Şimdi Ara

Monster vs MSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Limitim 4.200 TL

Şimdi ben MONSTER ve MSI bakıyorum 1 aydır. Monster donanım hem daha güçlü gözüküyor hemde daha ucuz aşağıda MONSTER a ait 2 tane model var alabileceğim.
    1. Model >>>http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR
    2. Model >>>http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472735&kat=6453&lang=tr-TR

MSİ modelleri açısından bir şüphem yok açıkcası kasası falan kaliteli. Ancak MONSTER a verdiğim parayla MSİ dan MONSTER a göre daha düşük bir notebook alabiliyorum. MONSTER ucuz ama sizce paramı MONSTER a mı yatırmalıyım?

MSI dan bu para ile 960M serisi kartların bulunduğu modelleri alabliyorum.
    MONSTER kasaları kalitelimidir? kararma falan pek çok şey duydum.

Ayrıca şu soru benim için çok önemli. Şimdi Tamam işlemci ve ekran kartı tamam. Ancak bu işlemci ve ekran kartının bağlı olduğu bir anakart gerçeği var. Şimdi bir toplama masaüstü bilgisayar alsak anakarta çok önem veriyoruz değil mi? Anakart var ANAKART var. Bu işlemci ve ekran kartının bağlı olduğu anakart nasıldır.

Kasası benim için ayrı sorunken birde iç donanımının kalitesi nasıl onu merak ediyorum.
    CLEVO ince aluminyum kasalar var en son kullanılan. Yutube de bir video gördüm adam CLEVO aluminyum kasalı modelde panel'in cerçevelerinin ne kadar yumuşak ve bükülebilir olduğundan şikayet ediyordu.

Müşteri temsilciside gelip evaplarsa aydınlatırsa çok memnun olurum.

Çok sağolun. İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansband -- 12 Haziran 2015; 21:21:53 >

• Burayıda alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansband -- 12 Haziran 2015; 21:22:16 >
  • potansband P kullanıcısına yanıt
    Sn. potansband;

Ürünlerimizin diğer markalara göre daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor olmasının bir kaç nedeni var. Bunlardan birincisi uluslararası markaların ürünlerine, markalarına olan talebe göre ekledikleri bir marka değeri var. Bu değere kullanıcılar % 3 - 10 arası bir fark ödüyor. İkincisi uluslararası markalar ürünlerini daha yüksek kar marjları ile satıyor. Bizim tespit ettiğimiz bir çok markada 300 $ ile 1000 $ arasında aynı / benzer özelliklerde ürünler için ödenen farkların olduğu. Özel modellerde bu farklar çok daha fazla artabiliyor. Üçüncüsü biz notebook pazarında güçlü ve etkin bir yer edinmek istiyoruz.

Dünya üzerinde notebook üreten belli başlı 6-7 notebook üreticisi bulunuyor. Monster bu üreticilerden 3-4 'ü ile kurulduğu günden bu yana çalışmasını sürdürüyor. Bu firmalar Clevo, Compal, Msi ve Quanta olarak söylenebilir. Geçmişte Pegatron (Asus) üretimi Barebone notebook modellerini de bir dönem kullanılmıştı. Satın almak istediğiniz modellerden olan TULPAR T7 V2.6.1 modelimizin de kasa üreticisi MSI firmasıdır. Diğer modelimiz ise Clevo üretimidir.

Ürünlerimizi incelediyseniz eğer özellikle belirli modellerimiz MSI firmasının kendi markası ile satışına devam ettiği ürün modellerinden oluşuyor. Özellikle MSI firması kendi markası ile sattığı ürünlerden bağımsız olarak Barebone adı verilen notebook pazarına yönelik ürettiği ve yerel dizüstü markalarının kendi isimlerini kullanarak uluslararası arenada notebook satabilmelerine olanak sağlaması için ürettiği bu notebookların üzerine kendi marka logosunu ve ismini basmadan üretiyor. Ancak kendi markası ile sattığı notebook kasalarından da farklı olması ve kendi satış adetlerini etkilemesin diye de ürettiği bu Barebone notebookların kasalarının bazı özelliklerini ya değiştiriyor ya da bazı özellikler için kısıtlamaya gidiyor. Örnek verecek olursak kendi dizüstü modellerinde kullandığı fırçalanmış alüminyum dış kasa yerine o yüzeyleri plastik kasa olarak üretiyor ve notebook üzerindeki her türlü logo, baskı ve işleme gibi görünüşü güçlendiren tüm öğeleri notebook üzerinden kaldırıyor. Hatta ürün ile birlikte gelen ve kendisinin de yazılımsal olarak desteklediği bazı özellikleri Barebone kasalardan bilinçli olarak çıkartıyor ya da kullanıma bilinçli olarak kapatıyor.

Bu bağlamda bakılacak olursa ürünlerimizin genelinde herhangi bir problem bulunmuyor. Ancak Clevo üretimi bir modelimizde, o da yoğun kullanım sonucunda bilek koyulan yerde renk atması gibi bir problem oluşması şikayeti müşterilerimizden gelmesi üzerine özellikle o kasa ile ilgili üretici Clevo firması ile kasa kalitesinin arttırılması konusunda görüşmelerimiz oldu ve üretici firmanın ürettiği sonraki serilerde de bu problemi giderdikleri bilgisini bize söylemeleri üzerine biz de bu modellerin satışına devam etmeyi sürdürdük. Ancak notebook üzerindeki boyada renk farklılaşması aslında tüm markalarda yaşanabilen ve temeli notebook kullanıcısının elinin uzun süreli kullanım veya oyun deneyimi sırasında terlemesi ve bu terin normale göre daha asitli olmasından kaynaklanıyordu. Her notebook kullanıcısının karşılaştığı bir durum olmadığını ve bu durumu araştırdığınızda tüm markalarda karşınıza benzer şikayetlerin sınırlı sayıda kullanıcı için çıkabileceğini özellikle belirtmek istiyoruz. Ancak yine de biz bu problem ile ilgili müşterilerimizden bize gelen geri bildirimleri yukarıda da açıklamaya çalıştığımız gibi hassasiyetle değerlendirerek böyle bir durumda kalan müşterilerimizden ürünlerini servisimize göndermelerini rica ettik. Servisimizde yapılan incelemeler sonrasında da müşterilerimizin ürünlerinin ilgili bölümleri müşteri odaklı bir yaklaşım ile ücretsiz olarak değiştirilerek müşterilerimizin memnuniyeti sağlamıştır.

Şunu bilmenizi istiyoruz ki biz MONSTER olarak sattığımız tüm ürünlerin arkasındayız ve sadece satış anlamında değil satış sonrası hizmetler bakımından da müşterilerimizin %100 memnuniyetini hedefleyen yerli bir markayız.

Bu nedenle diyebiliyoruz ki seçtiğin hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğin gibi evinin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ında oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsan anında iade ederek ödeme yaptığın biçimde paranı anında geri alabilirsin.

Soruların varsa foruma veya bize yaz lütfen, sana memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Abi kusura bakmayın zamanınızı almak istemem ben pek bilgisayardan anlamıyorum karne hediyesi olarak oyun bilgisayarı alıcam benim bilgisayarın artık canı çıktı 8 yıl oldu bitik durumu bende Limit=3000TL olmak kaydıyla 2 bilgisayarda kafam kaldı sırf oyun için birde arada film için iyi olan bilgisayar hangisi acaba ben pek anlamam ama iyi bir ikileme diye düşündüm şimdiden teşekkürler

MONSTER ===>http://www.n11.com/monster-abra-a7-v52-173-P54923205

MSI ===>http://www.n11.com/msi-nb-ge60-2oe-215tr-i7-4700mq-16g-1tb-fullhd-156-w8-2gb-ddr5-P64869770

• OguzhanCool O kullanıcısına yanıt
    960m li Monster Abra A5 modellerini inceleyebilirsiniz.
  • abi 960 dan anlamıyorum ben biraz daha detay verilebilirmi birde o ikilemede hangisini alim
  • O ikisi arasinda yine monster olan ama zaten o derece anlamiyorsaniz biraz arastirin o sekilde bilgisayar secemezsiniz secmemelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.