< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Keşke ön sipariş verseydik
-
Steam’den Deluxe versiyonunu ön sipariş vermiştim. PlayStation’a önümüzdeki günlerde ön sipariş açılırsa Steam’i iptal edip PS5’e alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anlama kardesim ama bu oyun konsolda oynanır çok daha rahatsınquote:
Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen
Steam’den Deluxe versiyonunu ön sipariş vermiştim. PlayStation’a önümüzdeki günlerde ön sipariş açılırsa Steam’i iptal edip PS5’e alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Li mei yi pek begenmedim, tanya ve baraka iyi duruyor. Takedanın dönmesine sevindim. Umarım Fujin, Bo Rai Cho, Noob, Reptile gibi karakterler de eklenir. Tüm karakterler gelmeden ben bı dövüş oyununu sevemiyorum, en azından kült karakterlerinden hiç dışarıda bırakmasın. Mortal Kombat 11 le kıyaslayınca temel kadroda çok eksik var şu an (Dvorah, Kotal Kahn, Geras, Sindel, Jax, Kabal, Nightwolf)
Dövüş oyunlarını konsolda oynamayı seviyorum. O zaman PS5’e ön siparişe açılmadığı için aldım PC’ye. PS5’e ön sipariş açılır açılmaz steam sürümünü iade edeceğim.
mortalkombatgamessupport.wbgames.comSubmit a request – Mortal Kombat Gameshttps://mortalkombatgamessupport.wbgames.com/hc/en-us/requests/new
Arkadaşlar burdan purchase sorunlarını seçin ve preorderın kaldırrıldığını yazın,7-8 tane ben gönderdim.Preorder açılsın,keşke ilk fiyattan açılsa bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşlik sistemi dlc lerde işlemediğinden pc de oynuyacağım daha hesaplı oluyor.dualsense de bağlanıyor.Tv ye de bağlı.Özel mesaj attım hatayla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 29 Temmuz 2023; 16:48:49 >
Hahhaaoc yazmışsın PC yazacagina anladın sen dostumquote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Kardeşlik sistemi dlc lerde işlemediğinden pc de oynuyacağım daha hesaplı oluyor.dualsense de bağlanıyor.Tv ye de bağlı.Özel mesaj attım hatayla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Birazdan yeni fragman var nerdesiniz 😁
Mortal KombatyoutubeMortal Kombat 1 - Official Keepers of Time Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=72okJYRJWDI&feature=youtu.be
Geras trailerı gelmiş
Açın şu ön siparişi artık ya, ne kazanacaksınız ki zaten Türkiye’den
-
Reiko ve Kai istiyordum Reiko kesin gibi son fragmanda arkada bir eleman gözüküyor Liu Kang'in tayfada o da Kai miş sanırsam. İyice sabırsızlandım oyun için. Bu arada Liu Kang için özel çalışılmış galiba hareketleri çok klas duruyor. Oynanması zevkli olacak.
-
Bu Geras için özel fragman yapmışlar, kim seviyor şu karakteri. Aşırı gereksiz karakter onca olması gereken karakter ortada yokken, resmen torpilli karakter.
-
Oyunlara zam gelmeye başladı. Bu da 1.500 TL’den satışa çıkarsa şaşırmam.
Ben premium almayı düşünüyorum ama o da 2.000'den başlar sanırım.
-
Sonya kameo dışında hiç göstermediler çok tuhaf, Frost sadece kameo olacak olması üzdü.
-
Tremor yerine bu arkadaşı getirdiler gibi. Hem hikaye açısından hem de görünüş açısından farklı bir abi. Pek kullanmasam da oyunda olması lazım böyle karakterlerin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X