Şimdi Ara

Monte Kristo Kontu Ezel Tarzı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle Merhabalar arkadaşlar.Sizlerden bir şey istiyeceğim,inşallah yardımcı olursunuz.
    Arakdaşalar bana Ezel dizisi gibi veya Monte Kristo Kontu gibi kitap önerebilirimsiniz?
    Şimdiden teşekkürler Arkadaşlar SAygılar....

• Sefiller yada Siyah lale
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Sefiller yada Siyah lale

ya da ayrı :)
  • Monte Kristo Kontu`nu okumuş biri olarak Engin ERYILDIZ-Ölüm adası diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran021 -- 13 Eylül 2012; 0:40:56 >
  • Teşekkürler arkadaşlar
    Başka var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefiladam

quote:

Sefiller yada Siyah lale

Cümlenin ilk harfi, büyük harf ile başlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sefiladam

quote:

Sefiller yada Siyah lale

Cümlenin ilk harfi, büyük harf ile başlar.

Eyvallah :)

• Yok mu arkadaşlar önerileriniz
  • Tarz olarak pek alakaları yok ama onun gibi etkileyici bir kitap istiyorsan Suç ve Ceza'yı oku derim.Bu arada umarım Monte Kristo Kontu'nun orjinalini okumuşsundur,zira kısaltılmamış olarak hacmi 1040 sayfa,ithaki yayınlarında o da.
  • Hm onu okumadım 606 sayfalık okudum
  • Martin Eden.
  • Filmini izlemiştim beğenmiştim, hacimlisini okumayı düşünüyorum. Önerileri de listeye ekleyelim.
  • Monte Cristo Kontu'nun 1056 sayfalık orjinal sayfa sayısındaki kitabı bende de var ama bir türlü başlayamadım.Filmini izlemiştim ve gayette beğenmiştim.İntikam hissinin en iyi yansıtıldığı eserlerden birisi şüphesiz.Ama emsali olabilecek bir eser var mı orası muamma...
  • 2 yıllık hort olacak hocam ama, kitabı okudunuz mu? Ben de filmini ve hikayeyi çok seven biriyim ama orijinal hikayeyi hiç okumadım. Eğer tavsiye ederseniz bu kitabı sipariş edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

2 yıllık hort olacak hocam ama, kitabı okudunuz mu? Ben de filmini ve hikayeyi çok seven biriyim ama orijinal hikayeyi hiç okumadım. Eğer tavsiye ederseniz bu kitabı sipariş edeceğim.

Kitap elimde mevcut ama ne yazık ki 2 senelik süreç içerisinde okuyamadım.Bir türlü sıra gelmedi.Ama kitap hakkında yapılan yorumlarda fazlasıyla olumlu yorumları görebiliyoruz.Her ne kadar kitabı okumasam da mutlaka okunması gereken kitaplardan birisi olarak görüyorum kitabı...
  • Kaplan! Kaplan! önereyim. Dursun şu köşede birinin işine yarar.
  • başka yoruma gerek yok..sefiller okumalısın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.