Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğru söylediğin uyduruk oyunlar günlerce reklam oluyor ama steama kesin gelecek mk9'un trailerlarının sonunda ps3,xbox,steam eklend,anlaşmamış olsalardı açıklamazlardı steam olacağını.Muhtemelen çıktığı gün eklenecektir.Yoksa olmicak bişey için pre-order toplamaz diğer sitelerde.Mk arcade de aynı şekilde çıktığı gün steamdaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Haziran 2013; 22:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Fiyat ön siparişlerde 30$ civarı bilginize.En çok 60 tl ye alırız diye düşünüyorum.Bu arada bende orjinal alacağım MK arcade collection ı aldığım gibi..
    Liste fln yapıyorsanız benide ekleyin. Ayrıca live den umk3,mk2 ve mk1 oynamak isteyenlerde bana ulaşabilir.

1 hafta önce gmg de indirim koduyla 40tl ye geliyordu o ara aldım ben

Bende alayım diyorum ama 29.90 gözüküyor bu kodu nereye yazıyoruz.Normal kredi kartıyla bir sıkıntı çıkar mı?
    Aldıktan sonra ne oluyor cd key fln mı veriyor steam e ekliyoruz?

Sepete ekle deyip şiparişe gidince zaten indirim kodu varmı diye önüne kutu geliyor orya yazıp onaylatıyorsun kodu fiyatı iniyor.Kredi kartı ile alabilirsin bir sıkıntı çıkmaz kesinlikle güvenilir site.Aldıktan sonra keyi vermicek hemen oyun steama 3 Temmuzda ekleneceği için bekliceksin.Oyun çıktığı anda şu resimde attığım kısımdan keyini görebilirsin:

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

Teşekkür ederim.Sağolasın başarılı bir şekilde oluşturduğum sanal karttan satın aldım 22.5 dolara..Artık oyunun çıkmasını bekliyeceğiz..

• Live id : cukhetabra mk1,2 umk3 sağlam rakip arayanlara duyurulur.. Steam için kullanıcı adı Thund3rass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyraxus -- 29 Haziran 2013; 23:20:36 >
  • quote:

Live id : cukhetabra mk1,2 umk3 sağlam rakip arayanlara duyurulur.. Steam için kullanıcı adı Thund3rass

mk3 ü sevmemde 1 ve 2 benim favorilerim :) ekledim seni oynarız bi ara apexk7 hesap adım profil adım ise mavigitar kabul edersin :)
  • @cyraxus

Rica ederim,hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 30 Haziran 2013; 0:12:21 >
  • Konsolda kan efektleri piksel pikseldi. Umarım sorunu çözerler bende steam den alırım.
  • dayanamadım aldım bende GMG den oyunu :) hadi hayırlısı hepimize
  • playstation da severek oynadığım bir oyundu.Arkadaşlarla oynamaktan ve onları oyunda harcamaktan büyük mutluluk duyardım.Sanırım dayanamıyorum bende alacağım
    Edit : Umarım hd ready çözünürlükte 7660g+7670m beni idare eder :) Masaüstü bilgisayarım yok şu anda ama kısa zaman içinde toplayacağım tekrar gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan314 -- 30 Haziran 2013; 4:55:12 >
  • ben hala indirim kuponunu göremedim o keyi biri ss atabilirmi acaba pm'den ?
  • Ya ben oyunu aldım gmg den ama bu steam olayı nedir biri bi söyleyebilirmi? Ne zamandır wow dan başka oyun oynamıyorum baya cahil kaldım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

ben hala indirim kuponunu göremedim o keyi biri ss atabilirmi acaba pm'den ?

GMG25-BAWQB-8UQWG

edit: bu kuponun geçerlilik süresi yarın bitiyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 30 Haziran 2013; 13:57:38 >
  • 3 gün kaldı. Umarım oyun beklentilerimizi karşılar.

• alsam mi almasam mi karar veremedim halen. son 2 saat 22.5 dolar için.

mortal kombatla büyümüs bi nesiliz sirf bu oyun için ps3 almayi bile göze aldim bi de orada kratos var o da ilgimi çekiyodu

asil sorun ise ben bugüne kadar yüzlerce oyun alip satmis hesabina eklemis biri olarak hiç bi zaman ön siparisle oyun almadim hep ya indirim dönemi ya bundle ya da 2-pack veya 4-pack olarak aldim. simdi bi garip geliyor kaziklanmis olur muyum diyorum

edit: dayanamadim, allah affetsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 30 Haziran 2013; 22:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

alsam mi almasam mi karar veremedim halen. son 2 saat 22.5 dolar için.

mortal kombatla büyümüs bi nesiliz sirf bu oyun için ps3 almayi bile göze aldim bi de orada kratos var o da ilgimi çekiyodu

asil sorun ise ben bugüne kadar yüzlerce oyun alip satmis hesabina eklemis biri olarak hiç bi zaman ön siparisle oyun almadim hep ya indirim dönemi ya bundle ya da 2-pack veya 4-pack olarak aldim. simdi bi garip geliyor kaziklanmis olur muyum diyorum

Hayırlı olsun,bence gayet iyi oldu 7.5$ az değil steam 30 un altında koymaz

Yanlız Pc dekinde Kratos olmicak

Steam id ni verirsen anasayfaya ekliyor arkadaş oyun çıkınca DH lobysi kurup oynıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 30 Haziran 2013; 22:24:51 >

• pc'dekinde olmadığını biliyorum, sony başını bağladı kratosun

http://steamcommunity.com/id/ctnky
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

alsam mi almasam mi karar veremedim halen. son 2 saat 22.5 dolar için.

hayırlı olsun

• Steam için pc ye client indirip account açmak gerekiyor galiba anladığım kadarıyla doğrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

Steam için pc ye client indirip account açmak gerekiyor galiba anladığım kadarıyla doğrumudur?

Aynen hocam.
  • Eyvallah o zaman eve gidince hemen account açıp ismimi yaziyorum buraya

• @murathawk

Tamamdır

2 gün kaldı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.