PSN TR'de göremedim önsiparişi çıkmadı daha? |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Henüz çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet baktım da US'de çıkmış sadece. Premium paket için DLC karakterlere erken erişim demiş. Bu yeni karakterler çıkınca ekstradan para ödeyeceğiz mi yoksa bu pakete dahil olacak mı?
-
ön sipariş açılsında verelim siparişi
-
Dolar hergün arttığı için adamlar işi uyandılar. Çıkışa yakın açacaklar siparişi güncel kurdan mis.
1 saatlik oynanış videosu. Kameo fighter olayı ağır tırt geldi bana.
Jak N Blakyoutube#mortalkombat Mortal Kombat 1 is an upcoming fighting game developed by NetherRealm Studios and published by Warner Bros. Games. It will be the twelfth main installment in the Mortal Kombat series and a sequel to Mortal Kombat 11 (2019). Mortal Kombat 1 will be the series' second soft reboot, following Mortal Kombat (2011). The game is set to be released for Windows, PlayStation 5, Xbox Series X/S, and Nintendo Switch on September 19, 2023.https://www.youtube.com/watch?v=UzaxddbyXck -
Trailerdeki fatality. Aslında fatality olayı tamamen brutality gibi olmalı yani adama vuruyorsun sonra kalkıyor bekliyor akıcılık olarak güzel değil. Brutality gibi doğal gerçekleşmeli ama fatality olmalı. Onun haricinde trailer ile kıyasla çok kötü. Mobil versiyon gibi. Pazarlama açısından trailer abartmışlar iyi reklam oldu ama oyunun bu kadar kötü gözükmesini de sağladı gözümde.
Hele o kanlar ne öyle ya parçacıklarla uğraşmamak için kötü bir kan efekti koymuşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu kameo olmadan dövüş seçeneği yok galiba eğer öyleyse x-ray den sonra başka radikal karar. Şahsen ben kameosuz seçenek de olmasını isterdim.
-
Kameo tadında iyi ya, rakip sürekli kameo kullanacaksa dövüş zevki yerle bir olacak. Adamın hamlesini bekliyorum pat kameo karakteri araya maydanoz gibi giriyor kafa karıştırıyor, cidden hiç beğenmedim. Oyun zevkini çok baltalıyor.
-
Şu sıkıntı bence komboya bagladikya pat kameo geliyor o kötü olucsk işte ama illa vardır birşeyler bakacazquote:
Orijinalden alıntı: nierKameo tadında iyi ya, rakip sürekli kameo kullanacaksa dövüş zevki yerle bir olacak. Adamın hamlesini bekliyorum pat kameo karakteri araya maydanoz gibi giriyor kafa karıştırıyor, cidden hiç beğenmedim. Oyun zevkini çok baltalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Mortal Kombat alınır oynanır işte... dehşet-ül vahşet babalar
-
Umarım stage sayısı hayli fazla olur, ed boon dövüş oyunlarında stage sayısı nedense hep az oluyor. Diğer bir beklentim ise mümkün olduğunca dışarıda az karakter bırakmaları. Mortal Kombatta net en sevmediğim olay muhakkak her oyunda birçok karakteri kadro dışı bırakmaları oluyor. Noob varsa genellikle kenshini, kenshi varsa noob u kadroya almıyorlar mesela (tremor-geras, sheeva-goro, stryker-erron black vb gibi)... MKXL den MK11 e geçerken reptile, ermac, tremor, takeda, kenshi, bo rai cho, shinnok, tanya, quan chi, sektor, cyrax, ferra torr gibi birçok karakter kadro dışı bırakıldı. Aynı şekilde mk9 dan da smoke vb karakterler kadro dışı bırakıldı. Tamam kimse havik, reiko, mokap, motaro, onaga filan beklemiyor bari güncel karakterleri koruyun, her oyunda hangi karakter dışarıda kalacak diye düşünmeyelim...
Uzun lafın kısası Mortal Kombat Armageddon veya Mortal Kombat Trilogy tarzı geniş kadrolu bir mk oyununu özlemle bekliyorum. Takeda ile oynamak istediğimde mkx, smoke ile oynamak istediğimde mk9, cetrion ile oynamak istediğimde mk11 açmak zorunda kalmayaym, koy işte tüm güzel karakterleri bir oyuna, zaten bahsettiğim karakterler kullanım verileri de yüksek karakterler, gidip moloch u ekleyin demiyorum. Mk9+mkxl+mk11 bir oyun olsa var ya tadından yenmez. Şimdiden diyorum noob saibot, fujin, sheeva, kollektor, cetrion, geras, frost bekleyenler boşuna beklemesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 13 Haziran 2023; 22:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Doğruluk payı nedir bilmem
-
Motaro dedim, Motaro geldi İnşallah doğrudur diyeceğim ama üstten en sağdaki ve sağ alttan üçüncü avatarlar çok uyduruk ve sahte gözüküyor. Fake olmasın lütfen :)
-
Bana çok gerçekçi gelmedi hocam. Mesela kameo dövüşçülerinde kung lao'nun şapkasının diğer karakterlere doğru taşması bana gerçekçi gelmedi. Ama motaro'nun gelmesi çok güzel olur. Hatta kameo olarak değil de direk oynanabilen bir karakter olarak koymaları efsane olur :) Ben mk11 de fujin ile çok oynardım fujin de olur inşallah
-
Görsellerin çoğu mk11 ve 9 dan alınma gibi geliyor, tıpatıp oradaki karakterle aynı yüzler. Ayrıca Sonya sadece kameo olursa büyük saçmalık olur, main karakterlerde yok. Arkadaş güzel shoplamış ama hakkını vermek lazım 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Haziran 2023; 10:47:55 >
Alttaki resme yeni baktım. Sol altta Kai var ve direkt Mortal Kombat 4'deki hali. Aşırı fake olmuş. Tabii doğru olsaydı sevinirdim :) Mortal Kombat 4'dekilerin gelmesini çok istiyorum.
-
Reiko, Kai, Ermac, Nightwolf aklıma gelen görmek istediğim karaketerlerden. Ermac sanırsam gelecek diğerleri gelmez gibi.
-
Nightwolf gelecekmisquote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88Reiko, Kai, Ermac, Nightwolf aklıma gelen görmek istediğim karaketerlerden. Ermac sanırsam gelecek diğerleri gelmez gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En çok merak edilen soru hangi grafik motoru kullandığıydı;Unreal 4 kullanıyormuş.Renk,ışıklandırma ve yansımalarda bir U3'e göre mutlak üstünlüğü var.Son 7 dakikalık İgn videosu benim de hoşuma gitti.Keşke kızıl cadı Skarlet ve MK4'ün en akılda kalan dövüşçüsü Reiko da olsa.
twistedvoxelMortal Kombat 1 Runs On Unreal Engine 4, Kameos Are Not Playablehttps://twistedvoxel.com/mortal-kombat-1-unreal-engine-4-kameos-not-playable/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X