Şimdi Ara

Mordekaiser -Metallerin Efendisi (Detaylı&Güncel Mid Rehberi) [Ara Sezon] [09.01.2014] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
15
Favori
18.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alıpta oynayamadığım beceremediğim champlardan çok iyi oldu ellerine sağlık
  • eklenecek hala :D sezon bitti be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

eklenecek hala :D sezon bitti be

Ne desen haklısın dostum

Rehberi hafiften bi yeniledim. Yeni kabiliyetleri koydum, cümleleri düzelttim, yeni eşyalar ekledim. Bir bölümü daha yazdım.
    Şimdi rakibe göre kısmını yazmaya başladım. Boş vakitlerimde onları da yazarak 2-3 günde bir rehberi yenileyeceğim.
    Olumlu yorumlar beni gaza getirdi

Önerilerinizi ve eleştirilerinizi esirgemeyin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: tbugraozer

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

eklenecek hala :D sezon bitti be

Ne desen haklısın dostum

Rehberi hafiften bi yeniledim. Yeni kabiliyetleri koydum, cümleleri düzelttim, yeni eşyalar ekledim. Bir bölümü daha yazdım.
    Şimdi rakibe göre kısmını yazmaya başladım. Boş vakitlerimde onları da yazarak 2-3 günde bir rehberi yenileyeceğim.
    Olumlu yorumlar beni gaza getirdi

Önerilerinizi ve eleştirilerinizi esirgemeyin lütfen

rehber guzel olmus tek eksisi benim icin
    mobilim (opera mini) q w e nin simgelerini bilmiyorum mordenin skill siralamasinda hangisi q hangisi w hangisi e anlayana ladar :D canim cikti onun disinda guzel olmus birde kac levela kadar pasif takilmaliyiz kacta hangi buildle 1v2girebiliriz
    (orn.renekton 6da jungler + soloyu kesip ustune c.jung yapabilecek bi duruma geliyor bununda varmi oyle bi noktasi yada jax ve vayne icin 9 level)

• Rehber çok güzel olmuş hocam eline saglik.Merak ettiğim bi yer var mesela ultiyle adami öldürüp esir ettik ama bizde olduk, esir olurmu yoksa kontrol etmeye devam edebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Rehber çok güzel olmuş hocam eline saglik.Merak ettiğim bi yer var mesela ultiyle adami öldürüp esir ettik ama bizde olduk, esir olurmu yoksa kontrol etmeye devam edebilirmiyiz?

Eğer esirimiz varken ölürsek esirimiz de bizimle birlikte ölür.
    Eğer ulti attığımız kişi biz öldükten sonra üstünde ultimiz varken ölürse, sadece ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasos Pls

-ctrl+f
    -ara "hue"
    -0 sonuç

şaka bir yana rehberi tam okumadım ama görsel olarak güzel olmuş uğraşıldığı belli oluyo huehueheuhue brbrbr sıkıştır biyerlere sen gene de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Rehber çok güzel olmuş hocam eline saglik.Merak ettiğim bi yer var mesela ultiyle adami öldürüp esir ettik ama bizde olduk, esir olurmu yoksa kontrol etmeye devam edebilirmiyiz?

Eğer esirimiz varken ölürsek esirimiz de bizimle birlikte ölür.
    Eğer ulti attığımız kişi biz öldükten sonra üstünde ultimiz varken ölürse, sadece ölür.

Teşekkürler hocam

• -Düzenlemeler yapıldı.
    -Anlatım bozuklukları giderildi.
    -"Rakip Şampiyona Göre Ne Yapmalıyım?" kısmına "Ahri, Akali, Anivia, Annie" karşısında yapılması gerekenler eklendi.
    -"Rehberde yapılan değişiklikler" kısmı eklendi.

Vakit buldukça rakip şampiyonlara göre yapılması gerekenleri ekleyeceğim. O bitince aklımda 1-2 şey daha var onları ekleyeceğim.
    Lütfen öneri ve olumlu-olumsuz eleştirilerinizi esirgemeyin.
  • metallerin değilde metalin efendisi diyip skil isimlerinide ingilizce yazsaydın çok güzel olurdu
  • Respect! Yaz benide takip usta bir mid laner olarak Mordekaiser ı öğrenmek istiyorum Syndra sıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: feradini

Respect! Yaz benide takip usta bir mid laner olarak Mordekaiser ı öğrenmek istiyorum Syndra sıktı :D

quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

metallerin değilde metalin efendisi diyip skil isimlerinide ingilizce yazsaydın çok güzel olurdu

Hocam evet Türkçe'ye çevirince işin o esprisi bitiyor. Ama onu rehbere ekleyeceğim, hatırlattığın için çok teşekkür ederim

Syndra'ya karşı yine az buz bir şey yapabiliyorsun ama o Kayle yok mu o Kayle.
  • tbugraozer kullanıcısına yanıt
    Hayır syndra ya karşı değil zaten. Ben main Syndra oynuyorum çok iyi oynarım :D o yüzden artık morde başlama zamanı. :)
  • Güzel Rehber Kardeşim.
  • -Düzenlemeler yapıldı.
    -“Brand, Cho’Gath, Diana, Elise, Evelynn, Fiddlesticks, Fizz” karşısında yapılması gerekenler eklendi.
    -“Mordekaiser Hakkında Ufak Bir Bilgi” kısmı eklendi.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Rehberi beğendiyseniz, işinize yaradıysa ne mutlu bana. Lütfen öneri ve olumlu veya olumsuz eleştirilerini esirgemeyin.
  • quote:

-Düzenlemeler yapıldı.
    -“Brand, Cho’Gath, Diana, Elise, Evelynn, Fiddlesticks, Fizz” karşısında yapılması gerekenler eklendi.
    -“Mordekaiser Hakkında Ufak Bir Bilgi” kısmı eklendi.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Rehberi beğendiyseniz, işinize yaradıysa ne mutlu bana. Lütfen öneri ve olumlu veya olumsuz eleştirilerini esirgemeyin.

sadece 5 herom eksikti bunlardan biride morde idi googlede bakayim dedim rehberlere hosuma giderse alacaktim. rehberinizi gördüm googledan cok hosuma gitti sansimada bugün editlenmis taze taze :) elinize sağlık :)
  • Ellere ve emeğe sağlık , çok güzel bir rehber olmuş.

Ben de morde alıp denemek istedim şimdi açıkçası.
  • yeni gördüm müthiş
  • Çok emek var bu rehberde ellerine sağlık :) Morde sevdiğim bir karakterdir son zamanlarda oynamıyordum. Tekrar oynama isteği doğdu içimde :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.