Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 20.2.1 mi MSI GL75 Leopard mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monster Tulpar T7 v20.2.1 almayı düşünüyordum ama piyasada bu markayı öven kadar gömen de çok. Bütçemi arttırıp MSI'a mı yönelsem bilemiyorum.Ayrıca mimarlık okuduğum için de beni okul dönemi yolda bıraksın da istemiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Her türlü yorum ve model önerisine (17") açığım :)

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2-1/
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-1-3/

• Hocam o iki pc arasından msi ancak bence bu daha iyi:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1650Ti

Hocam o iki pc arasından msi ancak bence bu daha iyi:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-intel-core-i7-10750h-16gb-1tb-ssd-rtx2060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81y8003vtx-p-HBV00000WGRID?magaza=Hepsiburada
    Hocam bu pcnin ekranı kaç hz biliyor musunuz?

• Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    144
  • Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    144hz wva panel, hocam ben lenovonun wva panelli modellerinden birini incelemiştim bir fark yoktu sanki ips ile

• O model benim de bugun gözüme çarptı ama Lenovo nın resmi sitesinde de modelle alakalı bilgi göremedim. Modelin açık ismi galiba Lenovo Legion 81Y8003VTX. Hani daha önce kullananlar olsa testlere vs baksak. Ayrıca Lenovonın servisinden de pek memnun değiller kullananlar :) Cidden artık kafayı yiycem ne zor işmiş laptop almak araştırdıkça içine düşüyorum. Monsterdan daha kalitelidir diye düşünüyorum en azından...

• Ayrıca o fiyatın biraz üstünde asus var fakat kamerasının olmaması ve panelin 120 hz (Her ne kadar çok anlamasamda) olması da benim için eksi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kardeşime tulpar t7 20.2 256gb ssd modelini 9725tlden aldım. Bugün teslim edildi. Cihaz orta şekerli birşey fiyatına göre bence baya uygun. Oda sıcaklığı 27 derecede warzone oyununda sıcaklık 78-80 derece. Ben beğendim cihazı. Maalesef sıkıntı bir tane ölü piksel çıktı. Servise gönderecem pazartesi. Servis konusunda çok olumlu monster bakıp göreceğiz.

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    Servisle ilgili deneyiminizi de paylaşırsanız sevinirim . IPS panellerin kaderii maleseff o kadar para veriyorsun 1 pixel bile batıyor insana ;)

• sdenimo S kullanıcısına yanıt
    Hocam modelin adı lenovo legion 5 17imh05h. Çıkalı çok olmadı bu bilgisayar. Anladığım kadarıyla y540 serisinin devamı niteliğinde. Hepsiburada tam modeli yazmamış.

• Monster yerine lenovo almanızı tavsiye ederim. Ben de yeni bilgisayar alacağım. Konudaki lenovo legion linkini görünce hemen sipariş ettim bir tane. Lenovonun servisi de gayet iyiydir. Şuanki bilgisayarım lenovo g580. 7 senedir kullanıyorum. Sadece 2 defa tamire götürdüm. Garanti bitimine yakın ölü piksel sıkıntısı olmuştu, servise gönderdim garanti kapsamında ücretsiz değiştirdiler. Hem internetten okuduğum hem de duyduğum kadarıyla monster gözünüzü kapatıp rahat bir şekilde bilgisayar alacağınız bir marka değil. linkteki legion tükenmeden alın derim. Ben uzun zamandır legion y540 modelini takip ediyordum, hiçbir yerde kalmamıştı. Linkteki legion stoklara yeni girmiş olsa gerek.

• Beyaz Etli Prens kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun cihazınız

Global olarak Legion 5i olarak geçen model ile aynı yanılmıyorsam.
    Andrew Marc Davidyoutube
    Lenovo Legion 5i 17-in Gaming Laptop Review
    https://www.youtube.com/watch?v=C-Usc6XBXJY

Hp omen ek serisi de fiyat olarak uygun fakat numpad'a ihtiyacım olduğu için eledim.

Eline ulaşınca Erkan parlaklığı, ses seviyesi,pil gücü vs bilgilendirebilirsen çok iyi olur.
    Malesef çok fazla seçenek yok ben de alacağım gibi duruyor.

15" lerde rgb desteği varken 17" de olmaması garip geldi.(çokta dert değil ama)

• sdenimo S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam sitesinde de legion 5i 17 diye geçiyor ve rgb desteği Olmaması bana da garip geldi

• https://psref.lenovo.com/ şu sitede modeller ilgili ayrıntılı bilgi mevcut inceleyebilirsiniz.

Ben 3d modelleme, render, photoshop (okul için) biraz da oyun tabiki oyun için alacağım 17" çalışma konforu açısından çok daha iyi ama fiyat farkı da var hem. Ayrıca 3 kiloya yakın cihaz. Kararsız kaldım yine. (Eve monitör almak da bir seçenek aslında)

Performansa, soğutmaya vs etkisi varmıdır cihazın daha büyük olması ??

• Beyaz Etli Prens kullanıcısına yanıt
    GTX 1650Ti kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Monsterda o fiyata i7 10875H 8 çekirdekli işlemcili bilgisayarlar mevcut. 18 bine msi 9.nesil rtx 2070 ler var.

Şu anda yukarıdaki Lenovo modeli cazip geldi gözüme 13k fiyatıyla. Monsterın teknik servisi şehrimde var aslında fakat nedense monster a karşı bir önyargı oluştu içimde :/ ( Geçen ay direkt gidip alacaktım oysaki )

• Asiltane kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazlar iyi hoşta fiyatlar da baya hoş. Kampanya kollamak lazım :)
  • Hocam ama 10. Nesil 2060 msi gl modelleri 115w yani 2070 maxq eşiti o yüzden fiyat farkı var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.