Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.383
Cevap
48
Favori
74.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam öyle bir şey vardı hatırladım, bugün geç gelirim ama online olursan hallederiz.

Psn: Burak__PS benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Ağustos 2024; 14:27:15 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

tamamdır ekleyeceğim. Psn de yazarsın bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

Tam olarak nerede bu trial 3 hangi bölgede, ben de bir bakayım yaptım sanki böyle bir şey.

Sun do festival bölgesinde hocam.

Kosede denedim oldu, diger turlu degmiyor, acik olursan yapariz aksam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tamamdır psnden yazarsın bana

• Mortal Kombat™ 1: Khaos Reigns Genişlemesi

Psn türkiye: 1750 tl

Psn brezilya: 1510 tl

psn us: 1615 tl

psn bae: 1632 tl

psn hindistan: 1300 tl. Hindistan dısında cok büyük fiyat farkları yok, pre order ödüllerini de düşünüsek kendi hesabıma almak en mantıklısı. Tabi çıkışa kadar bekleyeceğim.

TR al gec riske girmeye degmez.

Bu arada 2 gun double xp veriyor, hourly tower 3 kat 750xp kameo level veriyor 2 gun icinse 1500xp, 2 gun, sabah aksam kameo trophysini kasmam lazim

• Bence de Tr al, üç kuruş için riske atma. Hem de oyunların Türkiye satış rakamları yüksek gözüksün, Türkiye satış rakamları yüksek olunca ileride ona uygun içerik ve dil desteği gelme ihtimali artıyor. Bir döner parası kâra geçeceğim diye Türkiye satışlarını düşürmeyin bence, hem de farklı hesaplar arasında geçiş yapmakla uğraşmayın...

Benim kameolar tamam, normal karakter kasmam lazım kristal için. Onun İçin en uygun sanırım seasonal tower değil mi?

Galiba o ben onda kameo kasiyorum su an deli gibi 2xp var 8000xp veriyor kameo, normal karaktere dikkat etmedim.

• Seasonal towerda megan fox canıma okuyor. 400 kristal lazım sub zero skini için. 2x xp event da var ama başka kasilabilecek bir yer var mı

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Karakterin 30 level mi, ben 47 levele kadar geldim seasonal towerda, 5 kameo karakteri fulleyip oyunu platinleyecegim.

Hourly toweri dene 7 olan da iyi veriyor 5000xp sanirim.

• Tuomir kullanıcısına yanıt

O şırıngalardan aldıkça güçleniyor karakter, bağışıklık geliyor her şeye. ben kastırılmış karakteri 31 level yapınca diğer karaktere geçtim ama elime veriyorlar şimdi. Benim de 1000 kristal yapmam lazım deadly aliance megan fox karakteri için. 500 var suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 4 Ağustos 2024; 1:1:1 >
  • God wave talismanı ile hourly 3 katlı kulede tek seferde 1,5 dakika gibi bir süre tutuyor. 1500 xp veriyor bitirince. 20 lv için ise 105k xp gerekiyor. Kabaca bir karakter için 70 defa bitirmek lazım bu kuleyi. Bu da yaklaşık 105 dakika etmekte. Keşke outrolar atlayabilseydi.

• Adam gibi bi rain oyuncusu varsa bir şey soracağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mortal Kombat 1 - All DLC Fatalities and Fatal Blows

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    Here's every Mortal Kombat 1 DLC fatality! With the Kombat Pack, Mortal Kombat 1 introduced several new characters and kameos to fill out the roster. And new characters means new fatalities. Here's how to perform all MK1 DLC fatalities that have been added to MK1 since launch, as well as the three Mortal Kombat 1 holiday fatalities. The MK1 Kombat Pack introduced six new fighters (Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander and Takeda) and five new kameo fighters (Tremor, Khameleon, Mavado, Janet Cage, and Ferra). Aside from the Kombat Pack, Netherrealm also added three different holiday finishers for Christmas, Halloween, and Thanksgiving. There's no word on whether more holiday fatalities are to come, but we've included all the ones to be released so far in this video. And while Shang Tsung could technically be called DLC, he was available on launch, and already features in our other fatality compilations, so we didn't include him here. #MortalKombat #MortalKombat1 #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=-g4C_lqHLjU
  • Bu double xp ilac gibi oldu valla oyunun en gicik trophysini aldim, seasonal towerda 52ye gelmisim sömurdum resmen 8000xp veriyor diye

Platin icin tek kupa kaldi onda da titan battlein aktif olmasini beklemem gerekecek bi 30-40 gunu var sanirim

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

• Sub Zero skinine 100 kristal kaldı. Ama reptile skini kaçacak gibi görünüyor. Artık bir dahaki double xp eventı denk gelirse ona kasarım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Detaylar da artınca yenileri daha vahşi gözüküyor. Hoşuma gitti

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.