Şimdi Ara

Monster Ödeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben monster laptop sipariş ettim sipariş listye eklendi ödeme bekleniyor dedi bende üyeligime girdim ordan online ödemeye falan girdim orda ek bi üyelik istemedi miktarı falan yazdım ödemeyi yaptım parçalı ödeme olarak acaba ek bi işlem yapmama gerek varmı yoksa direk yansıtılır mı o siparişime ? Yani kafamda soru işareti olarak kaldı çünkü ne model ne miktar hiç birşey yoktu ama siteye üyeligimle giriş yaptım acaba bir sorun çıkar mı acil cevap almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptopun ücreti kadar gönderdiysen kargoya verilir. Onlar görüyor ödeme geldiğini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Geçilen siparişler sistemimizde göründüğü zaman arkadaşlarımız sizi arayarak siparişinizin teyidini sağlıyorlar. Parçalı ödeme metodu seçtiğiniz için ayrı bir ödeme ekranına yönlendirildiniz arkadaşlarımız geçmiş olduğunuz sipariş tutarına göre yaptığınız ödemeyi kontrol ederek onaylıyorlar. Aklınıza takılan sorular olursa 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak mesai saatlerimiz içerisinde arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    3 gündür parçalı ödeme yapıyorum fakat hep onaylama bölümünde zaman aşımı oluyor ve artık kapıda ödemeye karar verdim fakat siparişlerimde ürün gözüküyor ve ödeme bekleniyor diyor peki bu siparişi kaldırıp kapıda ödeme nasıl yapabilirim ya da bu siparişin ödeme şekli parçalı ödeme diye gözüküyor bu ödeme şeklini kapıda ödemeye çevirebilir miyim
  • sida3636 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

bu konuyla ilgili olarak 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak arkadaşlarımızla görüştün mü? Görüşmediysen aramanı rica ediyoruz arkadaşlarımıza konuyu iletin size memnuniyetle arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.