Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.397
Cevap
46
Favori
74.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takedayi guclu degil direkt pay to win karakteri gibi buldum, nerf yakindir 🤣

Yalniz oynamasi asiri keyifli biraz calisayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Temmuz 2024; 16:20:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Selam, bende oyunun PC'de normal sürümü var ama Takedayı oynamak istersem ne kadar para ödemem lazım? Kombat pack te var ama bi oyun kadar para istiyor 40$ yuh;(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 24 Temmuz 2024; 16:33:20 >
  • blendw kullanıcısına yanıt
    Steame gir yazar ben premium edition almistim ps5e.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Keşke zamanında premium alsaydım hem bütün karakterler var hemde daha ucuza geliyor, kombat pack bi oyun kadar fiyatı var 40$.

• blendw kullanıcısına yanıt

Sadece takeda istiyorsan bir kaç gün bekle ayrı satılır. Fiyatı 8 dolar oluyor kombat pack karakterlerin ayrı ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferra muazzam bir kameo olmuş. Kendi karakterini güçlendirmesi ile tek komboda %50, %60 can götürüyor.

• Takedanin cok kombosu var bugun full sonicfox, ninjakilla ne varsa izleyeyim, cok calismak lazim cok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Temmuz 2024; 17:8:35 >
  • invasion modu resetlendi mi ?

• Yeni baslamis dlc gelince yeni sezona dun gecilmis, invasionlar ortalama 45-50 gun suruyor sonra guncelleniyor.

Buradan takip edebilirsiniz guzel siteymis

https://www.mksecrets.net/games/mortal-kombat-1/invasions/

• Nereden vuracaklarini iyi biliyor serefsizler, bu filmin faniyim bu kiyafetleri gorunce oha dedim ama paralilar 🤬

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

• Su havada combo + assagi-ileri Xi yapanin Allah belasini versin, oyundaki en zor karakter olabilir Takeda

• ed boon kombat pack 2 + hikaye genişlemesi geleceğini paylaşmış Twitter'da, heyecanla bekliyoruz bakalım

• Bu oyunda kombo nasıl yapıyorsunuz hiç beceremiyorum ben rastgele basiyom öyle tuşlara öğrensem online atacam ama İmkansız geliyor bana

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Yapsan da onlineda cikaramiyorsun, baglantilar iyi degil kim ne yapiyor ne vuruyor belli degil sacma sapan bir oyun, iyi ki sfciyim ya street fighter 6da her sey belli.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

Yapan da zaten trollüyor. Milletin %95'i toksik oynuyor. Tuş spamı ya da hep aynı hareketi yapıyorlar. Adam gibi düzgün oynayan azdır.

• yarın sabah bi kalkmış olacağız kombat pack 2 karakterleri duyurulmuş, hikaye genişlemesi yapılmış, duyurulan 6 karakteri tartışıyor olacağız

• Cok oynamak ve izlemek lazim, elim yoruldu

• Kreate a fighter bekliyorum adam gibi. Invasion’da o kadar çok kimera karakter görüyoruz ki gelmesi lazım.

• Scorpion mk95 skin ücretsiz verilmiş xbox’da ps’de bakan var mı acaba ?

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt

PS’e de gelmiş hocam. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.