|
Bildirim
İzlediğim en kötü mk 4/10
|
Zaman kaybi bir film
|
Yok oyunla aynı değilmiş de, yok bekleneni verememiş de, takılmayın bu yorumlara arkadaşlar.
Memnuniyetsiz kitlenin yorumlarına bakacak olursanız, hayatınızda hiç film izleyemezsiniz. Haberde ki gişe rekorunu hak ediyor. Birebir oyun gibi olmasa da, ortada bir emek var, film gayet güzel, dövüş sahneleri çok zevkli, sıkılmadan izledim, hele sub zero ve scorpian' in dövüş sahneleri çok iyiydi, vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Puanım 8/10. |
film gayet güzeldi her film oscarlık süper oyunculuk süper senaryo kurgu çekim efekt en üst noktasında olmasına gerek yok bazı filmler eğlence için izlenir değerli sanat guruları. bu filmde o klasmanda her şeyden biraz var ee nostaljide var sıkılmadan izlenebilecek bir film
|
Vasat bir filim. Oyunculuk zaten rezil seviyede. Tam tv filmi ayarında yapılmış.
|
Yorumlarda filmi gömen arkadaşlar acaba bundan önce izledikleri Mortal Kombat filmleri çok mu güzeldi? Bence en iyisi bu olmuş herkesin beklentisi farklı tabi ama bana kalırsa film gayet iyiydi. Yok Mortal Kombat hikayesi bilen beğenmezmiş nereden biliyorsun kardeşim beğenip begenmeyecegini ben şöyle böyle Mortal Kombat serisine hakim biriyim ve ben beğendim çünkü bugüne kadar yapılan Mortal Kombat filmlerinin arasında en iyisi bu geldi bana. Ha bu arada bana da kısa geldi begenmediniz bir yönü varsa eleştirmekte herkes serbest elbette ama b.k gibi vs gibi yorumlar yaparsanız insanlar soğur o kadar da kötü diyemezsiniz izleyip izlememek insanlara kalmış neden bu kadar belirleyici olmak için özel çaba sarfediyorsun ki? Bu arada geçmiş Mortal Kombat filmleri gibi geçmiş street fighter filmleri de kötüydü bu film ayarında bir street fighter filmi yapsalar ona da güzeldi derim.
|
Şu önceden yayınlanan ilk 7 dakika var ya, işte tüm filmde izlenebilecek bir orası var. Filmin kalanı için bir şey beklemeyin. Cidden çok kötü bir film.
|
|
|
Fragmanı beğenmemiştim yorumlara bakacak olursak fragman kadar filmde kötü |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Nisan 2021; 16:00:19 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Nisan 2021; 16:36:16 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|