< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Dedikleriniz de mantıklı katılıyorum ama fatal blowun komple kalkması lazım. Yapınca sıkılıyoruz artık başta keyifli oluyor ama sonradan yeter artık diyoruz. Onun yerine kameo koy fatal blowu kaldır güzel olur böyle. Mk11 de 37 karakter vardı 50-60 karakter olursa çok iyi olur.
-
Motaro gelmeli artık. Motaro bir centaur olduğu için oyuna yedirmeye üşeniyorlar. Sadece Mortal Kombat 3’de vardı ama milletin gönlünde sağlam yer edindi :) Mortal Kombat Annihilation filminde de baya güzel yapmışlardı. İsteseler oyuna yedirebilirler. Mekaniklerini nasıl yapacağım diye çekiniyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hala karakter modellerinde kaldım. Acaba video kalitesinden mi diye düşünürken tekrar izledim. Ve yeni bir şey fark ettim. Bazı karakterlerin modellemeleri birbirine çok benziyor.
Sub-Zero ve Scorpion
MK 11'deki maskesiz halleri. Maskeli olduklarını bile düşünsek kaş, göz modellemeleri çok farklı.
Belki de ben çok daha farklı bekliyordum karakterleri, bilemiyorum ama hiç özenilmemiş gibi duruyorlar.
-
Ben memnun kalmadım bu oyundan maalesef. Beklediğim gibi olmadı. Mobil oyunumsu duruyor.
Mk11’den farklı gelmedi hatta tıpatıp aynısı gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda Ed boon sub zero ve scorpion öz kardeş dedi yani ikisi aynı anneden cikmaquote:
Orijinalden alıntı: DoomBen hala karakter modellerinde kaldım. Acaba video kalitesinden mi diye düşünürken tekrar izledim. Ve yeni bir şey fark ettim. Bazı karakterlerin modellemeleri birbirine çok benziyor.
Sub-Zero ve Scorpion
MK 11'deki maskesiz halleri. Maskeli olduklarını bile düşünsek kaş, göz modellemeleri çok farklı.
Belki de ben çok daha farklı bekliyordum karakterleri, bilemiyorum ama hiç özenilmemiş gibi duruyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben onu duymamıştım. İyi yapmışlar ama yedim ben benzerliği mesela.
Ama yine de karakterlerin yüzleri değişik duruyor hocam, ben ısınamadım.
-
Koyun şu oyuna Akuma, Garuda, Dhalsim, Iori Yagami, Skullomania gibi birkaç konuk karakter. Sonra da getir reptile, smoke, ermac, bo rai cho, takeda, havik gibi legacy karakterleri, alın size efsane bir oyun... Ama asla yapmazlar.
Mortal Kombat serisinde en sevmediğim olay her yeni oyunda eski oyunlardan bir sürü karakteri dışarıda bırakması, Armageddon ve Trilogy dışında hep yarım yamalak kadrolarla çıktılar, her oyunda muhakkak birçok karakteri kadro dışı bıraktılar. Bakalım MK1 de kadro dışı kalan karakterler kim Rain, Fujin, Sindel, Tremor, Kotal Kahn... birçok karakterin kadro dışı kalacağına eminim
Sub ile scorun kardeş olması ve ufak detaylar hariç çizim benzerliği güzel olmuş. Trailer ile arasında dağlar var. Mk2ye kaldı sanırım hayaller.
Stageler güzel. Onun dışında oynamak lazım ama sfnin yaptığı atılımı yapamadı bence ilk izlenim olarak. Kameo mantığı çeşitlilik için iyi ama oynanış olarak her şey birbirine girmiş oyuncuların hoşuna gidecektir kesin artık öyle seviliyor. Stagelerde o kadar güzel ki sağa sola duvar kırıp atmak eklenmeli veya arkaya veya öne doğru. Sub zeronun dövüştüğü yer mesela alt kata düşsek ne güzel olur. Ayrıca yere kanların dökülmesi de güzel olmuş. Bence o fan yapımı videolardaki gibi karanlık havada olsa daha iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tabiki beğenmek veya beğenmemek ayrı kişisel birşey, ama şöyle hesaplayalım istersen Ed boon Twitter altında yorumlar olumlu veya olumsuz çokça var ,yani eylüle kadar zaman var illaki ayar cekeceklerdir ne oyunlar gördük dimi çıkmadan yayınlanan leş ama çıktıktan sonra.mus dediğimiz,ha yinede oynayacağız oyunu bakarsın müthiş keyif alicagiz bakarsın hiç begenmeyecegiz, ben şunu derim yenilikçilik her zaman iyidir,ha yenilikçilik ayağına bir öncekini ararmakta olur bunu es geçmeyelim,amaç belli iki online at iki single takıl çık 😎dövüş oyunu sonuçta ,evet MK dan çok üst düzey şeyler beklenir 4 veya 5 senede gelen oyun ama ne yapalım böyle çıkardı firma, ben beğendim vallaha ilk mobil sandım 240p de izlerken yayını dün akşam youtubedan😂🫣 ama fragmanı defalarca izledim 4k da ve dedimki gelsin bir an önce , birde bu oyunda kombolari herkes kolayca yapsın diye yapıldı birazda, mk11 deki gibi aşırı rekabetçi mücadele ve zorlu kombo olayı yok gözükmüyor 😁✋mesela benim mk11 de 7654 galibiyet 1456 yenilgim.var gayet sağlam injustice benden sorulur biraz havam olsun hihihihi 😁😁😁🤣🤣🤣🤣quote:
Orijinalden alıntı: DoomBen onu duymamıştım. İyi yapmışlar ama yedim ben benzerliği mesela.
Ama yine de karakterlerin yüzleri değişik duruyor hocam, ben ısınamadım.
-
Hocam yayınlanan ilk fragman CGI sinematik o tarz grafikLer çıkması için ps7 çıkması lazım fragman ile arasında tabiki fark.olacakquote:
Orijinalden alıntı: KristalTürk
Sub ile scorun kardeş olması ve ufak detaylar hariç çizim benzerliği güzel olmuş. Trailer ile arasında dağlar var. Mk2ye kaldı sanırım hayaller.
Stageler güzel. Onun dışında oynamak lazım ama sfnin yaptığı atılımı yapamadı bence ilk izlenim olarak. Kameo mantığı çeşitlilik için iyi ama oynanış olarak her şey birbirine girmiş oyuncuların hoşuna gidecektir kesin artık öyle seviliyor. Stagelerde o kadar güzel ki sağa sola duvar kırıp atmak eklenmeli veya arkaya veya öne doğru. Sub zeronun dövüştüğü yer mesela alt kata düşsek ne güzel olur. Ayrıca yere kanların dökülmesi de güzel olmuş. Bence o fan yapımı videolardaki gibi karanlık havada olsa daha iyi olurdu.
-
Gameplay videodan gördüğüm kadarıyla grafik olarak MK11'e göre çok bir ilerleme yok. Hatta yüz modellemeleri çizgi film gibi, Fortnite karakterleri gibi duruyor, MK evrenine yakışmamış bence bu tarz. Kameo olayını beğenmedim. Onun yerine MK9'daki gibi 2ye 2 Tag Team yapsalarmış keşke. Umarım oynamaya başlayınca fikirlerim değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 10 Haziran 2023; 0:30:37 > -
Fortnite yorumuna katılıyorum. Çoğu oyun bunu yapmaya başladı. Karakterleri animasyon, çizgi film gibi modellemeye başladılar. Bunun ilk öncülerinden biri de Gears of War serisiydi. Şişme kaslı kaslı oyuncak bebek gibi karakter tasarımlarıyla geldiler.
Warner PlayyoutubeLive de Gameplay de Mortal Kombat 1https://www.youtube.com/live/LfVxcHgtjaQ?feature=share9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
grafikler fena
GameSpotyoutubeGameSpot played Mortal Kombat 1 against the highest-level computer to get a glimpse at high-level gameplay. Here's a sneak peek. Check out Kitana vs Kenshi, Sub-Zero vs Liu Kang, Liu Kang vs Kitana, and Kenshi vs Sub-Zero. Mortal Kombat 1 releases September 19, 2023 to PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, and Windows. #mortalkombat1 #mk #gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=VgNZAb6AxrI -
Grafikler çok iyi. Cam gibi tertemiz yeni nesil olmuş. Oynarken gözler bayram edecek. Sonya ile Kitana'yı da çok beğendim.
-
oyun herkes oynasın diye denge gelmiş sesler çok iyi grafikler cıvıl cıvıl
-
10-15 fps de mi oynadılar bunu ? Videonun basından sonuna kadar kastı oyun, sürekli de drop var. Gözlerim karardı, bu şekilde hiç bir oyun oynanmaz.
Mortal Kombat 1 4K X-Rays and Fatalities So Far | Summer Game Fest 2023
GameSpotyoutubeMortal Kombat 1 features jaw dropping new fatalities, and GameSpot is here to show you them in all of their glorious detail. From Kitana stabbing through Kenshi's skull, to Sub-Zero and Kano teaming up to brutalize Liu Kang, here is what we've seen so far of Mortal Kombat 1's fatalities, brutalities, and X-Rays. Mortal Kombat 1 releases September 19, 2023 to PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, and Windows. 0:00 Intro 0:33 Sub Zero and Jax X-Ray 0:47 Kitana and Kano X-Ray 1:05 Liu Kang and Kano X-Ray 1:20 Kenshi and Jax X-Ray 1:52 Kenshi and Sonya X-Ray 2:07 Kitana and Jax X-Ray 2:25 Kenshi and Kano X-Ray 2:42 Kenshi Brutality 2:54 Sub-Zero and Jax Fatality 3:10 Kenshi Fatality 3:35 Kitana Fatalityhttps://www.youtube.com/watch?v=u5CXUxyDCmsMortal Kombat 1 - All Character Intros We Have Seen So Far | Summer Game Fest 2023
GameSpotyoutubeMortal Kombat 1 features a new dynamic loading screen, where the characters will load into the game from the versus menu. #mortalkombat1 #mk1 #mortalkombat Here are multiple examples of characters like Liu Kang, Kitana, Sub-Zero, and Kenshi facing off, with unique dialogue loading into the battle. Mortal Kombat 1 releases September 19, 2023 to PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, and Windows. #mortalkombat #mk #gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=YLZFxKxTO4Y
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X