Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 20.2.1 mi MSI GL75 Leopard mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne demek
  • hocam aslında haklısın ama 10850'li laptop nerdeyse yok gibi bir şey. belki ilerde hp ve lenovo ara model olarak çıkartır ama sanmıyorum i7'de uzun bir süre 10875 amiral gemisi olacak gibi duruyor. gaming hi-end'ler ise uzun süre 10980hk olacak özellikle rtx3000 serisinin çıkmasını bekliyorlar
  • Beyaz Etli Prens kullanıcısına yanıt
    hocamm linkteki lenovoyu almışsın. olumlu olumsuz tecrübelerini yazarsan çok güzel olur ben de sipariş etmeyi düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • idontthinkso kullanıcısına yanıt
    dostum yüksek grafik isteyen oyunlarda baya fan sesi çıkıyor ama açıkçası ben rahatsız olmuyorum ultra ayarda normal o kadaar ses. normal kullanımda zaten gayet sessiz. ısınma konusuna gelirsek yine oyunlarda biraz ısınıyor aşırı sıcaklık yok ama bilgisayar uzun süre gitsin istiyosan soğutucu alsan iyi olur. performans harika kasma donma yok. hepsiburadadan 17 inç olan modeli aldım. ekran 180 derece açılıyor, alttan 2 kademeli mavi ışık verebiliyor klavyeden. 144 hz ekran gayet akıcı. ben aslında msi alacaktım ama bu bilgisayar stoğa girdiğini görünce siparişimi iptal ettim hemen bunu aldım. sebebi de daha önce lenovo kalitesini tecrübe etmiş olmam. önceki pc'm de lenovoydu 7 senedir kullanıyorum bunun da uzun süre götüreceğini düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim gayet şık ve güzel bir bilgisayar.

• Ben de bu pc ve lenovo arasında kaldım.

Hp 15 inc 2070 max q klavyesi renkli
    Lenovo 17 inc 2060 beyaz klavye

Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam linkteki hp 2070 max-q. 2060 ile hemen hemen aynı performansı veriyor lenovo tabi ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Monster Tulpar T5 V.20.1 Notebook için bir stant tasarladım.

Monster Tulpar T7 20.2.1 mi MSI GL75 Leopard mı ?
    Monster Tulpar T7 20.2.1 mi MSI GL75 Leopard mı ?
    Sizce nasıl olmuş?
    Benim çok işime yaradı, çalışma masamın üzerinde yer açabilmem için çok iyi oldu. İsterseniz TV yanına koyarak veya harici bir ekran kullanarak çok şık bir oyun konsolu gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik alt kısmı açık olduğu için kasa çok rahat hava alıyor ve cihaz daha az ısınıyor.
    İsterseniz 3D yazıcı ile çıktı alarak sizde kullanabilirsiniz.
    Link:
    www.thingiverse.com
    Dikey Notebook Standı (Monster/Tulpar ve XMG/Core) by Nebulabado
    https://www.thingiverse.com/thing:4601851/files

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulabado -- 20 Eylül 2020; 17:6:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.