< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (113. sayfa)
-
-
Vururken üçgene basılı tut, basıp çekme. Tüm brutalitylerin nasıl yapıldıklarının açıklaması yazıyor yanlarında. Advanced view gibi bişi yazması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basili tutman lazim ucgen tusuna, her brutalitynin istedigi belli seyler vardir menude brutality ekraninda ne istedigi yazar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim cevap için, bakacağım👍
Rain ile geri x yaptıktan sonra aşağı aşağı yukarı hareketi olan rain god speacialini bağlayabilen ve bana anlatabilecek olana şükranlarımı sunacağım 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SonicFoxyoutubeSonicFox - Check Out My 100 Hit Combo!【Mortal Kombat 1】https://www.youtube.com/watch?si=tIACq90EKxTMqwsD&v=F0uRPjmVfFw&feature=youtu.be
Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın oyunda çok yeniyim. Rakip yakınken sürekli bir tuşa ard arda basıp vurduğunda hiçbir şekilde kurtulamıyorum ne yön tuşlarıyla geri, yukarı ne guard alma ile. Bunun bi çaresi var mı?
-
Karşı taraf combo yapıyor o anda, onu kesebilmenin tek yolu alt tarafta duran üç bar var, onların hepsi dolduğu zaman koruma tuşuna basılı ileri yapman gerekiyor, combonun geleceğini hissedersen, cameo karakterini kullanarak da kurtulmanın yolları var, biraz video izleyerek fikir sahibi olabilirsin.
Hayır combodan bahsetmiyorum.Rakip spamleme şeklinde sürekli aynı tuşa basıp bana vurduğunda kaçıp kurtulamıyorum. Saldırı gelmeden önce değil saldırının içindeki durumdan bahsediyorum. Sürekli kare tuşuyla bana vurduğunu düşünün ne geri gidebiliyorum ne yukarı zıplayabiliyorum ne rt ile koruma yapabiliyorum. Yani saldırıları o anda kesemiyorum.
Karakterin özel hareketini r2 ile yapmayı dene, genellikle işe yarıyor, mesela sub-zero ile kayma hareketini r2 ile yapınca rakibin hareketini kesebiliyor.
-
Geldi mi bosslar?
Bi giriyim dedim gelmis harcadim ikisini de
Hadi hayırlı olsun Müsait olursan benim için de iki boss keser misin outfit alabilmek için.
Kesersin bi zorluklari yok oyle hele quan chi citir cerez olmus dene baya kolay, gecemezsen hallederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ağustos 2024; 18:51:13 >
Süresi ne zamana kadar?
3 gun
Süper gece denerim o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 8 Ağustos 2024; 18:52:10 >
Havik’e karşı Quanchi epey etkiliydi. Quanchi’de ise Kitana bir tık avantajlı gibi. God wave talismanı da etkili bu savaşlarda.
Behind the Scenes - Mortal Kombat 3 MK3 Making Of
Silvão Old GameryoutubeMaking Of do Mortal Kombat 3! #makingof #mortalkombat #mk1 #mk11 #mk #mk3 #mortalkombat1 #gameplay #makingof #behindthescenes #johntobias #edboon #interview #completehttps://www.youtube.com/watch?v=RY7HoZcwoP0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X