Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menüden hareket lere gir PS4 kolunda üçgen tuşu ile istediğin komboya yıldız vererek ekrana taşıyorsun ama en fazla 10 kombo seçebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat 11 Kombat Pack - The Joker Official Gameplay Trailer

Oyunun yeni karakteri Joker 28 Ocak'ta erken erişimle eklenmiş olacak.Kombat Pack sahipleri bu tarihten itibaren yeni karaktere erişebilirken Standart sürüme sahip olanlar ise 4 Şubat tarihinden itibaren ayrı olarak satın alabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Ocak 2020; 22:24:41 >
  • Pc sürümünde sunucu sesi ve dialog seslerinde çok fazla takılmalar oluyor.Bu sorun sizlerde de var mı arkadaşlar?
  • Oyunun Steam versiyonu şu anda 40 TL arkadaşlar Sizce almaya değer mi Ne dersiniz ?

• 5.1 GB boyutunda bir güncelleme geldi.

Yeni güncelleme Joker'i oyuna eklerken çeşitli hata düzeltmeleride içeriyor.Joker şu an için Kombat Pack sahiplerine erişime açıldı ve bir hafta sonra ayrı olarak satın alınabilecek.
  • Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]
  • güncelleme sonrası 55gb yeniden indiriyor bende.Yukarıda arkadaşların verdiği dosyayı denedim fakat maalesef değişmedi.yokmu bu işin bir çözümü indircezmi en baştan ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarda06 kullanıcısına yanıt
    hdd yi kontrol ettginizde dosyala duruyor ise yeni appmanifest dosyası göndereyim
  • Venus94 kullanıcısına yanıt
    Dosyalar mevcuttu yukarıda verilen appmanifest dosyasını denedim olmadı mecburen baştan yükledim sorun halloldu.İlginize teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarda06 kullanıcısına yanıt
    Hocam o dosyadan sonra güncelleme geldiği için artık o dosya geçersiz. Ne demek rica ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna 500 Mb lık bir güncellemeyle birlikte DirectX 12 desteği eklendi.

Güncelleme Notları [6/02/20]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Şubat 2020; 19:13:29 >
  • DirectX 12 henüz Beta aşamasında oyuna eklenmiş olsada gerek performans gereksede stabilite konusunda bir sorun oluşturmadı.Her ne kadar Steam forumlarında çökme sorunlarıyla ilgili sorunlar paylaşılsada güncelleme sonrası herhangi bir sorun gözlemlemedim.

Ayrıca bir gün sonra sona erecek bir Krypt eventi düzenleniyor ve etkinlik kapsamında Krypt içerisine gizlenen Kronika Vault'tan özel bir gear elde ediyorsunuz.

• Eğlenceli olmuş kız sempatik.

• Mortal Kombat 11 e Kombat Pack kapsamında duyurulan son karakter olan Spawn 17 Mart tarihinde ekleniyor.Kombat Pack sahipleri bu tarihten itibaren yeni karakterle oynayabilecekken bir hafta sonra ise ayrı olarak satın alınabilecek.
  • Arkadaşlar sub-zero düzenleme ekranında hata alıyorum sürekli. Sadece Sub-Zero'da oluyor ve benim ana karakterim Sub-Zero olduğu için bir şey yapamıyorum. Sizde de aynı sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 11 Mart 2020; 12:16:16 >
  • 360 saatin ardından bıraktım, Artık hep aynı şeyler oluyormuş gibi geliyordu oyunda. Ve donanım ve internetim iyi olduğu halde sürekli 'this session is no longer avilable' hatası bıktırdı . Bu yüzden Kombat league hiç iştah açıcı değil. Aynı skinlerin renklerini değiştirip değiştirip basıyorlar. Kp2 ile biraz düzeltirler umarım.

• Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge Animasyon Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

Warner Bros. Animation, Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge animasyon filminden yeni bir fragman yayınladı.

Fragman filmin aşırı şiddet ve küfürlü konuşma içereceğini ve kanlı olacağını gösteriyor.

Ed Boon ve John Tobias'ın dövüş oyunu serisi Mortal Kombat'i baz alacak animasyon filmi; Outworld ve Earthrealm'in şampiyonları arasında düzenlenecek ve dünyanın ve tüm insanlığın kaderini belirleyecek bir turnuvaya odaklanacak. Earthrealm'in koruyucusu Lord Raiden, Shang Tsung'a karşı galip gelmek ve savaşları sonlandırmak için en iyi dövüşçülerini bir araya getirmesi gerekecek.

Film 12 Nisan 2020'de dijital olarak; 28 Nisan 2020'de 4K Ultra HD Combo Pack, Blu-ray Combo Pack ve DVD olarak yayınlanacak.

www.bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge Animasyon Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_Legends_Scorpions_Revenge_Animasyon_Filminden_Yeni_Bir_Fragman_Yayinlandi-99928.htm
  • Spawn çocukluğumun filmi, beni süperkahramanlarla tanıştıran ilk film diyebilirim. Keşke yeni bir filmi çekilse.
  • Oyunun pc versiyonuna 7.9gb'lik update geldi ama spawn yok sanırım.

https://eksiup.com/p/mc354369bnzv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 17 Mart 2020; 20:20:4 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle spawn güncellemesi bu

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.