Şimdi Ara

MordeKaiser BUG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeter ya bu ne 2k lık cana nasıl tek atar item olarak warmogs armor ve ryle scepter bide ayaklık var bende nidale olmasına karsı hangi oyun agirsem morde standar char gibi geliyor

nerf atacakken buff mı verildi charlara anlamadım gitti

• Bug falan yok kastırmışsınızdır , bir tane mr item ı alsan yeter zaten genelde void staff almıyor.
  • Morde'nin tek buff'ı E skill'inin 2 kere vurması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Bug falan yok kastırmışsınızdır , bir tane mr item ı alsan yeter zaten genelde void staff almıyor.

bug war bu ara eray. siphon of destruction tek targete wurunca extra damage wuruor. simdi zeki arkadaslarım o skill zaten ole demesinler. tek targete normal olarak cok wuran skill mace of spades.

ultiyi yazmısım yanlıslıkla =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicheck -- 22 Temmuz 2011; 1:38:58 >
  • children of the grave ultisi haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

children of the grave ultisi haha

eee sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

Bug falan yok kastırmışsınızdır , bir tane mr item ı alsan yeter zaten genelde void staff almıyor.

bug war bu ara eray. children of the grave tek targete wurunca extra damage wuruor. simdi zeki arkadaslarım o skill zaten ole demesinler. tek targete normal olarak cok wuran skill mace of spades.

Abi onun ultisi zaten single target değil mi , nasıl multi-target vuracak ki ?E skillini diyorsan o olabilir.
  • bi kere morde bana deathfire grasp+ ulti attıgında deathcapte %98 ultiden damage yedigimi/children of the grave mi nedir/ gostermisti 1700 mu 1800 mu ne vurmustu ultisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

bug war bu ara eray. children of the grave tek targete wurunca extra damage wuruor. simdi zeki arkadaslarım o skill zaten ole demesinler. tek targete normal olarak cok wuran skill mace of spades.

Abi onun ultisi zaten single target değil mi , nasıl multi-target vuracak ki ?E skillini diyorsan o olabilir.

yanlıs yazmısım duzelttim =)

• quote:

Evet ben de karşılaşmıştım o bugla, yalnız o bugın olayı tek atması değil, giden canın gözükmemesi. Dolayısıyla tek atmışsın gibi geliyor
  • dun şahit oldum 8 lwl morde 750 hp varken e skill iyle tek attı bu tarz bugları duzeltirseler güzel olur
  • aslında riot games e atacam mail lakin ingilizcem orta derece yazdıklarım bi ben anlarım :) amacım belki burdan birileri görüpte ticket atar diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

dun şahit oldum 8 lwl morde 750 hp varken e skill iyle tek attı bu tarz bugları duzeltirseler güzel olur

ziyaaa
  • ziya derken sana yalan borcummu var bu okullar açılmadı gitti ne zaman açılıyordu şu çoluk çocuk gitsede forum biraz duzelse
  • Kimsede bug yok bug böcek demek mordede böcek yok o zaman sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

Kimsede bug yok bug böcek demek mordede böcek yok o zaman sorun yok.

ciddi olamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

Kimsede bug yok bug böcek demek mordede böcek yok o zaman sorun yok.

Bu sözün seni benim gözümde 7. sıraya geriletti :[

Morde'nin E'si de hakkaten 2 kere vuruyor ama skillin özelliğimi o bilmiyorum, free week diye bi kaç kere oynadım ordan şeyettim.
  • denemesi beleş costum kur arkadaşınla dene toplam hp ni ve mr ni hesapla skilleri saydır mordede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.