Şimdi Ara

Morhipo indirimler kombosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
13.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mnebjk

https://app.adjust.com/jsr?url=https://nykd.adj.st/banner/bannerId%3D514108/%3Fadjust_t%3Dpbj0cnk_gc8t2tv%26adjust_deeplink%3Dhopi%253A%252F%252Fbanner%252FbannerId%253D514108%26adjust_deeplink_js%3D1 link ankete yonlendiriyor arkadaşlar ve 300/50 hopi veriyor morhipoda gecerli. Gecen hafta çarktan 300/50 hopi cikmissa size ikisi birleşiyor 300/100 oluyor. Alacaginiz urunde sepet indirimi yoksa bunu 300/125 olarak kullanabiliyorsunuz morhipoda paracıklar %25 degerli.Morhipo gecen aylarda alışveriş yapılmış hesaplara çeşitli çekler tanımlamış 300/50 ya da 100/25 gibi bunlar cek satista mevcut.Bu çekler sadece morhiponun kendi deposundan yolladığı ürünlerde geçerlidir. Bu ürünlerde cek ve hopi birleşiyor mesela 350/150 oluyor.
    Hopi ise her üründe gecerli. Morhiponun kendi deposundan tedarik ettigi ürünlerin altında falanca tarafindan gönderilecek yazmaz. Bu şekilde gönderilecek firma adı yazanlarda cek gecmez sadece hopi gecer.
    Bana ozel hopide 10 paracik 5 kat degerli gelmiş mesela ben 350/190 olarak kullanıyorum en fazla bu kadar indirim yapabildim.Hopinizi katlı kullanmaya calisirsaniz sepet indirimi varsa onu siler indirimsiz halinden düşer.

Hem çek hem paracık kullanarak sipariş verdiniz mi yoksa ödemeye geldiği için mi birleşiyor diyorsunuz.Çünkü 2sini kullanınca düşüyor gibi gözüküyor ama hata veriyor ödemede

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Tanımlanmış ama morhipo da sorun var hem wifi hemde mobil veriyle denedim ödeme aşamasında işleminiz tamamlanıyor ekranında kalıyor.

Sadece hopi yada sadece çek ile ödeme denerseniz sorun olmayacaktır.

• Ne seçtiysem kampanya bunlarda geçerli değil dedi, ne anladım bu işten 😒
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

morhipo kendini isindirmadi dh lılara fikrimce.

örnek almasi gereken firmalar var..

lütfen örnek alınız.

zamanında(2 sene önce falan) çok ekmeğini yedik ama son 1 senedir kayda değer bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar indirim kodu ile hopi birleşiyor. Hopi kullan ekranından kampanyadan faydalanmak istemiyorum seçin. Alttan hopi puanı giriş yapın. Aldığım üründe denedim ikisinide kullandırıyor gördüğünüz gibi.

Mnebjk arkadaşa teşekkürler anket linki için.

Morhipo indirimler kombosu
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt
    Kullandırmasina kullandırılır gibi gözükse de ödeme yapamıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    25 indirim çeki ve 50 hopi birleştirip almıştım botu.
    Alacak bişi bulursam tekrar dener alırım ama aynı şekilde kullandım sistemsel bir sorun olabilir mi.
  • Arkadaşlar 100 tl çarktan gelen hopi birde 5 hopi 10 kat değerli kampanyasını seçiyorum. Ayrıca 300/50 kuponu. Ödeme aşamasında donup kalıyor. Çözümü var mı. Yada sistemsel sorun mu.

• Kullandım ödeme yaptım sipariş oluştu. Ödeme yaparken donan arkadaslar sepet tutarlarını kontrol etsinler cek ve hopinin birlesmesi icin en az 350 tl lik sepetten dusmeli indirimler. Sadece hopi kullaniyorsaniz 300 tl sepetle olur.

• Bilmiyorum hemen geliyor normalde

• Bazı arkadaşlar birleşmiyor demişti ama satıcı morhipo ürünlerinden 362 siparişten 175 düştü ve siparişi verdim.300e50 mobil çek ve 300e100 paracaık %25 daha değerli olarak.sipariş indirimi kısmında 50 çek ve paracık %25lik kısmı birlikte 75 olarak gösteriyor

Morhipo indirimler kombosu

r

• Güzel indirim olmuş tebrikler, fakat ;sepet indirimi olunca %25 daha değersize dönüşüyor. 50+50 hopiyi kaçırınca hiçbir şey alasım gelmiyor Morhipodan ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 16 Aralık 2020; 23:7:41 >
  • Ben morhipoya giriş yapıyorum ama çeklerime bakamıyorum. Ne telefondan ne de bilgisayardan düzgün çalışmıyor.

• Şu anket bi bana çıkmadı galiba

• Hopi %25 daha değerli seçince sepetteki ürünleri indirimsiz fiyattan hesaplıyor.
  • juve212 J kullanıcısına yanıt

• Mnebjk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler telefondan linke tıklıyorum fakat açmadı uygulamada nerede çıkıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: elbetbirgun

Ürünü aldım arkadaşlar. Boynerdeki siparişim de gelmiş direk iade, bakmama gerek yok aynı ürün dedim. Tmm 356 lira iade dediler. Ben 30 lirasını hopiden indirimle aldım 326 lira çıktı kartımdan dedim. İade 356 lira görünüyor puan olarak değil para olarak iade olacak dedi. İyi peki dedim. 3 gün içinde yansır denildi. Eğer öyle olursa 30 lira daha indirimle 251 e almış olurum botu 🙃

@bennuarda
    Bot ağırlığı olarak diğer Cat botumla aynı gibi. Kullanımda ağırlık hissettirmiyordu bendeki. Ben bu fiyata tekrar benzer modelini aldığım için çok mutluyum 10 yıllık ihtiyacım karşılandı galiba ☺️

Gore tex astar yazısı diğer botumdaki gibi. Flex taban birebir aynı. Fotolar şu şekilde.

43 numarasından denk getiremedim olsa alacağım hemen aynı renk. Güle güle kullanin. Farklı numara alıp bir şekilde 43 ile değiştirme şansımız yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auysal -- 16 Aralık 2020; 23:41:22 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.