|
Morhipo indirimler kombosu (3. sayfa)
-
-
Morhipo çarktan gelen 300/50 kupon varken morhipodan memnun musunuz diye bir soru geldi değilim sıkkını seçtim bir 50 daha verdi 100 hopi oldu hopi kampanyası ile beraber 300/150 oldu -
ödeme kısmında sıkıntı çıkarttı bana ama.
-
Doğrudur teşekkür ederim ama bence dediğim gibi marka seçtiğini düşünüyorum ya da benim aldığım levis Tshirtler de indirim üstüne bidaha indirim vardı aldığım esnada 118 indirimli şuan bile öyle fakat ben alırken 118 tl üzerinden %30 sepettede bi indirim oluyodu yani ben alırken 83, küsür bi fiyat aldım 100 tl ye tamamlayıp 25 tl mobili düştüm.
Aslına bakarsanız farklı 3 hesaptan aldığım için 300/75 oldu zaten benim için.
Bir deneme yaptım başka markalarla 300/50 hopi düşüyor ama 100/25 i düşünce hopi silindi her ikisinin geçerli olması için sepeti 325 yaptım her ikiside 325 e 50 hopi ve 100/25 toplamda 75 olarak düştü.
Neyse zaten şuanlık ihtiyacım yok alacaklarımı aldım teşekkürler :)
-
Hopi çark tam olark nerde? Uygulamada bulamadım ben. -
Şu an aktif değil. -
50 mobil indirimi, 100 hopi (50+50), 50 tl dehopi kazaniyoruz tekrar 350/200 gibi efsane bir indirim oluyor dostlar. ama morhiponun kendi sattigi urunlerde.
ya da 300'e 150 de oluyor. hemen her urunde geceerli. ama bazi harley davidson gibi markalarda sepet indirimi iptal olurken mavi, levis de iptal olmuyor.
-
Hocam bu 50 mobil indirimi nerden buluyoruz çark da şuan arazi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hesapta vardi hocam kendi ermis sanirim.
50 cark vermisti 50 de anketen hopi verdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brain50 mobil indirimi, 100 hopi (50+50), 50 tl dehopi kazaniyoruz tekrar 350/200 gibi efsane bir indirim oluyor dostlar. ama morhiponun kendi sattigi urunlerde.
ya da 300'e 150 de oluyor. hemen her urunde geceerli. ama bazi harley davidson gibi markalarda sepet indirimi iptal olurken mavi, levis de iptal olmuyor.
Birleşmiyor maalesef.ödemede hata veriyor bu şekilde.Sadece hopi ile %25 daha değerli kampanyası ile 300e 125 olur
-
adidasta hepsi birlesiyor hocam. en azindan odeme kismin da sikintisiz geliyor. ama urun kisitli iste.
-
bende geçen gün beymen gömlek vs. aldım ıvır zıvır ne varsa birleşti:)
-
Çarktan gelen 50 hopi haricinde, diğer hopiler nasıl kazanılıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uygulamada mı çıkıyor o anket yoksa sms mi geliyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Odeme esnasında hata verdi 25 tl hediye çeki gözükmüyor sipariş de oluşmamış. -
Hopiye girince kendi cikiyor size bir sorum var diyerek -
https://app.adjust.com/jsr?url=https://nykd.adj.st/banner/bannerId%3D514108/%3Fadjust_t%3Dpbj0cnk_gc8t2tv%26adjust_deeplink%3Dhopi%253A%252F%252Fbanner%252FbannerId%253D514108%26adjust_deeplink_js%3D1 link ankete yonlendiriyor arkadaşlar ve 300/50 hopi veriyor morhipoda gecerli. Gecen hafta çarktan 300/50 hopi cikmissa size ikisi birleşiyor 300/100 oluyor. Alacaginiz urunde sepet indirimi yoksa bunu 300/125 olarak kullanabiliyorsunuz morhipoda paracıklar %25 degerli.Morhipo gecen aylarda alışveriş yapılmış hesaplara çeşitli çekler tanımlamış 300/50 ya da 100/25 gibi bunlar cek satista mevcut.Bu çekler sadece morhiponun kendi deposundan yolladığı ürünlerde geçerlidir. Bu ürünlerde cek ve hopi birleşiyor mesela 350/150 oluyor.
Hopi ise her üründe gecerli. Morhiponun kendi deposundan tedarik ettigi ürünlerin altında falanca tarafindan gönderilecek yazmaz. Bu şekilde gönderilecek firma adı yazanlarda cek gecmez sadece hopi gecer.
Bana ozel hopide 10 paracik 5 kat degerli gelmiş mesela ben 350/190 olarak kullanıyorum en fazla bu kadar indirim yapabildim.Hopinizi katlı kullanmaya calisirsaniz sepet indirimi varsa onu siler indirimsiz halinden düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cek 1 saat icinde yeniden tanımlanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanımlanmış ama morhipo da sorun var hem wifi hemde mobil veriyle denedim ödeme aşamasında işleminiz tamamlanıyor ekranında kalıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X