< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (104. sayfa)
-
-
youtube dan bir bakalım ozaman neler değişmiş
-
Elemanin biri datapacke erismis sanirim, dogruysa dehset olmus
Mortal Kombat 1 Kombat Pack 2
Noob Saibot
Cyrax
Sektor
Conan the Barbarian
Terminator T-1000
Ghostface
https://www.eventhubs.com/news/2024/jun/25/data-miner-mk1-kp2-leak/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
conan muhtemelen önceki oyundaki kotal ın yerini doldurur. geri kalan isimlerde harika tabi.
-
Eğer doğruysa çok eleştiri var . Kadın karakter olmaması ve guest karakterlerin artık kabak tadı vermesi . Conan ve t1000 i kimse merak etmiyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Noob, Cyrax ve Sektor gelirse MK9'a en yakın roster MK1 olacak demektir. Zaten karakter endinglerinden de Cyrax ve Sektor gelecek gibi duruyordu. Aftermath ile de Sub Zero'nun Noob'a dönüştüğünü görebiliriz. Guest karakter olarak Conan Arnold olarak gelirse güzel olur. Terminator'u de merak ediyorum ancak Ghostface olmasa da olur gibi. Sonya, Jax ve Kano'yu muhtemelen MK13'e saklıyorlar gibi görünüyor.
-
Yeter conanına da terminatörüne de. Ne kadar çöp karakter varsa gelecek arkadaş, mk11 de terminatör sevilmedi ne terminatör sevdası arkadaş. Sonya vs gibi milletin deli gibi beklediği karakterler varken leş gibi karakterler getiriyor aklım almıyor, inşallah sızıntılar yalandır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sinema karakterlerine asiri karsiyim hep bu warner bros serefsizi yuzunden oluyor bunlar maalesef ve olmaya da devam edecek, klasik amerikan mantigi.
Daha gecen homelander geldi injustice mi oynuyoruz mk mi belli degil.
Neyseki benim sevindigim noob, sektor ve cyrax oldu ozellikle cyraxi cok istiyorum.
Eşit sayıda gelmesinden rahatsızım ilk kombat packte de böyle oldu . 3 mk evreninden 3 konuk karakter şeklinde . Bence bu yanlış . Bu oran en azından 4 mk 2 konuk şeklinde olmalı . 6 tane mk evreninde olmayan karakter sayısı çok bence . Ki eğer Kombat pack 3 gelirse orada da olması muhtemel. tam bi cümbüş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda çok fazla kült karakter eksik maalesef. Henüz oyunda Dvorah, Goro, Kabal, Fujin filan yok, bu nedenle çok eksik, çok yavan geliyor. Düşünün bir Mortal Kombat oyununda hâlâ daha Sonya ve Jax oynanabilir karakter olarak yok. Kombat pack 2 de bile isimleri geçmiyor. Bu oyun ölmüş de ağlayanı yok benden demesi.
Hayır madem Konuk karakter ekleyecekler, doğru düzgün karakterler eklesinler. DC karakterleri derya deniz. İnjustice 2'den Poison Ivy, Atom, Swamp Thing, Scarecrow, Brainiac neler neler vardı. Onlar gitti birbirinin neredeyse kopyası Homelender ile Omniman eklediler. Eklesene Atom'u ve Poison Ivy'i... Peacemaker eklediler ama oyundaki asıl silahlı dövüşü temsil eden Erron Black'ten ses yok. Cetrion, Kollector, Kotal Kahn konusuna hiç girmiyorum bile... Bomboş oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 9 Temmuz 2024; 14:39:54 >
Dvorah ve fujin ne zamandan beri kült karakter oldu? Oyunun gidişinden ben de memnun değilim ancak bana göre rosterı mk9 sonrası en iyi roster. Karakterler de senaryoya göre ekleniyor biraz. Kano, Sonya ve Jax’in ikinci oyunda ekleneceğini düşünüyorum. O zaman Takeda ne alaka diyeceksiniz o da muhtemelen aftermath senaryosunda yer alacak gibi duruyor.
Dvorah Mk evrenine gireli 10 yıldan fazla oldu ve sevilen bir karakter, kullanım verileri de onu gösteriyor. Mkx ve Mk11 de ana kadroda yer alıyordu. Fujin ise zaten çok eski bir karakter Raiden kadar popüler olmadı hiçbir zaman kabul ama mk11 ile çok sağlam bir geri dönüş yaptı. Yoksa Sonya, Kano, Jax, Nightwolf gibi karakterlerin olmayışı ayrı bir sorun tabi ama ben bunlar arasında jax dışında kalanları pek önemsemiyorum. Bana kalsa Frost, Bo Rai Cho gibi karakterler çok daha iyiydi ama potansiyelleri harcandı, ziyan edildi. Ben orijinal karakterleri daha fazla seviyorum. Frost mk11 de çok iyiydi mesela, bir karakteri bu kadar iyi hale getirip bir sonraki oyunda kapı dışarı etmelerine ayar oluyorum sadece. Tam bir karakteri sevip alışıyorsun sonra o karakteri tarihe gömüyorlar.
Fujin, MK Mythologies: Sub-Zero oyununda baya kök söktürmüştü. Az can hakla geliyorduk baya zorluyordu. Tüm canları yiyordu. Tabii o zamanlar panik de yaptırıyordu. Sakin kafayla oynayınca daha rahat geçilebilir. Oynaması, izlemesi kadar kolay olmuyordu. Hatırlıyorum hatta, benim arkadaşa burada nasıl öldün diyordum. Sonra ben aldım oynamaya, daha beter ölüyordum Meğerse arkadaşım iyi bile dayanmış. İlerki bölümlerde very easy'de bile zorlandığımı hatırlıyorum. Diyordum, bu nasıl very easy
Ninjas11 UMK3youtubeMortal Kombat Mythologies Sub Zero MKMS Swing + Two Ways To Defeat The God Of Wind Fujin 2013 12 0https://www.youtube.com/watch?v=EC1KB4ce0y8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Temmuz 2024; 15:9:58 >
-
2000 ve uzeri dogumlular icin kült olabilir
Kullanım verileri karakteri kült hale getiriyorsa Dvorah baya bi kült, yok eski olması kült hale getiriyorsa fujin baya bi kült... Yani ikisini birden elemek çelişki. Ha bu arada 89 doğumluyum
umk 3 disindaki hic bir karakter kült degildir dostum, dvorahi kim kullaniyormus ? Xte fena degildi ama 11de coptu, fujin de asla base karakterler arasinda olmamistir.
Kult dedigin; sub zero, scorpion, liu kang, jax, sonya, j.cage, kano gibi karakterlerdir.
Dvorah ve Fujin kült karakter
Daha 1 yıl önce mi başladın MK oynamaya ne saçmalıyorsun sen?
-
Mk1 genel olarak niye sevilmedi peki. Ben oynamadım ama izlerken önceki oyunlardan daha zevkli gözüktüğünü düşünüyorum.
Oynanış güzel hocam oyundan teknik konudan yana sorun yok. Online tayfa linçliyor oyunu, denge sorunları yüzünden. Büyük kanallar senelerce yaptığı gibi milleti kombo manyağı yapamıyor diye ağlıyor Rakip iki vurunca hemen kötülüyorlar oyunu, istiyorlar ki rakip nefes almasın. Benim gibi solo takılanlar için oyun güzel zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 11 Temmuz 2024; 20:51:50 > -
İçerikler çabuk tüketiliyor artık, hemen yenisine geçmek istiyor insanlar. En önemli faktör bu bence. Ve dövüş oyunlarında ne yaparsan yap kısır döngü, millet hem metayı abuse eder hem de çeşitlilik yok diye nefret eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X