Şimdi Ara

Mordekaiser -Metallerin Efendisi (Detaylı&Güncel Mid Rehberi) [Ara Sezon] [09.01.2014] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
15
Favori
18.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel olmuş kardeş. benimde rehberim varda. benim resimler biraz büyük. onları nasıl küçülteceğiz? yardım edersen sevinirim
  • Uzun zamandır böyle yararlı konular bekliyorduk ellerine sağlık troll konulardan sıkılmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum kod alım-satım-takas alanına dönmüşken böyle bir konu çok hoş oldu.
  • Güzelmiş :)
  • Teşekkürler + rep
  • 40 yıllık morde oyuncusuyum bana bile bazı tiolar verdin. tebrikler
  • Gerçekten iyi rehber olmuş. Deathfire Grasp core item bence. Liandry'den daha önemli olduğunu düşünüyorum çünkü Liandry o an ki canına göre vuruyor yani ultiyi attığımız adamın canı %20 civarı kalacağından Liandry pek işe yaramayacaktır bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

es numero uno

hue hue hue hue
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Gerçekten iyi rehber olmuş. Deathfire Grasp core item bence. Liandry'den daha önemli olduğunu düşünüyorum çünkü Liandry o an ki canına göre vuruyor yani ultiyi attığımız adamın canı %20 civarı kalacağından Liandry pek işe yaramayacaktır bana göre.

ama bütün skillerimiz alan vuruyor ve liandyri 1 tfde 4-5 kişide kullanmak mümkün üstelik verdiği hpde iş görür
  • hue
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

beğendim ayrıca ward ın gözünü neden boyadın ?
  • rehber güzel hocam ellerine sağlık. yanlız merak ettiğim bi konu var, turnuvalarda vs brezilyalı takımların morde esprisi nedir? brezilyalılarda bi morde takıntısı nedir brezilyalılarda anlamadım gitti
  • morde alasım geldi :D
  • Morde karşıma geldiğinde hakkını vererek oynayan kişilerin yüzdesi fazla.Ama sık oynanan bir şampiyon değil.Böyle güzel bir şampiyonun hakkını veren fazla kişi yok ranked match girip çok güzel oyunlar yapılabiliyor.Helal olsun güzel rehber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup52 -- 25 Ağustos 2013; 6:42:20 >
  • Oyunun ilk başında gerçekten dikkatli olmak lazım bunun dışında güzel rehber.
  • Gayet başarılı bir rehber. Resimleri güncellersen sevinirim:)
  • eline sağlık
  • Güzel ama bu buildi herkezin bildiğini düşüyorum ben pek etkilenmedim kusuruma bakma

Not : morde oynamayanlara yada oynamak isteyenler için çok yardımcı bi rehber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi morde almali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.