Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.383
Cevap
48
Favori
74.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firavun-Faresi

Ağustosta beta var yanılmıyorsam. Ağustosa girecez hala kapalı ön sipariş. Umudumu kestim artık oyun zamanından hemen önce açacaklar gibime geliyor Eylülden önce açmayacaklar gibi.

Zaten bunalmisiz hayattan iki oyun oyniyalim stres atalim diyoruz oda olmuyor ne biçim zamana denk geldik ben bilmem ,eskiden tad tuz vardı şimdi oda bitti hevesimde bitti artık, beklemiyorum artık güncel haberler olunca paylaşırım, bu arada uzaklaştırma almışsın cezan bitince gel buraya dostum sohbet ederiz✋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke ön sipariş verseydik

• Steam’den Deluxe versiyonunu ön sipariş vermiştim. PlayStation’a önümüzdeki günlerde ön sipariş açılırsa Steam’i iptal edip PS5’e alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Steam’den Deluxe versiyonunu ön sipariş vermiştim. PlayStation’a önümüzdeki günlerde ön sipariş açılırsa Steam’i iptal edip PS5’e alacağım.
    Yanlış anlama kardesim ama bu oyun konsolda oynanır çok daha rahatsın

• Li mei yi pek begenmedim, tanya ve baraka iyi duruyor. Takedanın dönmesine sevindim. Umarım Fujin, Bo Rai Cho, Noob, Reptile gibi karakterler de eklenir. Tüm karakterler gelmeden ben bı dövüş oyununu sevemiyorum, en azından kült karakterlerinden hiç dışarıda bırakmasın. Mortal Kombat 11 le kıyaslayınca temel kadroda çok eksik var şu an (Dvorah, Kotal Kahn, Geras, Sindel, Jax, Kabal, Nightwolf)

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Dövüş oyunlarını konsolda oynamayı seviyorum. O zaman PS5’e ön siparişe açılmadığı için aldım PC’ye. PS5’e ön sipariş açılır açılmaz steam sürümünü iade edeceğim.

• mortalkombatgamessupport.wbgames.com
    Submit a request – Mortal Kombat Games
    https://mortalkombatgamessupport.wbgames.com/hc/en-us/requests/new

Arkadaşlar burdan purchase sorunlarını seçin ve preorderın kaldırrıldığını yazın,7-8 tane ben gönderdim.Preorder açılsın,keşke ilk fiyattan açılsa bari.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Kardeşlik sistemi dlc lerde işlemediğinden pc de oynuyacağım daha hesaplı oluyor.dualsense de bağlanıyor.Tv ye de bağlı.Özel mesaj attım hatayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 29 Temmuz 2023; 16:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Kardeşlik sistemi dlc lerde işlemediğinden pc de oynuyacağım daha hesaplı oluyor.dualsense de bağlanıyor.Tv ye de bağlı.Özel mesaj attım hatayla.
    Hahhaaoc yazmışsın PC yazacagina anladın sen dostum

• Birazdan yeni fragman var nerdesiniz 😁

• Mortal Kombatyoutube
    Mortal Kombat 1 - Official Keepers of Time Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=72okJYRJWDI&feature=youtu.be

• Geras trailerı gelmiş

• Açın şu ön siparişi artık ya, ne kazanacaksınız ki zaten Türkiye’den

• Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]
  • Reiko ve Kai istiyordum Reiko kesin gibi son fragmanda arkada bir eleman gözüküyor Liu Kang'in tayfada o da Kai miş sanırsam. İyice sabırsızlandım oyun için. Bu arada Liu Kang için özel çalışılmış galiba hareketleri çok klas duruyor. Oynanması zevkli olacak.

• Bu Geras için özel fragman yapmışlar, kim seviyor şu karakteri. Aşırı gereksiz karakter onca olması gereken karakter ortada yokken, resmen torpilli karakter.

• Doom kullanıcısına yanıt

Oyunlara zam gelmeye başladı. Bu da 1.500 TL’den satışa çıkarsa şaşırmam.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Ben premium almayı düşünüyorum ama o da 2.000'den başlar sanırım.

• Sonya kameo dışında hiç göstermediler çok tuhaf, Frost sadece kameo olacak olması üzdü.

• nier kullanıcısına yanıt

Tremor yerine bu arkadaşı getirdiler gibi. Hem hikaye açısından hem de görünüş açısından farklı bir abi. Pek kullanmasam da oyunda olması lazım böyle karakterlerin.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.