Etrafta morun gay rengi olduğunu düşünen insanlar var. Bana çok saçma geldi. Sizce doğru mu?
Mor asaletin rengidir.
Tabi ki hayır.
Mor kralların rengidir. (Moru seviyorum)
Evet gay rengidir.Siyah erkek rengi mesela, siyah elbise giyen bayanlar aslında bayan değil.Yeşil lezbiyen rengidir ayrıca, dondurmayı külahta sevenler V yakalı, bisiklet kullananlar bisiklet yakalı giyer.
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
Evet gay rengidir.Siyah erkek rengi mesela, siyah elbise giyen bayanlar aslında bayan değil.Yeşil lezbiyen rengidir ayrıca, dondurmayı külahta sevenler V yakalı, bisiklet kullananlar bisiklet yakalı giyer.
Yahu seven hill den mor bi' t-shirt aldım, almaz olaydım. Çekiniyorum şimdi sokağa çıkmaya.
quote:
Oonaylıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: joelito777
gömlek giyenler şakirt mi ?
Badem bıyıklılar şakirttir. Salata ağırlıklı beslenenler aseksüel makarna ağırlıklı beslenenler biseksüeldir.
Yok böyle bişe istediğinizi giyin. Millet biyerinden uyduruyor siz de aa böyleymiş diyip uyuyosunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: themagnificent
Moru seviyorum ayrıca gay değilim.
+1
Değildir. Mor asaletin rengidir. Üstümde mor bir t-sihrt var şuan.
Mor iyidir. Bkz: Mor menekşe, Mor çatı... Daha örnekler çoğaltılabilir tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Wuu Beybii üstünde başka ne var
Konyadayım bu konuya güvenerek mor giyip sokağa çıktım öldürmekten dövdüler beni mezar taşından yazıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Wuu Beybii üstünde başka ne var
Bir şey derdim ama susuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: moyku
quote: