Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Venus94 kullanıcısına yanıt
    Evet, Spawn güncellemesi bu. Kombat Pack sahiplerine bugün, genele ise 24 Mart’ta gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sonrası geçici olarak 60 FPS modunu devre dışı bırakmışlar.Nedeni ise bazı karakterlerde oluşan grafiksel hatalar olarak belirtilmiş.Oyun ilk çıktığında menüler,kyrpt ve sinematiklerde 30 FPS de çalışıyordu ve bir mod ile 60 FPS e getirip oynayabiliyorduk.Sonradan güncelleme ile oyuna bu seçeneği eklemişlerdi ve uzun bir süredirde sorunsuz çalışıyordu.Spawn ile birlikte tekrar oynamayı düşünüyordum fakat 30 FPS de olacak gibi değil bu nedenle 60 FPS için güncelleme yayınlanana kadar beklemek daha iyi gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Mart 2020; 1:48:54 >
  • Spawn güncellemesiyle geçici olarak devre dışı bırakılan 60 FPS modu bugün gelen 480 Mb boyutundaki yamayla tekrar aktif oldu.Bunun dışında ise güncelleme çeşitli hata düzeltmeleride içeriyor.
  • Mortal Kombat 11'in Bir Sonraki DLC Karakteri Ash Williams Gibi Görünüyor

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

Mortal Kombat 11'in bir sonraki indirilebilir içerik karakteri sızdı.

Evil Dead serisinden Ashley Joanna "Ash" Williams.

Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından gönderilen mailde, Army of Darkness'tan Ash karakterinin telif hakkının aldığını belirtiliyor.

Nisan 2019'da Mortal Kombat 11 indirilebilir içerik karakterleri sızdırılmıştı ve o listede Ash de yer alıyordu. O listeden Shang Tsung, Joker, Nightwolf, Terminator, Sindel ve Spawn oyuna eklendi. Geriye kalanlar Ash, Fujin ve Sheeva.

bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat 11'in Bir Sonraki DLC Karakteri Ash Williams Gibi Görünüyor
    https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_11in_Bir_Sonraki_DLC_Karakteri_Ash_Williams_Gibi_Gorunuyor-100388.htm
  • pc değişti f 710 gamepad ile daha önce hiçbir sorun yaşamazken şimdi krypt kısmında koşuya basıyorum havaya bakarak koşuoyr tuşların yeri değişmiş gibi davranıyor anlamadım düzeltemedimde yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Mortal Kombat 11'in Bir Sonraki DLC Karakteri Ash Williams Gibi Görünüyor

Mortal Kombat 11'in bir sonraki indirilebilir içerik karakteri sızdı.

Evil Dead serisinden Ashley Joanna "Ash" Williams.

Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından gönderilen mailde, Army of Darkness'tan Ash karakterinin telif hakkının aldığını belirtiliyor.

Nisan 2019'da Mortal Kombat 11 indirilebilir içerik karakterleri sızdırılmıştı ve o listede Ash de yer alıyordu. O listeden Shang Tsung, Joker, Nightwolf, Terminator, Sindel ve Spawn oyuna eklendi. Geriye kalanlar Ash, Fujin ve Sheeva.

https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_11in_Bir_Sonraki_DLC_Karakteri_Ash_Williams_Gibi_Gorunuyor-100388.htm
    Premium paket alana her çıkan dlc ekleniyor mu sonradan mı almak gerekiyor?

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Premium'un içinde Kombat Pack var. İlerde Kombat Pack 2 çıkarsa içine dahil oluyor muydu orasını hatırlayamadım.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Normal oyun %50 indirimdeyken almadık jokerde çıkınca daha bi albenisi gelmiş t800 ile joker için sırf alasım geldi 144 tl Premium paketi xbox 360 gamepad de var tam oynamalık ben alıcam sanırım kombat 2 çıkarsa ek pakete para vermeyiz sanırım john travolta ile Van Damme yide yapsalar keşke.

• Gaza gelip aldık 144 tl ye 28,8 bonus geldi oyun 115,2 tl ye gelmiş oldu

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

Bi mk oyunu için 85 gb çok değil mi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 19 Nisan 2020; 17:34:6 >
  • Oyun düşük int yüzünden 2 gün sonunda indi üstüne 430 mb güncelleme gelmiş oda indi eee?

Oyna diyorum ne dx11 de nede dx12 de açmıyor tepki yok şaka mı bu?

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Açılması lazım. Windows 10’u falan güncelle. Ekran kartını güncelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Nisan 2020; 23:55:17 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hepsi güncel onda sıkıntı yok. Sıkıntı saçma salak bi yerden çıktı local dosyasında mk11 klasörün içinde bilmem ne dosyası notpad şeklinde açılıyor onun içinde rgb yazan kısımda "on" yazısını silip "off" yazınca açıldı oyun. Ne alakaysa artık bilemedim.

• Ekrandaki titremeler neden yapar?

Sadece bu oyunda yapıyo diğerlerinde sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 23 Nisan 2020; 19:31:58 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 2 Mayıs 2020; 15:44:0 >
  • Arkadaşlar mortal kombat 11 oynayanlar PC için iyi oyun kolu tavsiye ederlermi ? Sanki bu oyun için illa kaliteli marka mi aşk lazım bende gamestar marka var sanki iyi olmuyor Muş gibi ayriyeten alırken hangi özelliklere bakmak lazım??
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Dualshock4, xbox one s ve snopy kollarıyla oynadim hepsi aynı gibiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Dualshock4, xbox one s ve snopy kollarıyla oynadim hepsi aynı gibiydi.
    cevabınız için sağolun hocam benim merak ettiğim bu oyunda illa kol iyi mi olması lazm bede gamestar marka var sanki yiy değil gibi yani o pahalı olanları ne özelliği var ??
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Ucuz uyduruk kollar rahatsız edici olur, konforsuzdur. PS4 ve Xbox kolları ise orijinal olduğu için çok rahattır.
  • Mortal Kombat 11 “Epik Destan Devam Ediyor”

Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealms Studios, Mortal Kombat 11 için “Epik Destan Devam Ediyor” başlıklı bir teaser fragman yayınladı ve yarın Türkiye saati ile 16:00'da yapılacak bir duyurunun sinyalini verdi.

Hikaye DLC'si olacak gibi görünüyor.

www.bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat 11 “Epik Destan Devam Ediyor”
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_11_Epik_Destan_Devam_Ediyor-101302.htm
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.