontrol merkezi yüklemenizi öneririm
-
Nasıl? Güncelleniyor mu onlar
Oyunlarda takılma olmuyorsa normal termal macun kaç senelik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha 3 ay oldu alalı
Hangi modda kullanıyorsun cihazı, sessiz moda alıp denermisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sessiz moda alıp denediğimde fanlar çalışmıyor
Fan çalışmaması imkansız, bende de monster var sessiz modda oyuna girince 60 dereceyi geçmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Alp Altuntepe
Sessiz moda alıp denediğimde fanlar çalışmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sessiz moda alırsan daha yüksek sıcaklıklarda çalışacaktır adı üzerinde fan sesini azaltmak için daha yüksek sıcaklığa çıkmasına müsade eder. oyun modu veya turbo mod daha serin tutacaktır. ben hep turbo modda kullanıyorum
-
Turbo moda alırsan işlemci en yüksek hızla çalışıp daha fazla ısınır.sessiz modda işlemci düşük hızlarda çalışır az ısınır, performans düşüklügü olabilir elbettequote:
Orijinalden alıntı: nofrostsessiz moda alırsan daha yüksek sıcaklıklarda çalışacaktır adı üzerinde fan sesini azaltmak için daha yüksek sıcaklığa çıkmasına müsade eder. oyun modu veya turbo mod daha serin tutacaktır. ben hep turbo modda kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rtx 4070 laptop alınır mı
- laptop şarjda mı kullanılmalı
- rtx 4050 vs 4060
- acer mi asus mu
- 4060 laptop önerisi
- rtx 5060 laptop
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
- en iyi laptop çantaları
- sıvı soğutmalı laptop
- hx işlemci nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X