Şimdi Ara

Morhipo indirimler kombosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
13.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler. Takibe devam edin numaralar değişiyor bazen sistemde. İade oluyorsa ekliyorlardır.
  • lazz48 L kullanıcısına yanıt

hocam iki kere fabrika urunlerini kullandim kalitesi bence koton seviyesinde. tavsiye etmiyorum. ya da benim aldigim urunlerden kaynakli olabilir.

• Fabrika'nın ürünleri her zaman kalitelidir. Boyner Fabrika Mağazalarını kapatmadan önce hemen hemen tüm büyük Avmlerde bulunurdular. Network'un biraz daha uygun muadili olarak satış yapıyordu. Ancak Boyner strateji değiştirerek Fabrika'yı Boyner mağazaları içine alıp Network'e yoğunlaştı. Ben Fabrika'yı kalite olarak Zara'ya benzetiyorum. Ancak gel gelelim People by Fabrika markasına. Fabrika için dediğim bütün yorumları People by Fabrika için unutun. Kalite olarak ya Koton kalitesinde ya da daha aşağıda. Ancak çok uygun fiyata bulursanız satın alınabilir bir marka.

@Radical Brain @lazz48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 17 Aralık 2020; 1:1:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radical Brain

hocam iki kere fabrika urunlerini kullandim kalitesi bence koton seviyesinde. tavsiye etmiyorum. ya da benim aldigim urunlerden kaynakli olabilir.

People by Fabrika olmasın? O marka ise zaten kalite olarak Fabrika ile en küçük alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gece kargo bedava kampanyası yaptı. Onda bile 100/25 çeki kullandirmadi. Sesini çıkarmıyor ama ödeme yapmak isteyince donup kalıyor. Bu arada çek de kayboluyor. Tekrar yüklenmesi 1 saat sonra oluyor.

• Çekle hopi kullanınca bendede hata veriyordu 50 hopi çarktan 50 hopiden anketten 100 hopi 25 te 100 paracık % 25 değerli şekilde totalde 125 paracık kullanabildim ama siteden aldım diye kargo çıktı sanırım mobilde olsa belki kargo ödemezdim

Morhipo indirimler kombosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumhesabi

Bu mesaj silindi.

anket hopi uygulamasında sana bir kaç sorum mu var ne yazıyordu. Ben diğeri seçip uygulama çok kötü yazdım paracık vermişti.

• Morhipo once adam gibi musteri hizmetleri servisi yapmali. berbat haldeler.

siparis verip mesaj attim tek kargo olsun diye konfirm ettiler 2 kargo geldi. yahu size soyledim neden boyle yaptiniz dedigimde gec soylediniz dediler/.

utanmadan yalan atiyorlar. boyner gruba yakismayacak bir sirket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumhesabi F kullanıcısına yanıt

Anket uygulamadan hesabım kısmının en altında "Hopi Anket" olarak gözükmektedir. Anket yapıldıktan 1 2 dk sonra hesaba 50TL paracık gelmekte ancak çark kısmı kalkmış. Onun yerine yine hesabım bölümünde "Kazandıran Oyunlar" kısmı içerisine "Patlat Kazan" isimli oyunu koymuşlar. Ancak o da daha aktif olmamış, oynanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negnem

Anket uygulamadan hesabım kısmının en altında "Hopi Anket" olarak gözükmektedir. Anket yapıldıktan 1 2 dk sonra hesaba 50TL paracık gelmekte ancak çark kısmı kalkmış. Onun yerine yine hesabım bölümünde "Kazandıran Oyunlar" kısmı içerisine "Patlat Kazan" isimli oyunu koymuşlar. Ancak o da daha aktif olmamış, oynanmıyor.

Dün anketin hepsini doldurdum ama 1 liralik hopi bile vermemiş

• dekareme kullanıcısına yanıt

Bildirimler kısmında da sorular oluyor bazen. Ben oradan da 2 soruluk bir şeyler cevapladım. O kısmı da kontrol edin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negnem

Bildirimler kısmında da sorular oluyor bazen. Ben oradan da 2 soruluk bir şeyler cevapladım. O kısmı da kontrol edin isterseniz.

o bildirim bana da geldi ama angarya iş diye silip atmıştım.. yani kaçırdık

• Arkadaşlar hopi ve çeki birleştirip sepettekileri aldım. Toplam 8 parça. tişört ün biri ekrana sığmadı artık listede. Ödemede sıkıntı olmadı. Hopi yüzde 25 daha değerli ile birlikte toplam 112.5 lira indirim yaptı. Parça başı 30 a geldi ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 18 Aralık 2020; 0:56:36 >

• Abi ne yaparsan yap cebinden 150 lira para çıkmadan alışveriş yapılmıyor sitede :D öyle bir ayarlamışlar ki 150 lirayı alacak senden :) he tabi 350 liralık şeyi almış olacaksın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.