< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Chosen One’ın Raiden olması canımı sıktı. Halbuki 11.oyunun sonunda Kung Lao seçilmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lakin baraka kombosu arsa çıkmış fragmanda tam kasap olmuş 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Homelander çok matahmış gibi gidip teaser'da ortaya koymuşlar tepeden geliyor bir de yanaklar sarkık sanki 65 yaşında dede..
Omniman varken yaptıklarına bak..
-
Reiko inşallah kameo olmaz 🙏 motaro olabilir sıkıntı yok.
Reiko oynanabilir hocam.
Süper o zaman mk4 main karakterimdi
Hem Reiko hem de Motaro oynanabilir karakterler olacak. Fragmanı yakın zamanda düşecektir
-
Bu zalımlar ne zaman açmayı düşünüyor acaba ön siparişi?
-
Ön Sipariş i son 3-5 gün kala açacaklar herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Goro kameo zati,motaro'da kameo olacakmış goro varken motaro oynanabilir etmezler gibi, reddit yorumlar bu yönde..quote:
Orijinalden alıntı: Firavun-FaresiHem Reiko hem de Motaro oynanabilir karakterler olacak. Fragmanı yakın zamanda düşecektir
Bir açılsa sipariş, ben wb mail attım cevap gelirse paylasicam kök saldık tam mahrumiyet yeri paranla birşey alamiyon ..
thxyuviyoutube[Leaked] Mortal Kombat 1 - Reiko & Motaro Story Mode Scene (SDCC 2023 Footage)https://www.youtube.com/watch?v=MvM2SF_IfF0&feature=youtu.be
-
-
Modcular bu oyundaki kameolardan ikinci bir armageddon rosterı çıkartırlar sanırım.
Hocam heralde Türkiye'de ön sipariş olmayacak. Bazı oyunların Türkiye store'unda ön siparişe açılmadığını, oyun çıktığı zaman satın alma opsiyonu sunulduğuna şahit oldum.quote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88Bu zalımlar ne zaman açmayı düşünüyor acaba ön siparişi?
Ya da çıkış tarihine 1-2 ay kala ön sipariş açılacak. Hogwarts Legacy'de böyle olmuştu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hogwarts 2 ay önce açılmıştı aynen ama bu oyunun çıkmasına 2 aydan az süre kaldı. Dolar dahada yükselmeden açılsa diye bekliyor herkes.
-
Onlar da heralde dolar yükselir diye açmıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Master WillemHogwarts 2 ay önce açılmıştı aynen ama bu oyunun çıkmasına 2 aydan az süre kaldı. Dolar dahada yükselmeden açılsa diye bekliyor herkes.
Bu arada ben oyun 2024'te çıkıyor zannediyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağustosta beta var yanılmıyorsam. Ağustosa girecez hala kapalı ön sipariş. Umudumu kestim artık oyun zamanından hemen önce açacaklar gibime geliyor Eylülden önce açmayacaklar gibi.
-
Smoke'un shake yani counter projectile özel hareketini video'da göremedim.Bu sefer MK4 ve Deception'da yer almış baya kombatant var.Deception'dan Ashrah çok yakında tanıtılacaktır.Dikkatimi çeken oyundaki kombatant'ların çoğunun görünümü uzak doğulu olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 26 Temmuz 2023; 15:58:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X