Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam oynadım şimdilik sıkıntı yok gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Hocam benim diskte oyun kurulu ama steam görmüyor. Bu dosya görmesini sağlayan dosya denedim ve gördü oyunu. Sayenizde 74 gb indirmekten kurtuldum. Teşekkür ederim .
    Sanırım bende de oyunu baştan indiriyor... 10 gb, 18 gb, 25 gb diye artıp duruyor saçma oyun. Şu dosyayı paylaşabilir misiniz?
  • Yukarıda paylaşılmıştı

Bu dosyayı steam/steamapps ıçine atın (steam kapaliyken)

Sonra steam i açıp oyun dosyalarını doğrulayın.

• oyunu dün satın aldım ve kurdum ancak oyuna tıklayınca scorpion simgesi ekrana geliyor ve kayboluyor. oyuna girmiyor
    local klasöründe 2 dosya var.

Crash-MK11Game-CL154017-2019-11-28_14-18-44.dmp
    UserSettings.ini

çözümü hakkında bilgisi olan varmı
  • Kusura bakmayın görmemişim hocam, özelikle de bakmıştım bende indireyim diye... Teşekkürler işe yaradı.
  • Arkadaşlar bütün dlc leri aldım yapmam gereken başka bişey var mı

• TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Dosya doğrulama yaptınmı hocam

• Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Yaptım. Sildim tekrar kuracağım yine olmazsa iade edeceğim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar indirimlerde İnjustice 2 almıştım ama durmadan game data is corrupted hatası veriyordu hem de en ufak şeyde. Hatayı düzeltemeyince iade ettim. MK11'de de aynı sorun var mıdır ? Aynı stüdyo geliştiriyorya ondan hani. Pc sürümünde sıkıntı var mı? Rahat mı oyun yoksa sıkıntılı mı? Premium edition alıcamda. İyi forumlar.
  • Brazcks kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında oynadım. Bir sorun yoktu.
  • Acaba indirirken internette dalgalanmamı olduda bazı dosyalar bozuk indi? Ama iade ettim artık kısmet mk11'eymiş. Sorun yoksa alıyorum hocam.

Hocam bi sorun yok ben sürekli oynuyorum. Ama güncelleme sonrası ve indirme sonrası oynamadan önce dosya doğrulaması yapmakta fayda var.

• hocam sanırım indirirken düzgün inmedi ondan sürekli yıpranmış dosya hatası verdi ama iade ettim artık mk11'de denicem şansımı.
  • Arkadaşlar injustice 2 nin iadesini iptal ettim mk 11'ide satın aldım. Her ikisinide kurdum temiz bir şekilde ve her 2 oyunda da aynı hatayı aldım. Dosyaları 2-3 kontrol ettim her 2 oyunda da ve 10 gb yakın eksik dosya indirdim toplamda. Şuanda 1v1 maçlarda sıkıntı yok hikaye modunda da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Şimdi sormak istediğim birkaç şey var.

1-MK 11 Premium versiyonu aldım ama Shao khan ve Frost yok. Bunları almanın tek yolu para mı? Bir de bunlar neden ayrı satılıyor ki premium paketi aldım bir de.

2-Bilgisayarım çok kötü değil(rx 570 + r3 1200) yüksek ayarlarda rahat oynayabiliyorum. Sabit 60 fps alıyorum ama çok yüksek ayarlara çekince sürekli drop oluyor sürekli fps düşüyor. Genelde patlamalarda oluyor. Buna neden olan özel bi ayar felan var mı? Bloom, blur gibi mesela.

Teşekkürler
    İyi Forumlar.

Shao khan sanırım satın alınıyor. On siparişte hediyeydi. Frost hikaye 4. Bölümde ücretsiz açılıyor diye biliyorum.

2. Sorun bende de var ama ben çok umursamadım. Bilmiyorum.

• Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Bende çok sık ve güçlü oluyor oyun takılıyor 1 sn. felan ama çokta sorun değil. En düşük ayarlara baktım baya iyi duruyorlardı onlarda

Vrami dolduruyor olmasın?

• Bilmiyorum ama çok sorun değil çok yüksek ayarlarda olmasada olur

• Adi oyun sürekli çöküyor. tam kombat lig maçındasın. Bir anda çöküyor. hemen oyundan atıyor. Böyle iş olmaz. Tiksindim oyundan.
  • Arkadaşlar kombo vs tuş kombinasyonları sürekli ekranda olsun istiyorum, nereden yapıyorduk ayarı bulamadım bir türlü?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.