Şimdi Ara

Mordekaiserden nasıl kurtulabiliriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler morde oynarım iyi de oynarım fakat latede kastı mı bir tryndamereden beter hani, 1v5 girip ordan 2-3 adam alıp ölmeden çıkacak kapasite var, ne yapmalıyız buna

• eee mecnun kasmayacaksın earlyde adam gibi cass malza gelirse karşısıda bir şey yapamıyor farm falan hiç bir şey geçen morde seçti karşı taraf baktım irelia da var hemen cass seçtim hareket edemedi garibim kodummu oturturum hiç kastırmadım late gamede önüne gelen tek atıyodu bu garibana
  • Brazil ?
  • #1 huehuehuehue
  • Banlayın gitsin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Brazil ?

No im not brazilian.
  • Mordekaiser es uno numero HUEHUEHUEHUEHUE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Caitlyn ne durumda ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: öx

quote:

Brazil ?

No im not brazilian.

gibe mone pleaze
  • ı will report you.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

quote:

quote:

Brazil ?

No im not brazilian.

gibe mone pleaze

do i look like a atm you, you fucking bastard?
  • Draft pick gir banlayın kurtulun.
  • Sen alabilirsin mesela ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

quote:

quote:

Brazil ?

No im not brazilian.

gibe mone pleaze

do i look like a atm you, you fucking bastard?

i repot you
  • kaçarak
  • Solotop morde varsa kesinlikle nidalee, brushlardan oynuyorsunuz sürekli olarak morde ise minionlardan shield almak zorunda oluyor, ya size vurmak zorunda kalıyor shield olmadığı için kesiyorsunuz ya da minionlara vurup shield dolduruyor ancak skilleri cooldownda olduğu için kesiyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 26 Temmuz 2012; 19:50:00 >
  • mid morde varsa urgot en temiz çözümlerden birisi. uzaktan harras yapman lazım mordeye karşı minion kesmemesini sağlarsan zaten oyun bitmiştir morde için. 3 skilli de farm yapmaya uygun olduğu için hiç kill almasına gerek yok late/mid gamede yardırması için, tek ihtiyacı olan şey FARM. o yüzden ona farm imkanı sağlamamaya çalış sürekli mid'e gank gelsin jungler. ha jungler ile öldüremesen de hiç olmazsa lane biraz rahatlar senin açından, farm yaparsın/karşıdaki farm yapamaz vs vs. sürekli rahatsız et mordeyi yoksa latede kanırtıyor
  • base at
  • stunla işte stunlu bi karakter al lifestal falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 26 Temmuz 2012; 20:42:48 >
  • Her şeyi ben mi öğretecem. Abi bir herodan kurtulmak istiyorsanız qss var. Bas qss morde ulti pert. Bas qss fizz ulti pert. Bas qss galio ulti pert. Bas qss malzahar ulti pert. Ya qss basın durun işiniz ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

Her şeyi ben mi öğretecem. Abi bir herodan kurtulmak istiyorsanız qss var. Bas qss morde ulti pert. Bas qss fizz ulti pert. Bas qss galio ulti pert. Bas qss malzahar ulti pert. Ya qss basın durun işiniz ne?

warwick unuttun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.