< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (109. sayfa)
-
-
konuk karakter olayının bokunu çıkardılar, şimdiye kadar 6 tane konuk karakter ekleyeceklerine 6 klasik karakter getirselerdi daha makbul olurdu. Oyunda hâlâ jax, sonya, Nightwolf, dvorah, kano, erron black, goro vb tonla karakter yok onlar hayalet surat koyuyorlar, bu eleman bıçak sallamak dışında ne yapacak ki, ne olayı olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cyrax ve sektör ün kadın olması dışında çok beğendim. Ama bu fiyata asla almam illa indirme girer o ara alırım
Gelmiş geçmiş en kötü Kombat pack oldu . En sevdiğim mk karakteri noob saibot bile kurtaramadı bu durumu . Var olan kadın karakterler yerine erkek karakterleri kadına çevirmeler olmamış. Bir de cyrax sektor özelinde onların cyber programı ile yaşadığı dram daha güzeldi . Burada resmen iron man olmuşlar . Mk9da bu konu çok güzel işleniyordu . Resmen dram vardı .
Konuk karakterler hiç ilgimi çekmedi bu sefer .
Hikayeyi de açıkçası ilk defa merak etmiyorum çünkü liu kang evreni hiç güzel değil .
Son olarak yeni kameolar duyurulmadı. Acaba yeni çıkmayacak mı ??
Ben bir tek noob saibot alıp indirim bekleyeceğim .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben beğendim,zaten sektör ve cyrax gearlar skinler olacaktır bu fiyat verilmez asla 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gereksiz gözüküyor.Beni sadece heyecanladıran bedava animality ve yeni stage'ler olacak.Hoş normalde karakter pack'leri alan biri de değilimdir.Kabal'ın çok bekleyeni vardı.
-
Sadece pre order kıyafetleri için alma isteğim vardı ama 1750 görünce vazgeçtim. Zaten ana oyuna kısa zaman sonra hemen indirim geldi hatta neredeyse her hafta indirim alıyor, bu paketi iyi indirim almadan almam.
Arkadaşlar ben de mk1 Sec hakkı var, ama o hesaptan değil de kendi ana hesabımdan dlc’yi alsam Sec hesabımda oynayabilir miyim, yoksa ana oyunu yeniden almam gerekir mi, ya da dlc paketi alan birinden sec hak alsam oynayabilir miyim?
Oyunu kendi hesabından alıp ana hesap olarak etkinleştir sec olan hesaptan da oynarsın. Sec hak alırsan o oyunun olduğu hesaptan oynarsın, suan sec oynuyorum diyorsun aynı iş işte, baska hesaptan oynayamazsın sec. Ama tavsiyem indirim bekle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 27 Temmuz 2024; 17:27:42 >
Benim ana hesabim us, yan tr hesabima premium edition almistim, us hesabimda tum dlcleri goruyor haberiniz olsun, sf6da gormuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabahtan beri yabancı forumlara ve Twittera bakıyorum. Herkes ama herkes Kombat Pack 2 den şikâyetçi, kimse memnun değil. Dikkatimi çeken eleştiriler:
1. Toplulukta çok büyük oranda Sonya, Jade, Kabal gibi karakterlerin beklentisi var. Özellikle Jade isteyen hayli yüksek, bu duruma çok şaşırdım. Ben olsam Jax, Dvorah, Goro gibi karakterlerden birini isterdim ama yabancı kaynaklı forumlarda Jade ve Sonya yoksa Mk da yok diyorlar resmen.
2. Genel olarak Noob Saibottan memnunlar fakat cyrax ve sektor dan hemen hemen kimse memnun değil. Özellikle robotların kadın yapılmış olması baya bi eleştiri almış. Robotların genel tasarımı konusunda da eleştiriler var.
3. Konuk karakterleri neredeyse kimse begenmemiş. Özellikle T1000 ve Barbarian Conan ile ilgili Twitter kaynıyor, sizden bu karakterleri talep eden hiçbir mk fanı oldu mu ki bu karakterleri ekleme gereksinimi duydunuz deniliyor. Hatta karakter secme ekranında slot israfı olarak gördüklerini belirtiyorlar. Sahsen ben Kotal Kahnı ileride kesmeyecekse Conan'dan memnunum, tam tersine Ghostface çok gereksiz, bıçak sallamak dışında hiçbir vasfı olmayan karakter olacak belli ki...
Ben MK nin bu kadar eleştiri aldığı bir dönemi hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 27 Temmuz 2024; 22:17:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben normalde Mortal Kombat 2 ve 3 zamanı Jade sevmezdim, fakat Mortal Kombat 9'dan sonra fanı oldum. Sopası çok iyi
-
Fragman, paket dışardan bakan bana göre çok iyi. Ama bu dövüş oyunu yapan ekiplerde ÇOK CİDDİ bir oyuncu istekleri mi? Bilmem nereme sürdüm havasında takılıyorlar. Çünkü biliyorlar ben hangi karakteri getirirsem iyi olduktan sonra oynayacaklar ve istekler daha fazla körüklenecek. Çünkü karakter çıktıktan sonra sonra diğerlerini talep etmeye sıra gelir. O yüzden oyuncuların isteklerini lehlerine kullanıyorlar, arttırıyorlar
Hocam çok teşekkür ederim, peki bir şey daha sorabilir miyim? Ben ana hesabımda oyunu almak istiyorum, Sec hesapta baya bir sakinlerim var kristal ile alınan, acaba o hesap bilgilerini ana hesabıma aktarabilir miyim?
Teşekkür ederim cevap için hocam
Bu MK serisi bana göre gelmiş geçmiş en berbat MK serisi, uzun aylar sonra tekrar bir bakayım dedim, güncelleme gelmiş ama halen aynı değişen bir şey yok. Çocuk oyununa çevirmişler güzelim Mortal Combat’ı.
-
Mesajı yeni gördüm kusura bakma. Kristaller psn hesabına özeldir aktaramazsın maalesef, dolayısı ile ile skinleri de alamazsın çünkü bahsettin şeyler sec hesap üzerinde oluşmuş. Sec demek sadece bu hesap üzerinde oynanır işlenir, pri ise hesabı makinede etkinleştirmek demek yani makinaya bağlı tüm hesaplardan o hesabın içeriklerine ulaşmak demek. Sec olduğun müddetçe oradaki hiç bir içerikleri diğer hesaplara taşıyamazsın. Ama sec olarak kullandığın hesabı pri olarak etkinleştirirsen eğer kristaller hariç her skin ve karaktere kendi hesabından erişim sağlarsın.
Estağfurullah hocam ne demek, detaylı cevabın için çok teşekkür ederim, ana hesabımdan yeniden kasmak daha mantıklı o zaman, çünkü Sec hesabı makinemde ana hesap yapamam, bir şekilde o kristalleri yine satacaklar bana 😀
Ed boon'un dediğine göre gelecek olan hikayede bir karakter gizliymis. Bu karakterin kim olduğu tartışılmaya başlandı. Hanzo, Harumi, Nightwolf, Floyd tartışılıyor, büyük sır kim diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X