< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Hocam Allahtan başka bir şey isteseniz olacakmış 😅 şu an açıldı ön sipariş 600 tl den tekrar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aratinca cikmiyor mortal kombat 1 yazinca, anlamadim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Linkten alın hocam forumda ve twitterda o şekilde alan arkadaşlar paylaşmıştı bende oradan görüp attım. Steam kullanmıyorum bilemem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah içimi biliyor kardeşim be ,yakinda konsolda iyi bir fiyat bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: SirRevengeHocam Allahtan başka bir şey isteseniz olacakmış 😅 şu an açıldı ön sipariş 600 tl den tekrar
PS5’e açılmamış hâlâ :D
Sagolasin hocam ama ben konsolcuyum ps5 ya da xboxa alacagim acilirsa tabi :(
HellaLarryyoutubeMortal Kombat 1 Frost fatalityhttps://www.youtube.com/watch?v=YTbU47Ktohc&feature=youtu.be
Eyyy Warner Bros; senin derdin ne? Aç şu oyunu artık ön siparişe.
Frost fatality diye başlık girince Frost kameo dısında da ana karakterlerden birisi olacak diye sevindim, sonra Li Mei wins yazısını görünce yıkıldım maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 4 Ağustos 2023; 23:23:48 >
Dostum kameoda fatalty yapıyor ,ama sanırım lin kuei ekibi hepsi ile oynanacakquote:
Orijinalden alıntı: nierFrost fatality diye başlık girince Frost kameo dısında da ana karakterlerden birisi olacak diye sevindim, sonra Li Mei wins yazısını görünce yıkıldım maalesef.
Dostum frost maalesef kameo senin için üzüldüm bequote:
Orijinalden alıntı: nierFrost fatality diye başlık girince Frost kameo dısında da ana karakterlerden birisi olacak diye sevindim, sonra Li Mei wins yazısını görünce yıkıldım maalesef.
Evet tekrar izleyince fark ettim maalesef, 11 de main karakterlerimden birisi idi Skarlet ile beraber. Skarlet zaten olmayacağı kesinleşti de, Frost olaydı çok iyiydi. Ana karakter olmayıp sadece Kameo olarak sunulmaları daha fazla sinirimi alt üst ediyor, ya tam koy oyuna ya da hiç koyma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 4 Ağustos 2023; 23:25:54 >
-
Aynen öyle ama sende biliyorsun önümüze ne koyacaklarsa eyw diyecegiz napalim babaquote:
Orijinalden alıntı: nierEvet tekrar izleyince fark ettim maalesef, 11 de main karakterlerimden birisi idi Skarlet ile beraber. Skarlet zaten olmayacağı kesinleşti de, Frost olaydı çok iyiydi. Ana karakter olmayıp sadece Kameo olarak sunulmaları daha fazla sinirimi alt üst ediyor, ya tam koy oyuna ya da hiç koyma.
-
Mk1 e geldi sonunda koruma ile hızlı dash
Tyler TeagueyoutubeMortal Kombat 9 Block Dash Cancel and Normal Dashinghttps://www.youtube.com/watch?v=x5Kpa7qpek4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Johnny Cage fatality efsane olmuş 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neden cyrax konmuyor anlamıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala ön sipariş açılmamış. Steam ve ps sürekli kur güncellemeleri yapıyor bir tek Xbox store kaldı . Sanırım Xbox tarafı da kur güncellemesi yaptıktan sonra bizim ülkemizde de açılacak .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X