Şimdi Ara

Moralim Çok Yüksek :D:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte carnactaki charım daha da ii oluyo

bu bi char tanıtımı deildir ne kadar mutlu olduğumu paylaşmak istedim sizce de charım ii mi?
    http://img229.imageshack.us/my.php?image=darqqxdvr9.png
    +8 Dual Cleaver
    4x +7 Chitin
    1x +7 Fp

Bu Hafta Arkla Birnden 25m Alcaz İnşallah

Onla da 1 Parça Çitn Daha Okullar Bitince Felan 1 Gb We Silver Pre De Alıcaz İnş.

İi Forumlar we Yorumlar

Lwl=45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLordAssassin -- 28 Mayıs 2008; 15:39:32 >

• hayırlı olsun allah lvl 80 e erdirsin
  • O alcağın 1gbyle takı falan al Acaip border char olursun
  • Chitini sonraya bırak derim...O parayı daha iyi değerlendir
  • teşekürlerde daha iyi derken ne kastettin?takı felan mı

bu arada ii border char olur demişsin ardream olmaz mı ?

bi de Allah 80 lwl olmayı nasip etsin demişsin ardream kasıcam

yorumlarrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkLordAssassin

teşekürlerde daha iyi derken ne kastettin?takı felan mı

bu arada ii border char olur demişsin ardream olmaz mı ?

bi de Allah 80 lwl olmayı nasip etsin demişsin ardream kasıcam

yorumlarrr

olmaz bundan ardream char

şaka tabikide carnacta olur merak etme bide niye carnacta ardream kasıyosunki 80e kassana önünde uzunca bir tatil var

• ya ne biliim artık 60 kasmaktan bıkkınlık geldi bi de herkes 70 kasıo ardream kasanlarda ezik oluyor genelde bu yüzden ardreamda biraz ii olucak gibime gelio ama bnm sağım solm belli olmas belki de 60 kasarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ardream şuan ezik ama ilerde lvl 70 ler artınca onların ardream charı olucak gb fiyatları biraz olsun ucuzlarsa ezik ardream charları yerine güçlüleri gelicek
  • 2 günde sıkılırsın ardreamdan koskoca yaz tatili 60+ kas.tabi 65 den sonra platin pre olmadan kasamazsın hele bi de asas hiç çekilmez ona göre
  • haklısın kardeş ama bende boş durmam bende bu sıra kendimi biraz geliştirdimmiydi onlar gibi Olurum İnşallah
  • yorumlarr
  • O kadar koxperın olduğu serverda +60 kasmak kadar saçma birşey olmaz. Herkes zaten +75 oldu. Eğer koxp kullanmadan +60 kas diyorsanız size birşey demiyorum ben artık.. Onunla mı uğraşılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

O kadar koxperın olduğu serverda +60 kasmak kadar saçma birşey olmaz. Herkes zaten +75 oldu. Eğer koxp kullanmadan +60 kas diyorsanız size birşey demiyorum ben artık.. Onunla mı uğraşılır.

ben carnacdayım herkes 75+ demişşin forumdan biri 75 oldu diye herkes öylemi zannedıyorsun şakacı seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu54

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

O kadar koxperın olduğu serverda +60 kasmak kadar saçma birşey olmaz. Herkes zaten +75 oldu. Eğer koxp kullanmadan +60 kas diyorsanız size birşey demiyorum ben artık.. Onunla mı uğraşılır.

ben carnacdayım herkes 75+ demişşin forumdan biri 75 oldu diye herkes öylemi zannedıyorsun şakacı seni

+75 lafın gelişi işte onu abarttım . +70 sürüyle koxper war Ayrıca +75 sadece koxperlar dememişim genel olarak bayaa kişi war o lvlda..
  • bak bütün yan charlar rogue olsun
    bi yan char ezik border için yap
    bi charı 60+ kas canın sıkıldığında ardream yap
  • Carnac'da Olabilir diye tahmin ediyorum birazda playerlığa kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.