Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil için Unreal 4 sürümüne geçmiş versiyonunu ve tüm dövüşçülerin olduğu Komplete versiyonunu istiyorum.Daha güzel kan,parçacık ve kaplamalar görürüz böylece.Ayrıca yeni klasik stage'ler şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 5 Mayıs 2020; 18:31:22 >
  • Mortal Kombat 11: Aftermath Genişlemesi Duyuruldu

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealms Studios, Mortal Kombat 11 için genişleme paketi Aftermath'i duyurdu.

26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. $39.99 fiyattan satışa sunulacak.

Aftermath genişleme paketi yeni bir hikaye, üç yeni karakter (Fujin, Sheeva ve RoboCop) ve üç yeni görünüm ekleyecek.

Genişleme paketinin çıkacağı gün ayrıca ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. Güncelleme yeni dövüş sahneleri, Stage Fatalities ve Friendships ekleyecek.

www.bolumsonucanavari.com
    Mortal Kombat 11: Aftermath Genişlemesi Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mortal_Kombat_11_Aftermath_Genislemesi_Duyuruldu-101337.htm
  • "You are under arrest, dirt bag."

Bir süre önce sızdırılan Robocop karakteri resmi olarak oyuna ekleniyor.26 Mayıs tarihinde gelecek olan Aftermath paketi ile birlikte yeni hikaye içeriği ve 3 yeni karakter oyuna eklenecek.Özellikle T-800 ile Robocop karşılaşmalarını merakla bekliyorum.Mortal Kombat 11 i uzun süre oynadım.Gerek oynanış gereksede görsellik açısından çok beğendiğim bir oyun ve Aftermath paketinide almayı düşünüyorum.
  • 40 dolardan geliyor genişleme paketi, yine tr ye özel bi fiyatlandırma ile gelirse ki ana oyun gelmişti, Alabilirim 🤨

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam ön sipariş açıldı mı ?
  • Ed Boon Robocop'un ses aktörünün orjinal filmlerde Robocop'u canlandıran Peter Weller'in olacağını açıklamış.Terminator'ü Arnold yerine başka birisi seslendirmişti Robocop'ta ise orjinal ses aktörü yer alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paketin fiyatı ne olur bilgisi olan var mı acaba?
  • Mortal Kombat 11:Aftermath Steam'de 67 TL den ön siparişe açıldı.

Ön siparişi gerçekleştirdim.T-800 ile Robocop'u birlikte bir oyunda görmek özellikle 90 lı yıllarda bu filmleri izlemiş birisi olarak özel olacak.
  • 4 Saatlik bir hikaye modu olursa cidden tadından yenmez. Ben online oynamadığım için genelde Tower vs takılıyorum tek başıma. Umarım bu güncelelem ile beraber içerik biraz daha fazla zenginleşir.
  • Mortal Kombat 11 Steam de indirimle 40 TL oldu. İndirim bitmeden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Mortal Kombat 11:Aftermath Steam'de 67 TL den ön siparişe açıldı.

Ön siparişi gerçekleştirdim.T-800 ile Robocop'u birlikte bir oyunda görmek özellikle 90 lı yıllarda bu filmleri izlemiş birisi olarak özel olacak.
    Premium alana gelecek mi bu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Premium alana gelecek mi bu peki?

Alıntıları Göster
    Premium adıyla çıkan bir sürüm yok ve olmayacak.
    Aftermath olarak yeni bir sürüm çıktı Robocop ve T-800 bu sürümde var.

Steam de indirim var.
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/976310/

MORTAL KOMBAT 11 ------------>>>>> 40 TL

• heavyy H kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyorsun sanırım. İndirimsiz halini 2 3 hafta önce kadar Premium ile birlikte 144 tl ye almıştım kombat paket içinde

• @ugrpkr

Şu anda Premium diye bir sürüm versiyon yok.

Senin Aftermath sürümü alman gerekiyor, bunun için için 67 TL vermen gerekiyor. Bu parayı verdiğinde Sheeva, Fujin ve Robocop ile oynayabileceksin.

Eğer T-800 ile oynamak istersen ilave olarak 11 TL ödeme yapman gerekiyor.
  • heavyy H kullanıcısına yanıt
    O zaman bilmeden konuşmayın oyunun premium versiyonu olmadı olmayacak diyerek emin konuşmayın bırakın bilenler konuşsun.

Kombat paket var diyorum zaten premium ile birlikte geldi hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 9 Mayıs 2020; 20:5:22 >
  • MKIceAndFireyoutube
    MORTAL KOMBAT 11 AFTERMATH RoboCop & Story DLC Trailer MK11 (2020) HD
    https://www.youtube.com/watch?v=9rQJ5OPq-5Y&feature=youtu.be

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Oyunun Premium sürümü Aftermath duyurusu sonrası yerini Ana oyun+Kombat Pack ve Aftermath içeren Kollection sürümüne bıraktı.Eğer Premium sahibiyseniz Aftermath içeriklerine erişmeniz için bu paketi ayrı olarak satın almanız gerekiyor.Ana oyuna sahip olanlarda Aftermath yada Aftermath+Kombat Pack paketlerini ayrı olarak alabilir.

• Bu ek paket den sonra bi kombat pack 2 gelir mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunun Premium sürümü Aftermath duyurusu sonrası yerini Ana oyun+Kombat Pack ve Aftermath içeren Kollection sürümüne bıraktı.Eğer Premium sahibiyseniz Aftermath içeriklerine erişmeniz için bu paketi ayrı olarak satın almanız gerekiyor.Ana oyuna sahip olanlarda Aftermath yada Aftermath+Kombat Pack paketlerini ayrı olarak alabilir.
    Heh aradığım cvp buydu. Teşekkür ederim her halularda 67 tl vereceğiz sanırım. Ön sipariş fiyatı mı bu? Yoksa normal fiyat mı? Yükselme veya düşme ihtimali?

Şaka gibi 144 tlye aldık şimdi 3 paket 102 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 9 Mayıs 2020; 21:28:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.