Şimdi Ara

Mordekaiser -Metallerin Efendisi (Detaylı&Güncel Mid Rehberi) [Ara Sezon] [09.01.2014] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
15
Favori
18.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hortlattığım için üzgünüm ama böyle rehberlerin güncel kalması gerekmez mi
  • Bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morde çöp dedi... Şamarı hak etti.
  • oynama taktiği- karsı adc ölümüne kastırın.sonra o carry i teklicek itemları alın gg
  • Hort diceksiniz ama sans eseri buldum hepsini okudum eline sağlık gerçekten. Bu forumda gördüğüm en iyi 5 rehberden biridir heralde. Ama güncel olsa 10 numara olacak rework yemiş karakterler felan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala birçok heronun pure counterı illet bir hero hiçbiryere dönmesin lütfen :D
  • 10 numara çalışma olmuş eline sağlık. Mordekaiser oynamaya başlıyorum kata-akali gibi heroları durdurmak için önemli malum TR de her 10 mid in 8 i kullanıyor Kata gibi heroları
  • Uplayayım

Hocam 1 senedir oynamıyordum 2 gün önce ilk 10 maçı atıp Bronz 1'e düştüm. İyi bir duo ile birlikte girip Mordekaiser picklesem oyunu taşıyabilir miyim? Son zamanlarda OP olduğunu biliyorum Morde'nin ama oyunu alıp götürebileceğim bir champ mı onu sormak isterim.

Bu arada elinize sağlık çok ayrıntılı ve güzel bir rehber olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 29 Ağustos 2015; 12:27:32 >
  • Çok op

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.