Hem çek hem paracık kullanarak sipariş verdiniz mi yoksa ödemeye geldiği için mi birleşiyor diyorsunuz.Çünkü 2sini kullanınca düşüyor gibi gözüküyor ama hata veriyor ödemede |
Morhipo indirimler kombosu (4. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Profesor
Tanımlanmış ama morhipo da sorun var hem wifi hemde mobil veriyle denedim ödeme aşamasında işleminiz tamamlanıyor ekranında kalıyor.Sadece hopi yada sadece çek ile ödeme denerseniz sorun olmayacaktır.
-
Ne seçtiysem kampanya bunlarda geçerli değil dedi, ne anladım bu işten 😒 -
quote:
Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1imorhipo kendini isindirmadi dh lılara fikrimce.
örnek almasi gereken firmalar var..
lütfen örnek alınız.
zamanında(2 sene önce falan) çok ekmeğini yedik ama son 1 senedir kayda değer bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kullandırmasina kullandırılır gibi gözükse de ödeme yapamıyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 indirim çeki ve 50 hopi birleştirip almıştım botu.
Alacak bişi bulursam tekrar dener alırım ama aynı şekilde kullandım sistemsel bir sorun olabilir mi. -
Arkadaşlar 100 tl çarktan gelen hopi birde 5 hopi 10 kat değerli kampanyasını seçiyorum. Ayrıca 300/50 kuponu. Ödeme aşamasında donup kalıyor. Çözümü var mı. Yada sistemsel sorun mu.
Kullandım ödeme yaptım sipariş oluştu. Ödeme yaparken donan arkadaslar sepet tutarlarını kontrol etsinler cek ve hopinin birlesmesi icin en az 350 tl lik sepetten dusmeli indirimler. Sadece hopi kullaniyorsaniz 300 tl sepetle olur.
Bilmiyorum hemen geliyor normalde
-
Güzel indirim olmuş tebrikler, fakat ;sepet indirimi olunca %25 daha değersize dönüşüyor. 50+50 hopiyi kaçırınca hiçbir şey alasım gelmiyor Morhipodan ))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 16 Aralık 2020; 23:7:41 > -
Ben morhipoya giriş yapıyorum ama çeklerime bakamıyorum. Ne telefondan ne de bilgisayardan düzgün çalışmıyor.
-
Şu anket bi bana çıkmadı galiba
-
Hopi %25 daha değerli seçince sepetteki ürünleri indirimsiz fiyattan hesaplıyor. -
Teşekkürler telefondan linke tıklıyorum fakat açmadı uygulamada nerede çıkıyor acaba?
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X