Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.393
Cevap
46
Favori
74.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]Oyun Cehennemiyoutube
    Bu yog amina gom video aralarinda kullanilir
    https://www.youtube.com/watch?v=YDFCz5YzYwo
  • Hem normal hem de premium sürüm psstore'da indirimde. Premium pakete sonradan çıkan tüm dlc'ler dahil mi ve hangi sürümü almayı tavsiye edersiniz acaba arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dantes7 kullanıcısına yanıt

kp1 dahil kp2 dahil değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x_abner X kullanıcısına yanıt

Kp2 yi ve sonrasını kaplayan paket yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 31 Temmuz 2024; 16:20:4 >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Sonrasi yok kp2 = khaos realm genisleme paketi o da 1.750 tl ile ön sipariste.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redditte elemanın biri veri madenciliği ile kp3 karakterlerinin şunlar olduğunu iddia etmiş: Kung Jin, Cassie Cage, Bo Rai Cho, Deathstroke, Harley Quinn, Blade

• Cassie Cage yi 11 de hiç sevmezdim, Bo Rai Cho çöp gibi duruyor, Kung Jin de öyle. Ama Harley Quinn ve Blade güzel olur.

Kombat Pack 2 daha iyi, eğer bunlar gerçekse

• x_abner X kullanıcısına yanıt
    Harley Quinn haric cop.

• Blade mümkün değil. Sonya Blade olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 31 Temmuz 2024; 19:24:50 >
  • Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

Nasıl fikir

• Tuomir kullanıcısına yanıt

Evet mümkün değil, Sonya Blade dir o. Kadın karakter olmadığı İçin tepki var, sanırım kp3 de kadın karakter bekleyenleri mutlu edecekler.

• Online durumu nedir arkadaşlar ? Street fighter da ki gibi bölge kilidi yüzünden sorun yaşanıyor mu Mortal Kombatta?

• Bayonetta ve Chainsaw isteyen sayısı da hayli var ama bence çöp karakterler. Aralarında bir tek Doomslayer güzel. Doom oyununun ana karakteri ve Mortal Kombat'a çok yakışacağını düşünüyorum Doomslayer'in. Bir de TMNT den Shredder çok yakışırdı sanırım. Bunun dışında:

Halloween'dan Michael Myers, Saw'dan Jigsaw, The Silence of the lambs'dan Hannibal Lector fena olmazdı 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 1 Ağustos 2024; 9:53:27 >
  • nier kullanıcısına yanıt

Adamlar 100 yıllık sektor cyraxı kadın yaptı daha ne olsun :(

• homelander ı hangi karakterle yenebilirim arkadaş sürekli ışın atıyor yaklaştırmıyorda

• Marvel öyle gore bir oyuna karakterini vermez. Eskiden olsa belki olurdu da Marvel Blade yi tekrar kullanmaya baslayacagi için fatalitiler de parcalatilmaya musama göstermez. Aynı durum Deadpool için falan da geçerli. Filmde iki kol bacak kesiyor ama gene şakalar espiriler falan havada uçuyor. MK vs DC diye oyun çıktı onda bile süper herolara fataliti yapılamıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 1 Ağustos 2024; 12:41:25 >
  • İnvasions da tek bir trial kaldı, tamamen bitirmek istiyorum. Takeda trial combo III geçemiyorum, konsolda yetki versem yapabilecek arkadaş var mı benim yerime? Deli oldum iki gündür olmuyor.

Laruxyoutube
    Mortal Kombat 1 - Kombo Trial: Takeda III legimate tutorial with no issues whatsoever
    https://www.youtube.com/watch?si=mMmHwEUi4SJkD1qW&v=P87f8-uu7Qs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Ağustos 2024; 12:55:28 >

• nier kullanıcısına yanıt
    Basit bu, aksam eve gec gelirim ben ama yapabilirim

Yetki vermek nedir hesabını vereceksen hiç öyle işlere girme.

Rakibi köşeye götürüp dener misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Ağustos 2024; 14:1:41 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Yok hocam ne hesap vermesi, sohbette paylaşımlı ekranda yetki veriyorsun. Stream olarak bağlanıp oynuyorsun. Psn de yazarsın dm ye eklerim, arkadaş olmadan olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.