Şimdi Ara

Monster Q63MS-16F375 15.6 fiyatı uygun mudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 2007 yılından beri monster bilgisayar kullanıyorum ve yenisini almak istiyorum. Aşağıdaki model için çantası olmadan 3100TL teklif aldım uygun mudur? Tabi hemen teslim edilecek bilgisayar

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-16F375-440327.html

• Donanım - ekran kartı babında , yüksek konfigürasyona sahip. Kalite olarak nasıldır, bilimyorum. Fakat çift soğutucu barındırdığı için soğutma konusunda herhangi bir sıkıntı olmasa gerek. Fiyatı ve donanımı da bu rakamlarda satılan birçok cihaza göre oldukça iyi, hemen teslim alacaksanız, alternatif olabilir, öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Donanım - ekran kartı babında , yüksek konfigürasyona sahip. Kalite olarak nasıldır, bilimyorum. Fakat çift soğutucu barındırdığı için soğutma konusunda herhangi bir sıkıntı olmasa gerek. Fiyatı ve donanımı da bu rakamlarda satılan birçok cihaza göre oldukça iyi, hemen teslim alacaksanız, alternatif olabilir, öneririm.

Yardımcı oduğunuz için teşekkür ederim. Benim de kafa çok yattı, yakın bi zamanda bunu alacağım
  • Gelirse iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaypaklık yapmayacaklarsa süper..
  • monster de pazarlık payı var mı? o zaman iyi oldu mu. eğer monster'e karar verirsem, olmadı bayram indirimi yapıverin diye girişirim. :)
  • aha bu benim haftaya alacagim bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

monster de pazarlık payı var mı? o zaman iyi oldu mu. eğer monster'e karar verirsem, olmadı bayram indirimi yapıverin diye girişirim. :)

indirim olursa alınabilir bence :)
  • canavar birşeymiş harbiden teslimat sorunu falan olmayacaksa al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Gelirse iyidir

Gidip elden alacağım, gelmesini beklemeyeceğim ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanZnc

quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

monster de pazarlık payı var mı? o zaman iyi oldu mu. eğer monster'e karar verirsem, olmadı bayram indirimi yapıverin diye girişirim. :)

indirim olursa alınabilir bence :)

benim ikinci bilgisayarm olduğu için olabilir belki :)
  • Arkadaşlar bekleme yaşamayacağım, elden direk teslim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverwass

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-monster-w350et-24gb-ram-2gb-gtx-660m-i7-3630-120sdd-750gb-hdd-131414307/detay/ buna da bir baksan iyi olur :)

Ekran kartı düşük birazcık. Onunu üstüne azcık daha katır linkte paylaştığımı alrımı sanki daha iyi gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Donanım - ekran kartı babında , yüksek konfigürasyona sahip. Kalite olarak nasıldır, bilimyorum. Fakat çift soğutucu barındırdığı için soğutma konusunda herhangi bir sıkıntı olmasa gerek. Fiyatı ve donanımı da bu rakamlarda satılan birçok cihaza göre oldukça iyi, hemen teslim alacaksanız, alternatif olabilir, öneririm.

Bu üründe çift değil tek ama epey büyükçe bir fan bulunmaktadır. Soğutma kapasitesi bakımından oldukça yeterlidir.
  • Onda da Ssd yok buyuk bir eksiklik bence artık cok farkediyor cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: necatikayaof2004

Arkadaşlar, 2007 yılından beri monster bilgisayar kullanıyorum ve yenisini almak istiyorum. Aşağıdaki model için çantası olmadan 3100TL teklif aldım uygun mudur? Tabi hemen teslim edilecek bilgisayar

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-16F375-440327.html

Bu modelin ssdlisini kullanıyorum, Allah nazardan saklasın çok memnunum. Sıcaklık konusunda ise mesela, 1-2 saat ultra ayarlarda bf3 oynuyorum, en fazla 85 derece falan oluyor. Bence bu havalarda gerçekten iyi. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

Ama elden alacaksan al yoksa kesinlikle bulaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Arkadaşlar, 2007 yılından beri monster bilgisayar kullanıyorum ve yenisini almak istiyorum. Aşağıdaki model için çantası olmadan 3100TL teklif aldım uygun mudur? Tabi hemen teslim edilecek bilgisayar

Bu modelin ssdlisini kullanıyorum, Allah nazardan saklasın çok memnunum. Sıcaklık konusunda ise mesela, 1-2 saat ultra ayarlarda bf3 oynuyorum, en fazla 85 derece falan oluyor. Bence bu havalarda gerçekten iyi. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

Elden alcam alırsam zaten ;)

Aksi halde olan sıkıntıları duyuyorum forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

o havalandırma sistemine göre normal değil mi ısınmaması? :)

• Arkadaşlar monsterımı 27.072.013 tarihinde elden teslim aldım. Mkemmel bir cihaz, tasarımı ve kullanımı bence çok hoş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.