Mk 11'e özel dövüşçülerden ilk Geras geldi.MkX için ise Takeda var.Şimdilik ekip çok güzel gidiyor.Tebrik etmek lazım. |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Kung lao sanırım oquote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88Reiko ve Kai istiyordum Reiko kesin gibi son fragmanda arkada bir eleman gözüküyor Liu Kang'in tayfada o da Kai miş sanırsam. İyice sabırsızlandım oyun için. Bu arada Liu Kang için özel çalışılmış galiba hareketleri çok klas duruyor. Oynanması zevkli olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilen vardır belki yine de söyleyeyim dedim. Bu oyunda ana karakter olan Scorpion aslında küçük kardeş sub zero kuai liang. Asıl scorpion olan Hanzo Hasashi’nin akıbeti ise belli değil. Söylentiler Takeda’nın Hanzo olacağı yönünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 31 Temmuz 2023; 13:56:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka videolar yayınlanacak mı bilmiyorum; Sonya videosu kesin gelecektir.
-
-
Bu hangi videodan?
Kombat pack
Duyumlara göre standart paket 1600 TL preminyum 1999 TL olacakmış yuh be
Bu duyum gerçek olur.Maalasef gelinen nokta bu artık.
Euroyu 30’dan hesaplasak bile 60 euro yapmıyor, şaşırtıcı değil bu fiyatlar.
Eskiden 400 veya 600 TL bu ne fiyat oynanmaz alınmaz diyorduk, şimdi 600tl olsa 2 kişiye ben ismarlardim şerefe ..quote:
Orijinalden alıntı: Dark SagaBu duyum gerçek olur.Maalasef gelinen nokta bu artık.
Karakterleri birbirine mi sokmuşlar , mk 9 çok hoşuma gidiyordu. Ne ps2 oyunundaki yan karakteri sevdim nede 9'dan sonra çıkan oyunlardaki yan karakterleri. Acaba vakti zamanında Ed Boon şutlanıp, John Tobias mı sırtlasaydı hepsini warner bross'a ilişmeden :(
-
Yarın mk11 son Evo parti var turnuva fragman gösterilecek gelişmelerden haberdar olacağız dostlar bu arada yine on sipariş yok
-
evoda mk duyuru yapmaz genellikle, Tekkenden bir trailer gelir kesin, mk haftaya kombat cast ta duyuru yapar
Yeni teaser bekleniyor bugünquote:
Orijinalden alıntı: x_abnerevoda mk duyuru yapmaz genellikle, Tekkenden bir trailer gelir kesin, mk haftaya kombat cast ta duyuru yapar
Steam yine 595den aldırıyor mk1i biz hala fiyat göremedik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerde aldırıyor steamde ben göremedim.
-
store.steampowered.comPre-purchase Mortal Kombat 1 on Steamhttps://store.steampowered.com/sub/878701?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X