Şimdi Ara

montoya geri döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler juan pablo sizce döner mi f1'e aslında sormak istediğim geri döneceğine dair bir bilgisi olan var mı, harhangi makalede okumuş bir programda duymuş olan???

• Geri dönme ihtimali yok. Aksine kendisi çölün ortasındaki oyun parkında son derece mutlu olduğunu, Formula 1'in saçmalık olduğunu söylüyor. Red Bull onunla bu konuda daha önce görüşmeye çalıştı ama verdiği cevap "siz manyak mısınız? ne işim var benim orada?" gibi bir şeydi.

Kaldı ki şu anda Montoya'yı 3 büyük takımdan isteyen olacağını hiç sanmıyorum. Eh, orta sıralarda da dolanamayacağına göre, "F1 de neymiş" açıklamalarının amacı açık zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 9 Temmuz 2008; 10:53:56 >
  • Bu f1 araçları çok dandik, bir korna bile yok !

Bir yarışta henüz sadece yetenekli bir pilot diye söylenirken Schumi'yi öyle bir geçtiki "aha F1'e heyecan getirecek adam bu dedim". Ama kısa sürdü malesef. Keşke dönse ama sanmıyorum...
  • keşke Formula 1'e geri dönse. şu an şampiyonluk için çekişen 4 pilotun 3'üne toz yutturur Kimi'yle de başa baş yarışırdı.

Montoya F1'i bıraktığından beri adam akıllı geçiş yapan kim kaldı ki,dahası Montoya F1'deyken onun gibi geçiş yapan bi pilotta yoktu.
    ah be Montoya,neden Williams'ı bırakıp Mclaren'a geçtin ki

Toyota'ya gelse tadından yenmez valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
    keşke Formula 1'e geri dönse. şu an şampiyonluk için çekişen 4 pilotun 3'üne toz yutturur Kimi'yle de başa baş yarışırdı.

Yarış içinde belki, ama şampiyonada asla. Zira Montoya Formula 1'de şampiyon olabilecek bir yetiye sahip değil. Son derece istikrarsız. Bu nedenle şampiyon olması için F2004 gibi diğer araçlardan bariz üstün bir araca ihtiyacı var.
  • Montoya 2003 ve 2005 şampiyonluk yolunda ciddi derecede istikrarsızdı. geri dönecek; dönse; hayal kurmayalım derim.dönse ne olur? pistte deli ve iyi pilot olur o kadar askiyon babında. ralf le bile ne kadar başettiği bende muamma iken. T. Sato yu tercih ederim. ne yapıyorsa montoya dan farkı yok.
  • Eğer McLaren'le kontratı bittiyse iyi bir teklif onu pekala F1'e döndürebilir. JV bile hala F1'e dönebileceğini söylüyor. Fakat şu bir gerçekki F1'de şu anda rekabet ortamı çok bozuk. Özellikle motor dondurma kararının çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Beygir Gücü sınırlaması getirilebilirdi. Böyle bütün takımlar zamanla eşit seviyeye gelebilirdi. Dayanıklılığa odaklanabilirlerdi. 3 yarışa bir motor gelebilirdi. Ama dondurmak bence rekabete limon sıktı. Hep pilotajın önemi artsın, geçiş artsın diyoruz ama demekle kalıyoruz. Her sene geçiş izlemek daha nadir bir F1 olayı haline geliyor.
  • döneceğini hiç mi hiç sanmıyorum çünkü o şu an tamamen nascar'a odaklanmış durumda...

ama dönerse de f1 daha zevkli olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Yarış içinde belki, ama şampiyonada asla. Zira Montoya Formula 1'de şampiyon olabilecek bir yetiye sahip değil. Son derece istikrarsız. Bu nedenle şampiyon olması için F2004 gibi diğer araçlardan bariz üstün bir araca ihtiyacı var.

Montoya'nın istikrarsızlığı sadece 2001-2002 sezonlarında vardı. 2003'te sezon ortasından sonra yapılan 8-9 yarışın hemen hemen hepsinde kürsüye çıkmış ve son 2 yarışa kadarda şampiyonluk şansını korumuştu. sezonun ilk yarısındaki başarısızlıkta Montoya'dan değil Williams'tan kaynaklanıyordu. hatırladığım kadarıyla ön kanattaki ufak bi hata sonucu Williams gerçek hızına ulaşamamıştı. zaten o hata olmasa Montoya o sezon açık ara şampiyon olacaktı. bu mu istikrarsızlık?

2001-2002'de kafa olarak biraz agresifti ve bu sebeplede şampiyonluktan başka şeylere konsantre olmuştu. gerçi konsantre olduğu konularda da baya başarılı oldu o da ayrı bi konu

Mclarendeki iki sezonundan sadece Formula 1'i bıraktığı 2006 sezonunda kötüydü ama 2006'daki Mclaren aracıyla başarı beklemekte baya komik olur.

• dönmez döneceğini sanmıyorum.
    Verdiği demeçlerden çıkardıgım sonuç
  • eger donersede heıkı nın yerıne gelsın
  • Keşke dönse F1'e ayrı bir hava katıyordu geçişleriyle,sürüşüyle vsvsvs
  • Bende döneceğine ihtimal vermiyorum ama keşke dönse iyi bir takıma tabii
  • Miadını doldurdu J.P.M
  • Nereden çıkıyor bu dedikodular anlaşılır gibi değil.

JP Montoya F1e ilk geçişinde gerçekten çok büyük işler yapacağının sinyalini vermişti.
    Aracı yetersiz olmasına rağmen Schumacher'e kafa tutan tek pilottu.

Ama kendi kendini bitirdi.
    Biraz daha cool olabilseydi, çok iş yapacaktı.

Dönüşü sözkonusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANF1 -- 16 Temmuz 2008; 10:28:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Miadını doldurdu J.P.M

David couldhard ve Fisichella doldurmdıda Montoyamı miadını doldurdu?Yapmayın lütfen.
  • En azından başka bir pilot için onun önünü açmak için emekle oldum demiyor.

açık açık söylüyor adam.
  • @neuro
    Schumi takıntın yine başgöstermiş
    Adam bırakma sebebini ölene kadar içinde mi saklayacaktı.Bi noktada açıklaması gerekiyordu ve açıkladı.
    Aksi bi neden olsaydı Massa çıkar konuşurdu muhakkak.
  • quote:

@neuro
    Adam bırakma sebebini ölene kadar içinde mi saklayacaktı.Bi noktada açıklaması gerekiyordu ve açıkladı.

Eğer Schumi efsaneyse ki efsane F1'i Massa gibi bir pilot için bıraktığını hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

@neuro

Eğer Schumi efsaneyse ki efsane F1'i Massa gibi bir pilot için bıraktığını hiç sanmıyorum.

Hmmm biraz teori üretelim o halde
    1-Kimi ile aynı araçla rekabet edememekten korktu.
    2-Harika velet Hamilton'un gelişi tırsma yaptı onda.
    3-Son 2 senede şampiyonluğu verdiği Alonso Mclaren'de iyice bela olabilirdi başına.
    4-Son sürat gelişen teknolojiye ayak uyduramamaktan korktu.
    daha da üretilebilir .....
    Senin Schumi'den beklediğin bırakma nedeni eminim bunlardan biriydi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.