Şimdi Ara

Morhipo'da kaban indirimi (%100 indirimi kaçırdık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk kez %100 ve %99 indirimi gördüm ama tükenmiş..gerçekten var mıydı acaba?
    http://www.morhipo.com/mont-kaban/362/liste#stt=sort_1&pg=0&ps=60&ch=8140&os=0&hf=&prv=

Morhipo'da kaban indirimi (%100 indirimi kaçırdık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greendiablo -- 3 Şubat 2014; 21:47:03 >

• Bende gördüm ama tükenmişti konu açmaya gerek duymadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 indirim bedava demek ancak 0.75 kuruş yazmışlar o fiyata urun satılmamıştır.
  • alan birisi var mı forumda acaba? sürekli takip etmek mi lazım?
  • bence o fiyata satılması imkansız ya, site bilerek öyle bi imaj yaratıp kendi reklamını kendisi yapıyo olabilir(varsayım sadece)
  • Sahte reklam hocam bu, 0,75 tlden satmış lafta, ama aynı sayfadaki hala var olan ürünler 50 tl oldu yedik.

lafım size değil morhipo'ya.
  • satılsa daha kendi çalışanları almıştır.
    n11 de 100 lük cek iyi çok kişi neredeyse bedava ürün aldık. nerde eski günlerrr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner 20.000TL Hediye Çeki
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alan varsa morhipo gönderir bence.
  • Is yerimin yakininda Mudo Garage Outlet magazasi var. Buyuk Mudo indirimi falan yazmislardi. Gidip baktim. Bir urun alana ikincisi %40 indirimli yaziyordu. Hakim yaka kase bir kaban aldim. Ic astari, kesimi gayet kaliteliydi. Etiketinde sezon fiyati 275 TL yaziyordu. Ben 59,90'a aldim. 45 TL civarinda bir gomlek aldim. Kasiyer, 100 TL'lik bir alisveris yapip Mudo kart aldigim takdirde karta 20 TL yuklenecegini soyledi. 100 TL'ye tamamlamak icin 9,90'a iki cift corap alip ciktim. Bazen iyi urunler uygun fiyata denk gelebiliyor. Kislik urunlerde simdi sezon sonu fiyatlar uygulaniyor. Kislik giyim alisverisi icin bence en uygun zaman.

• markafonide de bazen çok ucuz ürünler 1-2 gün sepette oluyor. cakallik yapıyorlar gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Aynen markafoni çok üç kağıtçı bir site morhiponun kılı olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

markafonide de bazen çok ucuz ürünler 1-2 gün sepette oluyor. cakallik yapıyorlar gibime geliyor.

Kesinlikle ben bi bot bakmıştım 2 gün sepette durdu sanırısın gece gündüz birisi kolluyor sonra anladım sistemin icadı bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.