Bildirim
MORHİPO YANLIŞ ÜRÜN GÖNDERDİ!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
morhipo ilgili sitedir mesaj at onlara büyük ihtimal sorun çıkarmadan çözerler. -
ne aldın link atar mısın -
Benzer şey benim başıma hepsiburada'da gelmişti, dolap yerine priz göndermişlerdi.Olabiliyor bazen.Müşteri hizmetlerini arayınquote:
Orijinalden alıntı: mstfasngl
ne aldın link atar mısın -
Avrupa insan hakları mahkemesine git,birleşmiş milletlere başvur,nato yu göreve çağır falan falan...quote:
Orijinalden alıntı: leongate
Benzer şey benim başıma hepsiburada'da gelmişti, dolap yerine priz göndermişlerdi.Olabiliyor bazen.Müşteri hizmetlerini arayın
Alıntıları Göster
Yahu adamlar bir yanlışlık yapmış,ya söylersin değiştirirler yada paranı iade alırsın başka ne istiyorsunki Allah aşkına...
-
-
Dua ette kargoyu getiren adamın yanında paketi açıp tutanak tutturmanız gerekiyordu demesinlerquote:
Orijinalden alıntı: Türk_o -
Hocam tamam haklısında başına üç kere geldi ve bu yılbaşı hediyesiydi rezil oldum 5 milyonluk birşey gibiydi. Belki sizin başınıza gelmemiştir ama sizinde başınıza yılbaşında gelirse sizde anlarsınız -
Yok hocam tıkla gel noktasından aldım. -
Hocam ürün tükendi anneme çanta almıştım yılbaşı hediyesi olarak. Anneme karşı rezil oldum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyefendi-2
Hocam tamam haklısında başına üç kere geldi ve bu yılbaşı hediyesiydi rezil oldum 5 milyonluk birşey gibiydi. Belki sizin başınıza gelmemiştir ama sizinde başınıza yılbaşında gelirse sizde anlarsınız
Hiçde birşey anlamam,internetden alışveriş yapıyorsanız bu tür şeylerin başınıza gelebilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız.Sonuçta sorununuz çözülmesze gerekli yerlere başvurursunuz.. -
Bugun pazar.quote:
Orijinalden alıntı: power-fxquote:
Hocam tamam haklısında başına üç kere geldi ve bu yılbaşı hediyesiydi rezil oldum 5 milyonluk birşey gibiydi. Belki sizin başınıza gelmemiştir ama sizinde başınıza yılbaşında gelirse sizde anlarsınız
Hiçde birşey anlamam,internetden alışveriş yapıyorsanız bu tür şeylerin başınıza gelebilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız.Sonuçta sorununuz çözülmesze gerekli yerlere başvurursunuz..
Alıntıları Göster
Kargo bugunmü getirdi ürününüzü?
-
bana kullanılmış, kokan, sararmış üzerinde mağaza alarmı olan bir gömlek yolladılar. yanındaki pantolonun da paçası yapılmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: MUTAF
Bugun pazar.
Kargo bugunmü getirdi ürününüzü?
Alıntıları Göster
uğraş dur şimdi. -
Şikayetvar'a yazın.Büyük ihtimal geri dönüş yaparlar.quote:
Orijinalden alıntı: arnald06
bana kullanılmış, kokan, sararmış üzerinde mağaza alarmı olan bir gömlek yolladılar. yanındaki pantolonun da paçası yapılmıştı.
uğraş dur şimdi.
Alıntıları Göster -
Yahu sanki morhipo ürünü kabul etmemiş,geri almamış veyahut ilgilenmemiş gibi şikayetvara yazın diyor adam.Şaka gibi yemin ederim...quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
Şikayetvar'a yazın.Büyük ihtimal geri dönüş yaparlar.
Alıntıları Göster -
Hocam tıkla gelden aldım ürünü -
keşke herkez morhipo olsa sorunsuz halledersin sıkıntınıquote:
Hocam tıkla gelden aldım ürünü -
Gidip ofislerini basalım, başka ne yapabilirizki , bu işi kan temizler . Yanlış ürün göndermek neymiş gösterelim onlara .quote:
Orijinalden alıntı: B1sey
keşke herkez morhipo olsa sorunsuz halledersin sıkıntını
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 29 Aralık 2015; 11:52:37 > -
Eğer mağduriyete uğramışsan tabii ki şikayetvara yazacaksın.Herkes durumu görsün.Ona göre davransın.Firma da kendine çeki düzen versin.quote:
Orijinalden alıntı: ARTHUR.
Gidip ofislerini basalım, başka ne yapabilirizki , bu işi kan temizler . Yanlış ürün göndermek neymiş gösterelim onlara .
Bazı fanboylara bakma.Onlar her yerde var.Adamı yanlış yönlendirirler. -
Aynı sikayetten müzdaribim fazla tutar olmadıgı ıcın, iade etmedim. Eskiden,, Kalitesiz gelmişti.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
Eğer mağduriyete uğramışsan tabii ki şikayetvara yazacaksın.Herkes durumu görsün.Ona göre davransın.Firma da kendine çeki düzen versin.
Bazı fanboylara bakma.Onlar her yerde var.Adamı yanlış yönlendirirler.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ferrucci mi casio mu
- 2000 tl para lazım
- aöf taksit var mı
- iherb güvenilir mi
- gpn teknoloji güvenilir mi
- telefon iade edilir mi
- amazon müşteri hizmetleri
- hepsiburada global nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X