Şimdi Ara

Monster Notebook tan gelen ses lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 6 ay önce monster notebook aldım özellikleri vs yüksek detayları geçiyorum

hard diskten geldiğini düşündügüm sestir kendisi. 1 tb hard disk ve 256 ssd mevcut pc de video çekmiştim kendilerine yollamak için fakat videodaki sesi yani bilgisayarın cıkardıgı sesi size atmak istedim. bilen varsa yardımcı olabilcek olan kolay birşeyse cözümü bildirirseniz çok sevinirim.
    https://vocaroo.com/i/s0Spg1xJefIi

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• sorun hala cözülemedi günceldir
  • Bana sanki fan sesi gibi geldi bu. Bir hard diskten bu kadar takırtılı bir ses hiç duymamıştım.

Hard disk sentinel programını indirip bilgisayarınıza kurun. Program açıldığında sol tarafta disklerin listesi vardır. Oradan ne olur ne olmaz diye ilk önce birincisini seçin ve sağ taraftaki sekmelere dokunmadan ilk sekmenin görüntüsünü çekin. Daha sonra da ikinci diski seçin ve onunda görüntüsünü çekip buraya bir atın. Disklerinizde bir sıkıntı var ise gözükecektir. Hele ki bu ses diskten geliyorsa Hard Disk sentinelde sorun kesin olarak belli olacaktır.

Ama dediğim gibi ses sanki fandan geliyor.

Kolay gelsin.
  • bence fandan geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariz fan sesi. Fan gözle görülür bir yerde değil mi? Kürdan koyup fanı durdurup sesin nerden geldiğini anlayabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.