Şimdi Ara

Mortal Kombat filmi gişede rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan, aynı isimli oyun serisinden uyarlanan Mortal Kombat filmi geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Söylentiye göre Marvel, Kaptan Amerika 4 dışında Chris Evans'ın bulunduğu ayrı bir film daha yapıyor

Dealine'ın yaptığı habere göre Mortal Kombat, Amerika'daki açılış hafta sonunda yaklaşık 22.5 milyon dolar gelir elde etti. Bu da onu salgın esnasında en çok gelir elde eden yaş kısıtlamalı film konumuna getiriyor. ABD'deki sinemaların şu anda yalnızca %60'ı açık durumda. Geride bıraktığımız hafta sonu, 2020 Mart ayından bu yana sinemaların en çok gelir elde ettiği hafta oldu.

Mortal Kombat'in sinemalar dışında 1 ay boyunca HBO Max'te de bulunacağını hatırlatalım. Bu verilere HBO Max dahil değil. Kısaca Mortal Kombat'in gişe başarısını 22.5 milyon dolardan daha fazla. HBO Max'in bu filmden elde ettiği geliri tahmin etmek elbette zor ancak açıklamaya göre Mortal Kombat aynı zamanda HBO Max'in açılış hafta sonunda en çok izlenen film oldu. 3.8 milyon kullanıcı tarafından izlenerek, 3.6 milyon kişi tarafından izlenen Godzilla vs Kong'u geride bıraktı.

Mortal Kombat filmi her ne kadar gişede başarı yakalasa da eleştirmenler ve izleyiciler tarafından pek sevilen bir film olmadı. Geçtiğimiz haftalarda filmin başarılı olması durumunda 4 filmin daha gelebileceği açıklanmıştı. İlerleyen süreçte belli olacaktır.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/mortal-kombat-movie-beats-expectations-with-uss-biggest-pandemic-box-office-weekend/

• Yok oyunla aynı değilmiş de, yok bekleneni verememiş de, takılmayın bu yorumlara arkadaşlar.
    Memnuniyetsiz kitlenin yorumlarına bakacak olursanız, hayatınızda hiç film izleyemezsiniz. Haberde ki gişe rekorunu hak ediyor.

Birebir oyun gibi olmasa da, ortada bir emek var, film gayet güzel, dövüş sahneleri çok zevkli, sıkılmadan izledim, hele sub zero ve scorpian' in dövüş sahneleri çok iyiydi, vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Puanım 8/10.
    Yorumlarda filmi gömen arkadaşlar acaba bundan önce izledikleri Mortal Kombat filmleri çok mu güzeldi? Bence en iyisi bu olmuş herkesin beklentisi farklı tabi ama bana kalırsa film gayet iyiydi. Yok Mortal Kombat hikayesi bilen beğenmezmiş nereden biliyorsun kardeşim beğenip begenmeyecegini ben şöyle böyle Mortal Kombat serisine hakim biriyim ve ben beğendim çünkü bugüne kadar yapılan Mortal Kombat filmlerinin arasında en iyisi bu geldi bana. Ha bu arada bana da kısa geldi begenmediniz bir yönü varsa eleştirmekte herkes serbest elbette ama b.k gibi vs gibi yorumlar yaparsanız insanlar soğur o kadar da kötü diyemezsiniz izleyip izlememek insanlara kalmış neden bu kadar belirleyici olmak için özel çaba sarfediyorsun ki? Bu arada geçmiş Mortal Kombat filmleri gibi geçmiş street fighter filmleri de kötüydü bu film ayarında bir street fighter filmi yapsalar ona da güzeldi derim.
  • Körler ülkesinde şaşı padişah olmuş. Çok yüksek beklenti içinde izlediğimden mi bilmiyorum bence tam bir hayal kırıklığı.

Ya niye takıldım buna bilmiyorum ama mesela son saneyi after credit yapsana hiç mi Marvel filmi izlemedin.

• İzlediğim en kötü mk 4/10
  • Fragmanı beğenmemiştim yorumlara bakacak olursak fragman kadar filmde kötü

• Yok oyunla aynı değilmiş de, yok bekleneni verememiş de, takılmayın bu yorumlara arkadaşlar.
    Memnuniyetsiz kitlenin yorumlarına bakacak olursanız, hayatınızda hiç film izleyemezsiniz. Haberde ki gişe rekorunu hak ediyor.

Birebir oyun gibi olmasa da, ortada bir emek var, film gayet güzel, dövüş sahneleri çok zevkli, sıkılmadan izledim, hele sub zero ve scorpian' in dövüş sahneleri çok iyiydi, vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Puanım 8/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Nisan 2021; 16:00:19 >
  • Yorumları okudum çoğunluk kötü demiş.

• Vasat bir filim. Oyunculuk zaten rezil seviyede. Tam tv filmi ayarında yapılmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman kaybi bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çöl sahnesine kadar iyi gidiyor aslında ondan sonra patlıyor, oraya kadar izlyeiblirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Nisan 2021; 16:36:16 >
  • HANGİ GİŞE DE

• Beğenmeyen tek ben değilmişm.

• filmi izlemedim sadece fragmanı izleyen ve mortal kombat oyunlarinin sinematiklerini defalarca izleyen biri olarak hayatimda fantastik anlamda en iyi uyarlanan filmlerden biri kesinlikle

• Berbat film di

• Mortal Kombat filmi gişede rekor kırdı

• 1995 de çıkan mortal kombat filmi kadar bile eğlenceli değil o film johnny cage ve sonya sahneleri ile, lui kang ın dövüş saneleriyle bir yere kadar eğlenceli idi scorpion ile sub zero savaşını 2021 de nasıl berbat çekebilirsiniz ya ?

• film gayet güzeldi her film oscarlık süper oyunculuk süper senaryo kurgu çekim efekt en üst noktasında olmasına gerek yok bazı filmler eğlence için izlenir değerli sanat guruları. bu filmde o klasmanda her şeyden biraz var ee nostaljide var sıkılmadan izlenebilecek bir film

• Şu önceden yayınlanan ilk 7 dakika var ya, işte tüm filmde izlenebilecek bir orası var. Filmin kalanı için bir şey beklemeyin. Cidden çok kötü bir film.

• Çok büyük beklentiler vardı . Yorumlara bakınca bu kadar mı kötü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film tek kelimeyle berbattı. MK fanı olan birinin beğenmesine imkan yok. Düşünüyorum, neresinden tutarsam elimde kalıyor. Görsel efektler iyi hoş ama film bomboş... Hani evde otururken ses olsun diye tv açarsın ya, o ses çıkaracak boş film işte bu. Filmi izledikten sonra MK11 gameplay izleyip kendime geldim. Keşke sadece trailerı izleyip orda dursaymışım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.