Şimdi Ara

Mordekaiser -Metallerin Efendisi (Detaylı&Güncel Mid Rehberi) [Ara Sezon] [09.01.2014] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
15
Favori
18.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -"Cassiopeia, Galio, Gragas, Karthus, Kassadin, Kha'Zix, Katarina, LeBlanc" karşısında yapılması gerekenler eklendi.
    -Bazı anlatım bozuklukları giderildi.
    -Puanlarda düzenlemeler yapıldı.

Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Rehber bir işinize yaradıysa ne mutlu bana.
    Öneri ve olumlu veya olumsuz eleştirilerini esirgemeyin lütfen.
  • Rakip melee ise Q değil ise ranged ise yani E fullemek daha mantıklı, güzel rehber
  • tbugraozer kullanıcısına yanıt
    Eline emeğine sağlık çıktığı günden beri morde almayı planlıyordum son günlerde iyice bu baskıyı hissettim kendimde
    Hep böyle rehberler arıyordum çok iyi çalışma takibe devam ediyorum
  • Pasifin ve skillerin ingilizcesini de yazarsan daha iyi olur. İyi hue hue ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her sekile ilk e yeteneginini gelistirmeyi daha yararli buluyorum. Daha kolay durtrbiliyorsunuz. Farmda da kolaylik sagliyor. Hem sadece koridoru dusunmemek lazim. Ha q yetenegini gelistirmek yanlis mi? Tabi ki degil. Herkesin oyun stili farkli. Yorumun icin tesekkur ederim

yetenekleri ingilizce yazmadim. Elimden geldigince yabanci terimlerden kacindim. Hem bu bi rehber oldugu icin asil onemli olan diger kisimlar diye dusunuyorum. Yetenekler sampiyonu tanitmak icin eklenmis gibi dusunebiliriz. Yine de yorumunuz icin hue hue

• Helal olsun cok guzel rehber.begendim eline saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosedaled3 -- 10 Ocak 2014; 17:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbugraozer

Ben her sekile ilk e yeteneginini gelistirmeyi daha yararli buluyorum. Daha kolay durtrbiliyorsunuz. Farmda da kolaylik sagliyor. Hem sadece koridoru dusunmemek lazim. Ha q yetenegini gelistirmek yanlis mi? Tabi ki degil. Herkesin oyun stili farkli. Yorumun icin tesekkur ederim

yetenekleri ingilizce yazmadim. Elimden geldigince yabanci terimlerden kacindim. Hem bu bi rehber oldugu icin asil onemli olan diger kisimlar diye dusunuyorum. Yetenekler sampiyonu tanitmak icin eklenmis gibi dusunebiliriz. Yine de yorumunuz icin hue hue

Zaten bilmediğimden değil de ingilizceleri şarkı isimlerinden türetilmiş ondan yazdım yazarsanız daha hoş görünür diye

• morde aldım deniyorum rehberi teşekkür ederim
  • Yasuo'yu fena tokatlıyor.
  • Dostum "Mordekiaser Hakkında Ufak Bir Bilgi" ksımında o bilgiyi paylaştım zaten. O yüzden İngilizce yazma gereğinde bulunmadım
    @gokberkoz

Ben teşekkür ederim. Görevimiz.
    @NaneLimoni

Evet Yasuo'yu eklemeyi unutmuşum. Ama Yasuo'ya karşı oynama fırsatım olmadı henüz. Yine de pek zor bir koridor olmayacağını düşünüyorum.
    @Persheid1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbugraozer

Dostum "Mordekiaser Hakkında Ufak Bir Bilgi" ksımında o bilgiyi paylaştım zaten. O yüzden İngilizce yazma gereğinde bulunmadım
    @gokberkoz

Ben teşekkür ederim. Görevimiz.
    @NaneLimoni

Evet Yasuo'yu eklemeyi unutmuşum. Ama Yasuo'ya karşı oynama fırsatım olmadı henüz. Yine de pek zor bir koridor olmayacağını düşünüyorum.
    @Persheid1903

Evet onu sonradan farkettim gayet güzel rehber olmuş eline sağlık

• morde çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

morde çöp

Aynen qnq master var q atio ucuo ks atio cok guzel

• Up. Yenilik pls
  • Bu bölümde gördüğüm en iyi rehber.Aşırı detaylı.Devamını bekliyoruz.

• Eklenecek yazanları eklemeyi düşünüyor musunuz bu arada gördüğüm en iyi rehber

• guzel bir rehber olmus takipteyim eline saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 15 Ocak 2015; 21:03:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kırmızılara full can koydum, Sarılar 5 zırh 4 Cdr, maviler 4 mr 5 CDR, büyüklere 2 tane spellvamp 1 ms koydum. 21-6-3 kabiliyet kullanıyorum ve şu ana kadar en iyisi bu oldu sanırım denediklerimdem. Lane de daha uzun süre kalabiliyor bu rünlerle. Can oyunun başlarında bayağı rahat ettiriyor bide spellvamp olunca pek sıkıntı olmuyor. Bunuda bir dene bence :)

• neden ad masteries page onu anlayamadim sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.