Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.397
Cevap
46
Favori
74.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka kesinlikle katılıyorum, ben de sevmiyorum terminator, rambo filan. Mk 11 de joker ve spawn güzeldi. Mk 1 de hiçbir konuk karakteri begenmedim. Eski gelenlerden de bi takeda hoşuma gitti. Bu arada T1000 mk 11 deki terminator değil. Mk 11 deki T100 dü. T1000 çok daha komplike, çok daha ileri düzey bir terminatör. Arnold S. olduğu terminator değil bu farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yılki resmi Evo turnuva serisi sekiz oyundan oluşuyor ve genel katılım Evo 2024'ü şimdiye kadarki en büyük e-spor yarışması yapıyor. Oyunların listesi ve her turnuva için kayıtlı katılımcı sayısı şu şekilde:

• Street Fighter 6 - 5265 katılımcı
    • Tekken 8 - 4646 katılımcı
    • Guilty Gear Strive - 2058 katılımcı
    • Granblue Fantasy Versus Rising - 1377 katılımcı
    • Street Fighter III: Third Strike - 1101 katılımcı
    • Gece Doğumu II Sys:Celes - 785 katılımcı
    • Mortal Kombat 1 - 645 katılımcı
    • The King Of Fighters XV - 375 katılımcı

Sf mi Mk mı sorusu cevabını bulmuştur belki de  

• MKICEANDFIRE adlı kullanıcının sinematik paylaşımını izledim oyun artık iyice film şölenine dönüşmüş muzzam bir şey. Resmen

iki tane film çıkıyor, ana karakterler kalabalık ve arka planlar da inanılmaz dolu! Sırıtan hiçbir sekans yok!

Bir önceki oyunun sinematiğini daha çılgın buldumu da söylemeliyim, sonlarda MK1 kadar kapsamlı ve devasa bir sinematik olmasa da Liu Kang, Kronika Shang Tsung falan

bu dövüşler çılgındı ve hikaye bakımından inanılmaz gelişmelerdi. Tanrı muhabbeti olduktan sonra istersen 100 tane kapıştır o kadar etkili olmuyor çünkü herkes tanrı olarak

geliyor. Bir de son dövüşte Scorp Lao bilmem ne bu isimler ve karakterler çok komikti, mime johnny cage falan..

İlk MK oyununu hatırlıyorum Ümraniye Karadeniz vardı orada MK1 oynuyorum sene 1994 olmuş sana 30 yıl!

1996 Amiga'da bir fatality için üç disket falan değiştiriyorduk, oyna babam oyna, yok tahta kır, yok demir, yok elmas vs..

Nereden nereye ya, son iki oyundur adamlar kendilerini aştılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Temmuz 2024; 21:45:56 >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Son çıkan MK oyunlarının içinde en kötüsü olabilir Mk1. 25 yıllık 3rd strike tokatlamış.

Mk1 de eğlence yok, oyun yok, dengesiz karakterler, kötü hikaye, kötü karakter sunumu hele hele kötü içerik. Önceki oyunlardaki krypt i kaldırmak mesela kimin fikriydi.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Online oynamayanlar bir ay bekleyip öyle oynuyor mesela oynayacak hiç içerik yok. Yeni sezon geliyor bir kaç günde bitiyor ondan sonra bekle 50 gün geçsin de yeni sezon gelsin. 50 gün boyunca ne yeni içerik ne yeni alınabilir kıyafet ne başka item vs. Beraber oynayacağın arkadaşın yoksa 50 gün boyunca elini süremezsin. Towers of time vardı, her gün her saat yeni içerik içeren kuleler oluyordu oynatıyordu, bahsettiğin gibi krypt vardı coinsleri bitiriyordun dibine kadar. Şimdi koinsleri harcayacak bir yer var orada da 20-30 şey alınca tükeniyor elinde patlıyor koinsler. Premium Shop desen kazık, 1000-500 kristal isteyen kıyafetler var. Onları da parayla satıyorlar, kazanması imkansız zor, bir karakteri 20 - 30 level yapacaksın da 100 kristal alacaksın ölme eşşeğim ölme. Hikayeyi zaten marvel saçmalığına evirmişler zaten oraya girmeyeceğim bile, farklı dünyalar vs vs. Kim ölüyor kim yaşıyor kim orjinal karakter kim sonradan gelen belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 20 Temmuz 2024; 12:33:26 >

• Warner Bros satin aldi isler boka sardi sonuc bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

karakterler kütük gibi hissettiriyor

• Esas soru bir dahaki oyuna hatalarından ders çıkarırlar mı? Malum 3 milyon sattı keyifleri yerinde.

Evo yu izliyorum, finalde johnny cage + khamelon VS johnny cage + khamelon yani hangi oyunun finali mirror match oldu acaba bu zamana kadar. O kadar dengesiz bozuk oyun. Top 8 e bakıyorsun hepsi aynı karakterler.

Top 6da alınan karakterler : Asrah , Baraka , Ermac , Johnny , Homelander , Rain , Scorpion , Sindel ve Shao . Aslında hep aynı karakterler yok . Son yamadan sonra oyunda karakter dengeleri biraz daha birbirine yakın hale geldi . Hala kusursuz bir dengeden bahsetmez zor . Homelander şu an bozuk ona kesin nerf gelecektir . Khameleon kitana lifti nerflenmiş onu evo da deneyen oyuncular gösterdi . 23 temmuzda büyük bir güncelleme geliyor . En büyük yama olacak takeda ve ferranın eklenmesinin yanı sıra dövüşçü ve kameolar için büyük değişiklikler içeriyor . Resmen oyun tekrar başlıyor olabilir .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic Fox yine aldi evoyu adamina gore karakter secti, homelander, sindel, j. cage ile oynadi yani tek karakterin mainse pek bir sansin yok bu oyunda. Bu arada ninjakillayi goremedim o neden katilmadi acaba yoksa erkenden elendi mi ?

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt

Yeni güncelleme ile toparlar mı bilmiyorum. Ne kadar dengeleyecekler. Karakterlerin skill setleri çok bambaşka. Mesela scorpion da overhead hareket yok. Kameo ile var. Başka karakterin dolu numarsı var ama. Bu dengesizliği anlayamadım.

Evo japan da nerdeyse yoktu kimse. Önceki turnuvalarda alınan karakter omniman- johnny- peacemaker sonra homelander şeklinde gidiyordu.

SF 6 inanılmaz domine ediyor turnuvaları, sonrasında tekken 8 geliyor ki o da yeni olduğu için.

Evo bu sene rekor kırdı katılımcı olarak, Mk1 de katılım 645 bambaşka oyunlar katılımcı sayısında geçti. Kötü oyun çünkü.

Bir sonraki mk yı bekleyeceğiz artık.

Hocam her karakterin low overhead olacak diye bir şey yok. Karakterlerin üstün ve zayıf olduğu noktalar olur . Kimi yakından çok iyidir kimi mid rangeden kimi de zone oyunu güçlüdür . Her oyuncuya göre bir tarz oluşturmaya çalışıyorlar .
    Oyuna tekrar gelecek olursak evet kabul etmek gerekir ki ilk senesi neredeyse tam bir faciaydı . Dengesizlikler, içerik eksikliği, online problemler derken bir yıl böyle geçti . Netherealm oyuncuları dinleyen ciddiye alan bir stüdyo . Dengeleme ve online sorunları ile baya uğraşıyorlar . Dengeleme sorununu yine çözemezlerse artık bu sorunun kameo sisteminden kaynaklandığına herkes emin olacak . İnvasion moduna da acil bir düzenleme gelmesi gerekir . Casual kitle bile beğenmedi . Buna ek bir içerik gelmesi şart .
    Son olarak Mortal Kombat 1 için ilk kritik tarih 26 temmuzda yapılacak Comic-con etkinliği . Burada yeni içerikler duyurulacak . Bu içeriklerin geldiği tarihte bakacağız . Tamam mı devam mı

• Bence bu oyunu bok eden kameo sistemi, adamlarin alayi kameleon ile oynuyordu, kameolarda daha fazla dengesizlik mevcut ve cok gucluler daha az etkileri olmali oyunda.

• Mortal Kombat 1 - Takeda vs Sub Zero High Level Gameplay

GameSpotyoutube
    Today during the Kombat Kast we got a look at Takeda in action. Here is a high level match between QA devs at NetherRealm Studios. We even get to see a new finisher at the end! #mortalkombat1 #takeda #gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=rWQKBolhcYs
  • bu akşam 8 de mi geliyor büyük güncelleme dostlar  

• Ben de onu merak ediyorum, server’lar kapandı ben oynarken, bilen varsa bilgilendirirse iyi olur🙂

• Yalnız movie skinleri çok güzel duruyor. Keşke kristalleri umk skinlerine harcamasaydım dedirtti.

• Mortal Kombat 1 - Takeda's Fatalities and Fatal Blow (4K)

IGNyoutube
    Check out the both fatalities and the fatal blow from Mortal Kombat 1's newest contender Takeda, as well as both the fatal blow and fatality for Ferra, the newest kameo fighter. Takeda completes the full season 1 Kombat Pack of DLC fighters for MK1, rounding out the list that also includes Omni-Man, Homelander, Quan Chi, Ermac, and Peacemaker. We grabbed this footage straight from the show floor of EVO 2024.
    https://www.youtube.com/watch?v=SZRCxVB03qo
  • Takeda ve Ferra'yı nasıl buldunuz?

• İkisi de çok eğlenceli ama ferrayı biraz güçlü buldum . Henüz zayıf yönleri daha çıkmamıştır ama combo devam ettiren overhead ve low launcherları mevcut . Üstelik bunlar blokta safe. Bu da yetmezmiş gibi karaktere +150 can veriyor . Kesin nerf gelir . Tahmini nerf bir tane launcherın blokta unsafe olması ya da karaktere -50 can vermesi .

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.