fatality sahneleri çok dehşet olmuş ben sevdim |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
bu oyun injustice 3 olmuş
-
Dövüş animasyonları kesintili,pek beğenmedim.Hangi grafik motorunu kullancak hala belli değil.Koşma'da olmalı bence.
-
Karakter modelleri bir teke bana mı animasyonumsu geldi? 11 daha gerçekçi duruyordu sanki.
-
animasyonlar daha akıcı ama o akıcı olcak diye başka yerlerden çalmışlar. sanırım bu sefer pas geçip street fightera geçeceğim. acaip hayal kırıklığı yarattı bende.
-
Oyun grafik ve akıcılık olarak şahane duruyor ama bir sürü ama var.. Mekanlar mk atmosferine çok ters olmuş hiç beğenmedim. Johnny Cage ve Raiden'ın tipi ne öyle? Dövüşürken başka bir karakter çağırmak iyi mi saçma mı anca oynadığımız zaman anlaşılır. Mk 11'e göre artısı da var ama eksisi de var gibi duruyor.
-
-
-
Johny Cage japonlara benzemiş.Mk 11'de ise tam Holywood yıldızı gibiydi.Belki Fan dam abimiz kurtarır.
-
Ön sipariş vermeye değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dövüş içi animasyonlardan bahsediyorum hocam. yoksa ara animasyonlar ağır çöp.
-
Oyunlardaki karakterleri özünden koparıp skandal değişimler yapılmaması lazım. Bu sefer de Raiden'ı Çinli yapmışlar.
-
Oyun ici diyorum ben de mk X gibi bir mk gelmeyecek artik belli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karakterler flash tv terk gibi duruyor grafikler guzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
injustice' devam yapmayalım da ikisini mix yapalım demişler sanki
-
ınjustice 2 de beni bilen bilir
-
Karakter yüzleri tartışılır ancak önemli olan oyun. Raider neden öyle falan, adamlar mk1 yapıyor evrenin en başı young karakterler yani. Oynanış mükemmel ötesi, bizde ne zaman açılır pre order acaba, keşke hangi karakterler olacak tamamını gösterselerdi. Skarlet olmayacak sanırım :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X